Home Onderwijs MetaApply wil een “go-to-platform” zijn voor studeren in het buitenland

MetaApply wil een “go-to-platform” zijn voor studeren in het buitenland

0
MetaApply wil een “go-to-platform” zijn voor studeren in het buitenland


Zes maanden geleden gelanceerd, MetaApply werkt al samen met 150 universiteiten. In een gesprek met The PIE beweerde een woordvoerder van het bedrijf dat dit “slechts het start” is van de plannen om partnerschappen uit te breiden in een poging meer studenten te bereiken.

MetaApply, gevestigd in Dubai en actief in meer dan 30 landen, zal binnenkort 10 ‘ervaringscentra’ opzetten in heel India, als onderdeel van de eerste fase van de lancering van het bedrijf, waar potentiële studenten binnen kunnen lopen en gepersonaliseerde loopbaanadvies krijgen.

Het bedrijf zei dat zijn focus op het opzetten van dergelijke centra een signaal is van zijn toewijding aan het vereenvoudigen van het aanvraagproces voor studeren in het buitenland.

Het primaire doel van MetaApply is om het “go-to-platform te worden voor studenten die op zoek zijn naar mondiaal onderwijs, het bevorderen van partnerschappen met meer instellingen en het faciliteren van een naadloze reis naar het buitenland voor elke pupil”, aldus de woordvoerder.

Op de vraag waarom er behoefte is aan een nieuwe aggregator ter plaatse, zei Prashant Sali, adjunct-directeur studentenwerving bij MetaApply, dat de behoefte voortkomt uit “kritieke hiaten” die bestaan ​​in het proces van studeren in het buitenland.

“Bij MetaApplybouwen we aan een ecosysteem van internationaal onderwijs”

“Bij MetaApplybouwen we aan een ecosysteem van internationaal onderwijs, waarin alle aspecten van studeren in het buitenland aan bod komen, vanaf het kiezen van de geschikte cursus tot het zoeken naar een baan”, aldus Sali.

“Wij onderscheiden ons door alles-in-één diensten aan te bieden, zoals nauwkeurige en tijdige informatie, loopbaanbegeleiding en advies, het garanderen van een transparant en vereenvoudigd toelatingsproces, studieleningen, accommodatie, vluchten, verzekeringen en visumdiensten, allemaal binnen handbereik met onze app,” hij ging verder.

MetaStay is de accommodatiepartner van het merk voor onderwijs in het buitenland, terwijl MetaInsure uitgebreide zorg- en reisverzekeringsoplossingen biedt die speciaal zijn afgestemd op studenten.

Sali zei dat het unieke karakter van het merk ligt in “de samensmelting van geavanceerde AI-technologie en menselijke aanraking, waardoor gepersonaliseerde aanbevelingen en uitgebreide ondersteuning voor studenten en onderwijsconsulenten worden geboden”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here