Home Amusement Wie werd geëlimineerd in seizoen 10 van ‘The Masked Singer’? – Hollywood-leven

Wie werd geëlimineerd in seizoen 10 van ‘The Masked Singer’? – Hollywood-leven

0
Wie werd geëlimineerd in seizoen 10 van ‘The Masked Singer’?  – Hollywood-leven


Ginuwine
Beeldcredits: FOX

Het is ontmaskeringsseizoen! De gemaskerde zanger seizoen 10 ging in première op 27 september. Rubber Ducky werd de eerste gemaskerde zanger van het seizoen die werd uitgeschakeld. De volgende week, Duiker werd ontmaskerd. Tijdens de Nacht van 2000 werd Pickle naar huis gestuurd. Toen de present het werk vierde van Elton John tijdens de aflevering van 18 oktober werd Royal Hen aan het einde van de avond uitgeschakeld.

Harry Potter Night time zat vol epische momenten, maar Hawks optreden was niet genoeg om hem in de competitie te houden. De afgelopen weken hebben followers de epische onthullingen gezien van S’Extra, Cuddle Monster, Hibiscus, Tiki en Husky.

Voorafgaand aan de officiële première van seizoen 10, De gemaskerde zanger zond een speciale aftrapaflevering uit met een speciaal optreden van Anonymouse. Aan het einde van de avond werd de identiteit van Anonymouse onthuld, en het second was een van de meest memorabele ontmaskeringen in de geschiedenis van de present.

Dus wie is er tot nu toe geëlimineerd? Naarmate seizoen 10 vordert, zal dit zo zijn de plek om erachter te komen wie er is ontmaskerd De gemaskerde zanger. Tegen de tijd dat de finale aanbreekt, zal elke beroemdheid ontmaskerd zijn, dus houd het in de gaten!

Sebastian Bach als Tiki

Sebastiaan Bach
Sebastian Bach over ‘De gemaskerde zanger.’ (VOS)

Sebastiaan Bach was een van de twee eliminaties tijdens “I Wanna Rock” Night time on De gemaskerde zanger. Het voormalige lid van de Skid Row-band werd onthuld als Tiki in de aflevering van 6 december. Sebastian’s Tiki nam het op tegen de Sea Queen in een Battle Royale voordat hij werd ontmaskerd.

Ginuwine als Husky

Ginuwine
Ginuwine over ‘De gemaskerde zanger.’ (VOS)

Ginuwine was de andere artiest die werd ontmaskerd tijdens “I Wanna Rock” Night time. De R&B-zangeres speelde een geweldige vertolking van ‘At all times’ van Bon Jovi. Hollywood-leven sprak uitsluitend met Ginuwine over zijn tijd De gemaskerde zangeren hij gaf toe dat hij de present ‘in eerste instantie’ had afgewezen.

Hij vervolgde: ‘Maar na een tijdje vroeg ik een paar mensen wat ze ervan vonden, en natuurlijk heb ik de present daadwerkelijk bekeken. Ik ben zeker een fan van de present. Maar ik kijk niet eens naar mijn eigen movies. Het is gewoon een raar iets. Het was gewoon alsof je uit je comfortzone kwam. Probeer iets nieuws. En dat deed ik ook.”

Ashley Parker Angel als S’Extra

Ashley Parker Engel
Ashley Parker Angel over ‘De gemaskerde zanger.’ (VOS)

Ashley Parker Engel werd ontmaskerd als de S’Extra tijdens Disco Night time on De gemaskerde zanger. De O-City-zanger, 42, zong “That is the Method (I Like It)” van KC en de Sunshine Band in de aflevering van 29 november. Helaas werd de Broadway-acteur geëlimineerd. Jenny McCarthy was de enige panellid die Ashley’s identiteit appropriate raadde.

Metta World Peace als Knuffelmonster

Metta wereldvrede
Metta World Peace op ‘De gemaskerde zanger.’ (VOS)

Metta wereldvrede werd geëlimineerd tijdens Trollennacht De gemaskerde zanger. De voormalig NBA-speler zat onder het Knuffelmonster-kostuum. Hollywood-leven sprak exclusief met Metta over de “geweldige ervaring” die hij had tijdens de present. Hoewel het Knuffelmonster-kostuum niet het gemakkelijkste was om in op te treden.

“Het was een uitdaging. Het was zwaar”, zei de 44-jarige in ons interview. “Ik raakte zeker in vorm terwijl ik ermee oefende en er daarna ook reside mee optrad. Het was zwaar. Het was moeilijk om ermee te bewegen. Eerlijk gezegd was het bijna een coaching. Ik weet nog dat het moeilijk was om het aan te trekken.”

Luann de Lesseps als Hibiscus

Luann de Lesseps
Luann de Lesseps over ‘De gemaskerde zanger.’ (VOS)

Luann de Lesseps straalde als de Hibiscus De gemaskerde zanger. Helaas, de RHONY aluin werd geëlimineerd tijdens One Hit Wonders Night time. Hollywood-leven sprak uitsluitend met Luann over het doen van de present, en ze gaf toe dat ze enthousiast was over het doen van iets ‘buiten mijn comfortzone’.

Jenny McCarthy vermoedde de identiteit van Luann voorafgaand aan de grote onthulling. De 58-jarige was helemaal niet verrast. ‘Jenny en ik gaan een beetje ver terug’, onthulde Luann. “Onze zonen gingen samen naar faculty in New York. Ze weet dat ik verpleegster ben. Ze weet dingen over mij die veel mensen misschien niet weten. Robin ThickeHij zal deze dingen niet weten. Ik heb het gevoel dat Jenny een voorsprong had. We kennen elkaar al zo lang. Ik wist dat zij de eerste zou zijn.”

Tyler Posey als Havik

Tyler Posey
Tyler Posey als Havik. (VOS)

Om in de Halloween-sfeer te komen, De gemaskerde zanger had een Harry Potter Night time op 25 oktober. Aan het einde van de aflevering: Tienerwolf aluin Tyler Posey was ontmaskerd als Havik. Hij sprak uitsluitend met HollywoodLeven over zijn reis door de present en zijn optreden in het enorme Hawk-kostuum.

“Ik wilde er zeker van zijn dat het kostuum me niet tegenhield, en ik wilde alles geven”, zei hij. “Ik wilde winnen. Ik wilde heel graag ver komen in de competitie. En ik ging niet te ver, maar ik wilde eigenlijk gewoon alles geven wat ik had. Het is een beetje wat ik doe als het om optreden gaat. Ik wilde winnen, en als dat betekende dat ik een vleugel moest breken, dan ging ik dat doen.”

Billie Jean King als koninklijke kip

Tijdens de present wordt Elton John, de legendarische tennisprof, gevierd Billie Jean Koning werd geopenbaard als de Koninklijke Hen. De 79-jarige zong het nummer ‘Philadelphia Freedom’ van Elton, dat feitelijk over haar was geschreven. Billie nam het op tegen Hawk in een Smackdown, maar ze werd uitgeschakeld in de aflevering van 18 oktober. Ken Jeong heeft dit seizoen weer een nieuwe identiteit!

Michael Rapaport als Pickle

Michaël Rapaport
Michael Rapaport na zijn grote ‘Masked Singer’-onthulling. (VOS)

Michaël Rapaport werd onthuld als Pickle tijdens De gemaskerde zanger Nacht van de jaren 2000 op 11 oktober. De cabaretier, 53, speelde ‘Beverly Hills’ van Weezer en nam het vervolgens op tegen S’Extra in Smackdown. Helaas was het niet genoeg om in de competitie te blijven. Pickle werd geëlimineerd tijdens de Night time van 2000, maar geen van de panelleden raadde zijn identiteit appropriate.

“Ik was heel trots dat niemand mij te pakken kreeg. Ik weet niet zeker of dat gebruikelijk is, maar ik was heel blij dat ze me pas te pakken kregen toen ik mijn gezicht liet zien.” Michaël vertelde het HollywoodLeven. ‘Ik was van het start af aan zenuwachtig dat ze zouden weten wie ik was, maar dat wisten ze niet. Hoe meer gissingen ze hadden en me gewoon niet te pakken kregen, hoe eigenwijser ik werd.

Ook al gained hij de wedstrijd niet, Michael zou graag terugkeren De gemaskerde zanger als gastpanellid. “Ik denk dat ik veel naar de present zou brengen. Ik weet dat ik het heel leuk zou vinden om te doen. Dat zou ik heel graag willen doen”, zei hij.

Tom Sandoval als duiker

Tom Sandoval
Tom Sandoval als de duiker. (VOS)

Vanderpump-regels ster Tom Sandoval werd onthuld als Diver tijdens de aflevering van 4 oktober. De 40-jarige zong “I Ain’t Nervous” van Een republiek tijdens NFL-nacht. Ken Jeong had de identiteit van Tom appropriate geraden vóór de grote onthulling. Tijdens zijn tijd in de present vertelde Tom over zijn moeilijke jaar en sprak hij het zijne toe bedrog schandaal.

“Ik ben hier om de wereld te laten zien dat ik meer ben dan alleen mijn fouten. Hier zijn voelt nu al als een helende ervaring. Mijn expertise kunnen delen in plaats van mijn drama is precies wat ik nodig had”, zei hij in zijn aanwijzingenpakket.

Anthony Anderson als Rubber Ducky

Antonius Anderson
Anthony Anderson als Rubber Ducky. (VOS)

Zwartachtig aluin Antonius Anderson werd geopenbaard als Rubber Ducky in De gemaskerde zanger première van seizoen 10. In zijn zeer creatieve Rubber Ducky-kostuum zong Anthony, 53, “Come On Eileen” van Dexy’s Midnight Runners en nam het in de aflevering op tegen Diver, Cow, Gazelle en S’Extra. Ken raadde de identiteit van Anthony meteen.

Vlak voordat hij werd ontmaskerd, deden de panelleden hun definitieve inschattingen. Ken bleef bij Anthony, terwijl de andere panelleden dachten dat Rubber Ducky dat wel zou kunnen zijn David Arquette, Jaleel Wit, of een van de gebroeders Wayans. Uiteindelijk had Ken gelijk!

Demi Lovato als anonieme

Tijdens de speciale kickoff-aflevering, die op 10 september werd uitgezonden, Demi Lovato genomen De gemaskerde zanger fase verkleed als Anoniem. De 31-jarige speelde een geweldige vertolking van Hart “Hoe zit het met de liefde.”

Demi Lovato
Demi Lovato in de speciale aflevering ‘Masked Singer’. (VOS)

Het panel raadde Demi’s naam aanvankelijk niet. Ze dachten dat Nameless dat zou kunnen zijn Miley Cyrus of Christina Aguilera. Echter, Nicole Scherzinger uiteindelijk betrapt na het beoordelen van alle aanwijzingen. “Ik wilde jouw present doen omdat het zo leuk leek, en het was zo leuk”, onthulde Demi nadat ze was ontmaskerd.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here