Home Voedsel Kersteditie: Good Meals Australia

Kersteditie: Good Meals Australia

0
Kersteditie: Good Meals Australia


Iets speciaals voor jou vandaag – preview van de speciale kersteditie van Good Meals Australia komt morgen uit met exclusieve nieuwe kerstrecepten!

Good Food Kersteditie 2023
Met JB voor de Good Meals Christmas Version, morgen in de Sydney Morning Herald en The Age (5 december 2023).

Op de cowl van Good Meals met JB!

Toen ik 8 jaar geleden met deze web site begon, had ik nooit in een miljoen jaar gedacht dat ik een bericht als dit zou schrijven. Ik bedoel, ik begon mijn carrière als accountant Van alle dingen. PricewaterhouseCoopers-alumni, hier!

En hier ben ik vandaag, een beetje beschaamd, een beetje trots, en heel ongelovig dat RecipeTin’s Chef-kok JB en ik sta op de cowl van Australia’s Good Meals voor een speciale kersteditie die morgen wordt gepubliceerd (dinsdag 5 december 2023)!

De Good Meals Kersteditie

Voor degenen onder u die niet in Australië zijn: Goed eten is de all-things-restaurants-and-food-afdeling van de Sydney Morning Herald en de Age-kranten (Melbourne), die wordt beschouwd als de meest gerespecteerde voedselpublicatie van Australië. Ik beschrijf het als het Australische equal van Koken in de New York Instances.

The Good Meals staat elke dinsdag in de krant en staat ook on-line. Ik draag elke week een recept bij voor een serie genaamd “SOS” (wat, zoals de naam al aangeeft, snelle recepten zijn voor de waanzin door de week!) en een keer per maand maak ik een coverstory met een reeks recepten.

En deze maand is het een grote kerstspecial!! Een menu met klassieke kerstrecepten, waaronder een nooit eerder vertoond recept voor kalkoenborst, speciaal gemaakt voor Good Meals door JB. Mijn kenmerkende geglazuurde ham, klassieke trifle en een sprankelende nieuwe kerstgeroosterde pompoensalade.

Hier alvast een klein voorproefje van de verspreiding!

Dat kalkoenrecept is echt bijzonder. Het geheim is een pekel die niet alleen de sappen vasthoudt (kalkoen is notoir mager), maar het vlees ook van rand tot rand met prachtige kerstachtige smaken doordrenkt.

Vervolgens wordt het geroosterd met een kerstglazuur dat is geparfumeerd met vakantiekruiden, zodat het er goudbruin en plakkerig uitziet, en precies alles wat je van je kerstkalkoen droomt. De geur tijdens het braden is de geur van Kerstmis!

Achter de schermen bij de shoot

En hier zijn we dan op de shootdag. Terwijl ik alle foto’s voor mijn web site maak, worden de foto’s van onze recepten voor Good Meals gemaakt door een workforce van professionals in een foodfotografiestudio.

En… een bekend gezicht!! Je weet dat ik het neem Bulldozer overal met mij… dus is het een verrassing dat ik hem meenam in een kerstcovershoot? Natuurlijk niet! 😂

Hij was een uitstekende begeleider gedurende de dag en zorgde ervoor dat de vloer te allen tijde onberispelijk was. Geen etensrestje te bekennen.

En hoewel Dozer niet specifiek deel uitmaakte van de opdracht, werden er heel veel foto’s van hem gemaakt (op mijn aandringen) met de geheime hoop dat er een gigantische paginagrote foto van hem in de krant zou verschijnen……..

….maar helaas lijkt het erop dat een gouden haarbal niet echt geschikt is voor een voedselpublicatie, dus zijn foto was niet helemaal paginagroot. Liever een kleinere inzet. Maar hij zit er nog in!!!

Achteraf gezien was het nogal wensdenken dat deze foto de voorpagina van een voedselpublicatie zou halen…😂

Fotocredit: Rob Palmer

Ik ben zo blij dat ik die dag een witte jurk droeg. Gemaakt om over betonnen vloeren te glijden…..

Maak kennis met het schietteam!

Ik wil je officieel voorstellen aan het geweldige workforce dat al het hele jaar onze recepten voor Good Meals fotografeert! Daar zijn ze:

We hebben:

  • Rob Palmer – Een van de beste foodfotografen van Australië, een bekroonde zelfs! Rob heeft ook de belangrijke foto’s (zoals de hoes en Dozer) voor mij gemaakt kookboek.

  • Emma Knowles (rechts) Foodstylist en receptontwikkelaar! Ik ben al fan van Emma’s werk zolang ik me kan herinneren, inclusief haar dagen toen ze een grote aanwezigheid was bij Gourmand Traveller. Met ontzag voor haar werk. Laat eten er moeiteloos mooi uitzien!

  • Theresa Klein (hyperlinks) – Foto chef-kok. Excellent georganiseerd, zwaan door de kok van enorme tafelspreads zonder in het zweet te raken en kennen alle kneepjes van het vak om eten er natuurlijk fantastisch uit te laten zien.

Wij werken graag met dit workforce. Ik noem ze het A-Workforce, omdat ze de beste van het beste zijn in wat ze doen, met als bonus dat ze een absoluut genot zijn om mee te werken!


Grote shout-out naar JB

En dit bericht zou niet compleet zijn zonder een groot, publiek, spetterend bedankje JB. Niet alleen vanwege zijn fantastische nieuwe kalkoenrecept (echt, die pekel is alles!), maar ook vanwege zijn inzet en harde werk het hele jaar door voor de bijdragen die we hebben geleverd aan Good Meals.

Fotocredit: Rob Palmer

In 2023 produceerden we ruim 50 recepten speciaal voor Good Meals. De planning is groot en ingewikkeld, met veel belanghebbenden en krappe doorlooptijden (printen is hectisch!). Hij is de drijvende kracht geweest achter al ons werk met Good Meals, heeft leiding gegeven aan ons werk met de redactie en de shootteams, en met al het andere dat in ons bedrijf gebeurt, weet ik dat ik het zonder hem niet had kunnen doen. Hij is een pistool met een mes, een machine in de keuken en nu is hij een covermodel Chef! Het voelt als een passende manier om ons laatste nummer van Good Meals voor 2023 af te sluiten. 🙂

Waar kunt u de speciale kersteditie van Good Meals verkrijgen?

De Good Meals Christmas Version is een lift-out die morgen, dinsdag 5 december 2023, in de Sydney Morning Herald en The Age kranten zal staan. De recepten zijn ook hier on-line op de web site van Goodfood. Hoewel…ik vind het geweldig om de verspreiding in print te zien!!

Als je deze kerst een kalkoenborst plant, hoop ik echt dat je het recept eens bekijkt. Het is echt bijzonder. Kalkoenborst was nog nooit zo sappig!

En daarmee trappen we officieel af met een reeks vakantierecepten in de aanloop naar Kerstmis. Ik hoop dat je web zoveel van ze houdt als wij! – Nagi x


Het leven van Dozer

We hadden een schattig kerstpakje voor hem. Helaas was het voor hem een ​​beetje klein. 😔 We moesten dus genoegen nemen met een saaie kerstmuts.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here