Home Voedsel Wat te koken in december

Wat te koken in december

0
Wat te koken in december


Recepten voor december

December is sneller dan ooit aangebroken! Thanksgiving voelt al eeuwen geleden en de lichtjes in onze kerstboom fleuren deze sombere dag op. Grace heeft er zin in en verplaatst de ornamenten door het hele huis!

Hieronder vind je een verzameling gezonde recepten om de decembermaand en de feestdagen door te komen. Koken met verse seizoensproducten is over het algemeen lekkerder En betaalbaarder, dus het is een echte win-win.

Als je op zoek bent naar een gemakkelijk cadeau, hoor ik dat mijn kookboek maakt een geweldige. Het is te koop voor ongeveer $ 17 bij Doel (alleen on-line) en Amazone nu, en het is nu ook verkrijgbaar in een cool spiraalgebonden formaat dat ligt plat. Blijf gezond, eet goed en fijne feestdagen!

Appels

Glutenvrij appelchipsrecept, perfect voor de feestdagen!

Eenvoudige glutenvrije appelcrisp

Glutenvrij en gemakkelijk veganistisch (zie receptnotities)

“Geweldig recept (zoals altijd!!). Ik volgde precies, inclusief de 2 eetlepels water en 2 whisky (Canada) volgens de aanbevelingen. Ik gebruikte Courtland-appels en voegde ook de Griekse yoghurt toe aan de topping, wat ik nog nooit in een crumble heb gedaan en het was geweldig. Eerlijk gezegd de beste crumble zonder twijfel (GF of anderszins!) ”- Giselle

Meer appelrecepten »

Bieten

Rauwe bietensalade met wortel, quinoa en spinazie in kommen

Kleurrijke bietensalade met wortel, quinoa en spinazie

Glutenvrij en veganistisch

“Dit zou DE beste salade kunnen zijn die ik ooit heb gemaakt. Ik heb een veganistische vriendin voor wie ik altijd interessante recepten probeer te vinden en zij vond het ook geweldig. Ik heb het precies volgens jouw recept gemaakt, afgezien van het toevoegen van een mengsel van geroosterde amandelvlokken en pompoenpitten. – Heide

Meer bietenrecepten »

Broccoli

Je zult niet geloven hoe heerlijk zuivelvrije mac en kaas kan zijn.  Veganistisch en gemakkelijk glutenvrij.  cookieandkate.com

Veganistische Mac en Kaas

Gemakkelijk glutenvrij en veganistisch

“Mijn tremendous kieskeurige dochter had zelfs seconden! Ik vond dit erg lekker, en absoluut de beste “kaas” die ik heb gehad. Meestal vermijd ik kaassaus op foundation van voedingsgist, maar ik ben dol op alles wat ik van je weblog heb gemaakt, dus ik probeerde het. Geserveerd met jouw recept van appelkoolrabisalade, en het was een heerlijke maaltijd!” – Sara

Meer broccolirecepten »

Spruitjes

Snel recept voor spruitjes en kokosrijst met een pittige sojasaus met Thaise smaak!  cookieandkate.com

Kokosrijst met spruitjes uit het kookboek Love and Lemons

Glutenvrij en veganistisch

“Gisteravond als avondeten gemaakt en het was heerlijk! Ik kan haast niet wachten tot mijn Love and Lemons-kookboek morgen arriveert. Nogmaals bedankt” – Luann

Meer spruitjesrecepten »

Kool

Burrito-kommen met spaghetti-pompoen

Burrito-kommen met spaghetti-pompoen

Glutenvrij en veganistisch

“Ik heb internet een Mexicaans feest in mijn mond gehad zonder enig schuldgevoel. Zo gemakkelijk en mijn familie vond het er zo gastronomisch uitzien – bedankt Kate. Ik heb het recept met fijnproeversvrienden gedeeld om het te proberen – ik maak één recept per week van jouw web site voor 2016 en tot nu toe – ROCK STAR-hits. – Terri

Meer koolrecepten »

Wortels

Deze romige, Thais gekruide wortel- en zoete aardappelsoep komt uit het nieuwe kookboek van Angela Liddon, Oh She Glows Everyday!  cookieandkate.com

Romige Thaise Wortel-Zoete Aardappelsoep

Glutenvrij en veganistisch

“Vandaag was onze eerste koele dag van het seizoen. Toen ik naar buiten stapte voor mijn ochtendwandeling wist ik dat ik deze soep voor het avondeten zou maken. Het was zo goed. Hartelijk dank dat u ervoor gekozen heeft dit smakelijke recept te delen. Ik kan niet wachten om Angela’s nieuwe kookboek te krijgen.” – Cathy

Meer wortelrecepten »

Citrus vruchten

recept voor natuurlijk gezoete citroenwrongel

Honing Citroenwrongel

Glutenvrij

“Het is gewoon excellent geworden! Bedankt voor dit heerlijke recept!” – Jelena

Meer citroenrecepten » (Ook pompelmoes, oranje, limoen En clementine)

Winterharde groenten (rucola,
snijbiet, boerenkool en spinazie)

Deze frisse, gekruide quinoa- en kikkererwtensalade is een heerlijke lunch en een geweldig bijgerecht voor de feestdagen.

Salade van gekruide quinoa en kikkererwten met citroen-tahinidressing

Glutenvrij en makkelijk vegan

‘Ik heb dit al twee keer gemaakt sinds je het gepost hebt, Kate. Een geweldige combinatie van smaken, vooral met de peterselie en koriander samen. Dit komt zeker in ons reguliere repertoire terecht.” – Sofie

Meer saladerecepten »

Boerenkool

beste recept voor pasta en fagioli

Pasta e Fagioli (Italiaanse pasta en bonen)

Potentieel glutenvrij en veganistisch

“Letterlijk een van de beste recepten ooit! Ik heb dit de afgelopen weken meerdere keren gemaakt omdat het weer kouder begon te worden. Het is zo lekker!!! Bedankt voor het delen!” – Laurens

Meer boerenkoolrecepten »

Granaatappel

Recept voor granaatappel-peer-rucolasalade

Granaatappel-perengroene salade met gemberdressing

Glutenvrij en makkelijk vegan

“Dit was de mooiste salade die ik ooit heb gemaakt, en de smaak maakte het uiterlijk waar. Ik hield ervan hoe helder en fris het was, en de gemberdressing voegde precies de juiste hoeveelheid pit toe en bracht alles samen. Dit was letterlijk het middelpunt van mijn kerstdinertafel, en iedereen vond het geweldig!” – Jos

Meer granaatappelrecepten »

Aardappelen

Heerlijke knapperige geroosterde ontbijtaardappelen (ook wel homefriet genoemd!) - cookieandkate.com

Geroosterde ontbijtaardappelen

Glutenvrij en veganistisch

“Ik heb deze minstens een half dozijn keer gemaakt! Mijn man, de aardappelliefhebber, is er dol op. Supergemakkelijk en lekker knapperig terwijl ik onze eieren maak. U hoeft niet meer naar de aardappelen in de pan te staren en te bidden dat ze niet blijven plakken. Bedankt, Kate!” – Heide

Meer aardappelrecepten »

Radijzen

Recept voor salade van linzen, kikkererwten en radijs

Citroenachtige linzen- en kikkererwtensalade met radijs en kruiden

Veganistisch en glutenvrij

“Hallo weer! Heel erg bedankt voor deze! Ik maakte hem voor mijn man en ik en we vonden hem zo leuk dat we hem voor een recente housewarming hebben gemaakt en iedereen werd helemaal wild… Stuur hem naar een paar gasten die om een ​​exemplaar hadden gevraagd! Bedankt!” – Kristal

Meer radijsrecepten »

Zoete aardappelen

Heerlijke enchilada ovenschotel gevuld met geroosterde groenten, zwarte bonen, salsa en spinazie!  Dit is een stevig en verlossend dinerrecept.  cookieandkate.com

Geroosterde Veggie Enchilada Braadpan

Glutenvrij en potentieel veganistisch

“De geroosterde groente-enchiladas waren heerlijk! Zelfs familieleden die beweren geen fan van groenten te zijn, aten dit en hadden seconden. Scoor er één voor plantaardige goedheid !!” – Erin

Meer zoete aardappelrecepten »

Winterpompoen

Deze geroosterde pompoentaco's met slaw barsten van de smaak en zijn ook zo goed voor jou.  cookieandkate.com

Taco’s van geroosterde pompoen

Gemakkelijk glutenvrij en veganistisch

“Ik heb deze samen met je geroosterde bloemkool- en linzentaco’s gemaakt. We hebben alle toppings een beetje gemengd en gematcht. Het was allemaal geweldig. Dit wordt onze nieuwe familiefavoriet. Taco-avond zal nooit meer hetzelfde zijn:)
Bedankt voor de heerlijke recepten.” – Debbie

Meer pompoenrecepten » (Ook eikelpompoen En delicate pompoen)

Vergeet niet je Instagram-receptfoto’s te taggen met #cookieandkate, zodat we ze allemaal kunnen zien! Als je op zoek bent naar een ingrediënt dat niet op de lijst staat, kijk dan op mijn ingrediëntenindex voor relevante recepten.

Meer bronnen die u wellicht op prijs stelt: 23 make-ahead ontbijtrecepten, 45 recepten die goed verpakt zijn voor de lunchEn 20 eenvoudige doordeweekse diners. Jij kan winkel hier mijn essentiële keukenapparatuur. Vergeet dat niet volg ons op Pinterest voor een gestage stroom receptinspiratie!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here