Home Auto Fiat 500e Amerikaanse particulars, GM-laadnetwerk, Toyota elektrische sportwagen: Right this moment’s Automobile Information

Fiat 500e Amerikaanse particulars, GM-laadnetwerk, Toyota elektrische sportwagen: Right this moment’s Automobile Information

0
Fiat 500e Amerikaanse particulars, GM-laadnetwerk, Toyota elektrische sportwagen: Right this moment’s Automobile Information


GM en Pilot zeggen dat hun EV-snellaadnetwerk open is voor zaken. Toyota’s FT-Se idea ziet er met nog een paar particulars nog beter uit. En de Fiat 500e is terug. Dit en meer, hier bij Inexperienced Automobile Experiences.

Dat heeft Fiat onthuld 500e-prijzen, bereik en functiedetails voor de langverwachte versie naar de VS van deze elektrische minicar van de tweede generatie. De Fiat 500e uit 2024 begint bij $ 34.095 en heeft een bereik van 149 EPA-mijlen. Verwacht gewoon niet de huurcontracten van $ 49 per maand voor de auto van de vorige generatie.

Toyota heeft meer informatie vrijgegeven over de FT-Se elektrisch sportwagenconcept vorige maand getoond op de autoshow van Tokio. Ongeveer even groot als de Supra, maar iets lager en breder, toont hij het potentieel van de volgende generatie batterijtechnologie met een hogere energiedichtheid, zegt Toyota.

En wanneer GM klaar is om zijn elektrische voertuigen op te voeren, heeft het iets meer steun. De EV-snellaadnetwerk van GM en Pilot Journey Facilities heeft de opening aangekondigd van de eerste 17 locaties. Het doel is om op elke locatie meerdere connectoren van 350 kW te implementeren, met maximaal 2.000 kramen en 500 locaties op komst, waaronder 25 locaties tegen eind 2023 en 200 locaties tegen eind 2024.

____________________________________________________

Volg Inexperienced Automobile Experiences op Fb En TwitterenLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here