Home Amusement Molly-Mae Haag en Tommy Fury’s relatietijdlijn

Molly-Mae Haag en Tommy Fury’s relatietijdlijn

0
Molly-Mae Haag en Tommy Fury’s relatietijdlijn


Fury, een opkomend bokser en broer van wereldkampioen boksen Tyson, kwam op dag twee van de present als een bom naast Curtis Pritchard de villa binnen. Den Haag kwam een ​​paar dagen later binnen als de eerste vrouwelijke topper, waar ze Islanders mocht uitkiezen om met haar mee te gaan in de sizzling tub voor een date. En ja, Fury was een van de potentiële vrijers.

Ze koppelden al snel en hadden een relatief stressvrije reis. Hun kracht daalde een beetje toen Maura Higgins de villa binnenkwam en Fury leuk vond, maar hij bleef trouw (en Haag en Higgins zijn sindsdien goede vrienden geworden). Tijdens de tumultueuze Casa Amor-week was Den Haag bang dat hij een nieuwe connectie zou vinden, maar beiden keerden terug naar elkaar. (Fury heeft zelfs de geliefde speelgoedolifant van Den Haag meegenomen, Elly Stomach.)

Ze maakten het officieel in de villa toen Fury Den Haag vroeg om zijn vriendin te zijn op het terras en de twee werden getipt om de serie te winnen. Het stel werd echter tweede na Amber Gill en Greg O’Shea (die slechts enkele weken na het winnen van de serie uit elkaar gingen). Ondanks dat ze de kroon niet kregen, waren Haag en Fury het opvallende koppel van de serie.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here