Home Technologie PlayStation verbiedt ID’s zonder waarschuwing omdat gebruikers de toegang tot PSN verliezen

PlayStation verbiedt ID’s zonder waarschuwing omdat gebruikers de toegang tot PSN verliezen

0
PlayStation verbiedt ID’s zonder waarschuwing omdat gebruikers de toegang tot PSN verliezen


Sommige PlayStation-gebruikers worden vanochtend wakker met onwelkom nieuws, omdat een aantal e-mails hebben ontvangen waarin wordt uitgelegd dat ze zijn uitgesloten van de PlayStation Community-service wegens schending van de algemene voorwaarden. Het probleem is dat niemand lijkt te weten wat ze hebben gedaan.

X en Reddit worden overspoeld met klachten over de situatie nadat gebruikers een bericht hebben ontvangen waarin staat: “Dit account is everlasting opgeschort bij PlayStation Community vanwege schendingen van de servicevoorwaarden en gebruikersovereenkomst van PlayStation Community.”

Getroffen gebruikers, die allemaal zeggen dat ze van mening zijn dat ze geen enkele voorwaarde hebben overtreden, krijgen ofwel het gebruikelijke scriptantwoord van de klantenservice dat ze de overeenkomst hebben geschonden, of erger nog, ze hebben moeite om er überhaupt doorheen te komen – wat duidt op een hoge Het aantal inkomende contacten kan erop wijzen dat er een breder probleem speelt.

Gebruiker Lars G op X zei. “Dit overkwam mij zojuist. Ik sprak met een vertegenwoordiger en het was de meest Kafkaëske ervaring. Ze zeiden dat mijn account de servicevoorwaarden had geschonden, maar wilden (of konden) mij niet vertellen welke voorwaarde ik blijkbaar had geschonden. Ik speel alleen video games voor één speler, ik speel niet on-line.

Er is gesuggereerd dat er mogelijk een officiële verklaring van Sony komt, maar dit is mond-tot-mondreclame van een gebruiker die erin is geslaagd met de klantenservice te praten – we zullen u daar meer over vertellen zodra dit gebeurt.

Ondertussen stellen andere gebruikers voor om niet in te loggen om te voorkomen dat ze worden verbannen, maar dit lijkt onwaarschijnlijk omdat er al berichten worden verzonden en niet noodzakelijkerwijs gekoppeld zijn aan inloggen.

Het waren een paar ongemakkelijke dagen voor Sony PlayStation – gisteren meldden we dat spelers het hadden inhoud die ze hadden gekocht, verwijderd uit hun bibliotheken als gevolg van een wijziging in de licentieverlening, terwijl Microsoft ook PlayStation voor het eerst zal passeren op het gebied van het genereren van inkomsten.

Paul McNally

Paul is al met consoles en computer systems bezig sinds zijn ouders een Mattel Intellivision voor hem kochten. Hij was meer dan tien jaar redacteur van populaire gedrukte videogames en computertijdschriften, waaronder een toonaangevende PlayStation-titel. Heeft gamingcontent geschreven voor GamePro, Official Australian PlayStation Journal, PlayStation Professional, Amiga Motion, Mega Motion, ST Motion, GQ, Loaded en de Every day Mirror. Voormalig kampioen shoot ’em-up-legende.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here