Home Huisdieren 100+ grijze hondennamen voor zilverharige pups

100+ grijze hondennamen voor zilverharige pups

0
100+ grijze hondennamen voor zilverharige pups


DOOR JANELLE LEESON

grijze hond in een veld
Aleksandr Zotov / iStock
Grijze honden zijn er in alle soorten, maten en persoonlijkheden. Van de onderdak pup wie is de perfecte combinatie van een speels Labrador retriever en waardig WeimaranerVoor de pet die u zelf uit de menigte hebt uitgekozen, garandeert uw zilveren hond een naam die precies bij hem of haar previous. Ongeacht het ras of de persoonlijkheid van uw nieuwe hond, u zult ongetwijfeld de ideale grijze hondennaam ontdekken die bij zijn kleur previous – en wij zijn er om u te helpen.

Beste grijze namen voor honden

Enkele van de meest opvallende hondenrassen die in grijstinten voorkomen, zijn Greyhounds, Siberische Huskies en Ierse Wolfshonden. Natuurlijk zou een hond van gemengd ras een geweldige nieuwe toevoeging aan je gezinte.

Mannelijke grijze namen voor honden

Of uw jongenshond nu een waardige Zilvervos is met gespikkelde lokken, een atletische Gunner of iets daartussenin, een van deze namen is misschien wel de perfecte match voor de nieuwste lid van uw bontfamilie.

 • As
 • Schutter
 • Roetachtig
 • Rokerig
 • Tinnen
 • Grafiet
 • Steenachtig
 • Klei
 • Staal
 • Wolfraam
 • Koolstof
 • Schaduw
 • Vuursteen
 • Zilveren vos
 • Sintel
 • Dustin
 • Stoffig
 • Rockie
 • Loodachtig
 • Stratus
 • Opa
 • Klaas
 • Smeulen

Vrouwelijke grijze namen voor honden

Inspiratie voor grijze hondennamen voor meisjes kan overal vandaan komen, zoals de elementen of het weer.

 • Nevelig
 • Skye
 • Skylar
 • Storm
 • Kiezels
 • Sylvia
 • Klatergoud
 • Cindy
 • Heide
 • Ashley
 • Slayte
 • Sterling
 • Gracie
 • Roxie
 • Peper

Namen voor grijze honden geïnspireerd door andere grijze dieren

De beste naam voor uw hond is er een waar u van houdt en die previous bij het uiterlijk of de persoonlijkheid van uw hond. Als u zich aangetrokken voelt tot de namen van andere grijze dieren, dan is er geen reden om uw hond niet naar één te vernoemen.

 • Beluga
 • Gans
 • grijze vos
 • Winterkoninkje
 • Kraan
 • Elphie (Olifant)
 • Reiger
 • Koala
 • Wolf
 • Duif
 • Haai
 • Dolfie (Dolfijn)
 • Plevier

Namen voor honden met grijze ogen

Grijs kan een gevoel van mysterie oproepen, web zoals de nachtelijke hemel en zijn hemelse wonderen. Hier zijn de high namen voor honden met grijze ogen, geïnspireerd door de maan, de sterren en de nachtelijke hemel.

 • Luna
 • Phoebe
 • Nyx
 • Eos
 • Nox
 • Mani
 • Orion
 • Nova
 • Celeste
 • Maanstof
 • Sterrenkijker
 • Polaris
 • Sirius
 • Selene
 • Cassiopeia
 • Aurora
 • Komeet
 • Verduistering
 • Halve maan

Grijze namen voor honden geïnspireerd op fictieve personages

Grijsgekleurde honden zijn een prachtig stel, dus waarom zou u uw pup niet vernoemen naar een fictief personage dat het witte doek heeft gestolen?

 • Merlin (Het zwaard in de steen)
 • Gandoff (Lord of the Rings)
 • Magneto (X-Males)
 • Iejoor (Winnie de Poeh)
 • Astro (De Jetsons)
 • Toto (Tovenaar van Oz)
 • Flipper
 • Dom
 • Baloe (Het Jungle Boek)
 • Meredith (Gray’s anatomie)
 • Christelijk (Vijftig tinten grijs)
 • Stamper (Bambi)
 • Shenzi (De Leeuwenkoning)
 • Banzai (De Leeuwenkoning)
 • Ed (De Leeuwenkoning)
 • Meeko (Pocahontas)
 • Jerry (Tom en Jerry)

Namen voor grijze honden geïnspireerd op woorden die grijs betekenen

Als uw hond in welke taal dan ook zou kunnen communiceren, welke taal zou hij dan kiezen? Misschien heeft uw geredde Italiaanse windhond een natuurlijke affiniteit met de Italiaanse taal, of als uw hond een meer speelse en ondeugende persoonlijkheid heeft, geeft hij misschien de voorkeur aan een taal die geen verband houdt met zijn familiewortels.

 • Gris of Gris (grijs in het Frans)
 • Grigio (grijs in het Italiaans)
 • Plata (zilver in het Spaans)
 • Grau (grijs in het Duits)
 • Haiiro (grijs in het Japans)
 • Kala (zilver in Hawaïaans)
 • Cinza (grijs in het Portugees)
 • Griseo (grijs in Latijn)
 • Harma (grijs in afwerking)
 • Ardoise (leisteen in het Frans)
 • Liath (grijs in Gaeilge)

Namen voor grijze honden geïnspireerd op edelstenen

Je pup is een juweeltje, geef hem een ​​naam die web zoveel zegt.

 • Jasper
 • Havik oog
 • Onyx
 • Druzy
 • Hematiet
 • Ioliet
 • Alexandriet
 • Opaal

Suggestions voor het kiezen van een hondennaam

Het benoemen van een nieuwe hondenvriend is een spannende taak, waarmee u uw creativiteit en uw speciale band met uw harige vriend kunt uiten. Hier zijn enkele ideas om u te helpen kies de perfecte naam voor uw nieuwe hond:

 • Houd rekening met de persoonlijkheid en het uiterlijk van uw pup. Denk na over de unieke eigenschappen van uw hond en hoe u deze het beste kunt laten zien by way of zijn naam. Hoewel “Ash” wellicht previous bij de grijze vacht van uw hond, a zwarte hond of hond met zwarte vlekken zou ‘Schaduw’ kunnen heten. Overweeg voor een hond met een “kleurrijke” persoonlijkheid bloem namen zoals ‘Valeriaan’ of ‘Narcissen’.
 • Kies een naam die je graag uitspreekt. U zult de naam van uw hond vaak zeggen, dus zorg ervoor dat u de naam graag zegt en hoort. Vermijd namen die u gênant vindt, die moeilijk uit te spreken zijn, of die een beetje klinken als gewone trainingssignalen.
 • Veel plezier ermee. Het kiezen van een hondennaam moet een leuke en plezierige ervaring zijn. Laat uw creativiteit de vrije loop en bedenk een naam waar u en uw hond dol op zullen zijn.

Janelle Leeson is een freelanceschrijver uit Portland, Oregon. Haar werk is te zien in tijdschriften als Inside Your Canine’s Thoughts, Inside Your Cat’s Thoughts en Paw Print, maar ook on-line bij Insider Critiques, NBC Choose, Store Immediately, PetMD en Every day Paws. Ze heeft twee avontuurlijke katten, een kudde stadskippen en een aanstaande echtgenoot die het niet erg vindt om af en toe een pleegkat te huisvesten – of vijf.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here