Home Carrière De carrière van vrouwen versterken: Suzannah Kelly

De carrière van vrouwen versterken: Suzannah Kelly

0
De carrière van vrouwen versterken: Suzannah Kelly


De carrière van vrouwen versterken: Suzannah Kelly

De carrière van vrouwen versterken: van zakelijk leiderschap tot bloeiend ondernemerschap

Suzannah Kelly, een doorgewinterde HR-manager en Stijlvolle Profession Woman® gecertificeerde coach, heeft een passie voor het begeleiden van carrièregerichte vrouwen om hun volledige potentieel te bereiken. Gebaseerd op haar ruim 25 jaar leiderschapservaring in numerous mondiale organisaties, biedt Suzannah een unieke combine van strategische inzichten, tactische begeleiding en empathische ondersteuning.

Een carrièrereis geworteld in organisatorisch succes

Suzannah’s uitgebreide HR-achtergrond, die financiële dienstverlening, farmaceutische producten en consumentengoederen omvat, geeft haar een goed inzicht in de uitdagingen en kansen waarmee vrouwen in de zakenwereld worden geconfronteerd. Ze heeft leiding gegeven aan grootschalige talentmanagementprogramma’s en erkent de kracht van sterk leiderschap en een positieve werknemerservaring bij het stimuleren van zowel individuele groei als algemene bedrijfsresultaten.

De kracht van positieve psychologie en veerkracht benutten

De coachingaanpak van Suzannah is gebaseerd op op bewijs gebaseerde praktijken, gebaseerd op haar certificeringen in toegepaste positieve psychologie, veerkracht, emotionele intelligentie en geestelijke gezondheid. Haar ervaring in meerdere landen verrijkt haar vermogen om contact te maken met klanten met verschillende achtergronden en deze te ondersteunen.

Van leidinggevende tot ondernemer: authentieke paden omarmen

Suzannah’s eigen reis weerspiegelt de transformerende ervaringen die zij haar cliënten helpt te bereiken. Na een succesvolle carrière in het bedrijfsleven nam ze de moedige beslissing om de leidinggevende functies te verlaten en haar toekomst opnieuw te definiëren. Deze persoonlijke evolutie bracht haar ertoe een bloeiend coachingbedrijf op te richten, waar ze de carrières van vrouwen in staat stelt hun eigen authentieke pad te vinden, beperkende overtuigingen te doorbreken en naar nieuwe hoogten te stijgen.

Met wie Suzannah samenwerkt

  • Ambitieuze professionals: Vrouwen die hun carrière in het bedrijfsleven vooruit willen helpen, uitdagingen op de werkplek het hoofd willen bieden of de overstap willen maken naar leiderschapsrollen.
  • Aspirant-ondernemers: Vrouwen die klaar zijn om hun eigen bedrijf te starten, een bevredigende balans tussen werk en privéleven te creëren of hun carrièrepaden opnieuw te definiëren.
  • Carrièrewisselaars: Vrouwen die nieuwe industrieën verkennen, op zoek zijn naar duidelijkheid over hun professionele doelen of een belangrijke carrièreswitch maken.

Wat Suzannah te bieden heeft

  • Gepersonaliseerde teaching: Eén-op-één teaching afgestemd op individuele behoeften, doelen en ambities.
  • Strategische loopbaanplanning: Begeleiding bij het ontwikkelen van loopbaanroutekaarten, het identificeren van sterke punten en het overwinnen van obstakels.
  • Leiderschapsontwikkeling: Ondersteuning bij het opbouwen van leiderschapsvaardigheden, het verbeteren van de aanwezigheid van leidinggevenden en het navigeren door de organisatorische dynamiek.
  • Zakelijke teaching: Mentoring voor ondernemers op het gebied van bedrijfsstrategie, advertising en het bereiken van duurzaam succes.
  • Veerkracht opbouwen: Instruments en technieken om met stress om te gaan, tegenslagen te overwinnen en een positieve mindset te cultiveren.

Klaar om de volgende stap te zetten?

Als je een carrièregerichte vrouw bent die op zoek is naar begeleiding, inspiratie en ondersteuning tijdens je professionele reis, dan is Suzannah hier om je te helpen.

Neem vandaag nog contact op met Suzannah om een ​​adviesgesprek in te plannen en ontdek hoe ze de carrières van vrouwen in staat stelt een vervullend leven op hun eigen voorwaarden te creëren.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here