Home Carrière De Employer Branding-hacks van Reserving.com: expertise aantrekken met reislust

De Employer Branding-hacks van Reserving.com: expertise aantrekken met reislust

0
De Employer Branding-hacks van Reserving.com: expertise aantrekken met reislust


Heb je moeite om die perfecte eenhoornkandidaat te vinden? Reserving.com voelt je pijn. Hun wereldwijde platform vereist een unieke talentenpool – stel je voor dat je een Britse klantenservicemedewerker nodig hebt die vloeiend Noors spreekt! Maar wees niet bang, collega-recruiters, need Reserving.com heeft met hun de code gekraakt dreamteam voor werkgeversbranding.

Het A-team opbouwen: Vergeet rommelige startups met één stagiair die de werving afhandelt. Reserving.com beschikt over een 20-persoons krachtpatser het aanpakken van werkgeversbranding, rekruteringsmarketing en vroege carrières. Dit toegewijde crew gaat verder dan het plaatsen van algemene vacatures. Zij duik diep – denken uitgebreide personeelsgesprekken – om te begrijpen wat Reserving.com echt drijft. Wat maakt werknemers enthousiast om wakker te worden en hun werkdag te overwinnen? Welke unieke voordelen biedt Reserving.com waar andere bedrijven niet aan kunnen tippen?

De geheime saus: Through deze medewerkersgesprekken identificeerde Reserving.com de vier pijlers van hun krachtige Employer Worth Proposition (EVP):

  • Behorend: Het bevorderen van een gastvrije en inclusieve cultuur waarin iedereen zich gewaardeerd voelt.
  • Ontwikkeling: Het bieden van proceed leermogelijkheden om werknemers te helpen hun vaardigheden en carrière te ontwikkelen.
  • Ontdekking: Het stimuleren van een geest van nieuwsgierigheid en ontdekking, zowel binnen de reisindustrie als daarbuiten.
  • Invloed: Medewerkers in staat stellen een echt verschil te maken in de reiservaring van miljoenen mensen.

Het is meer dan een baan, het is een reis: De missie van Reserving.com geeft good de essentie weer. Ze verkopen niet alleen banen, ze bieden een kans om deel uit te maken van iets groters: een reis van verkenning en ontdekking. Dit vindt een diepe weerklank bij reisliefhebbers, de talentenpool die zij graag willen aantrekken.

De innerlijke reislust aangaan: Maar werkgeversbranding gaat verder dan het opstellen van een pakkende missieverklaring. Reserving.com begrijpt het belang van betrokkenheid van medewerkers. Hier leest u hoe zij van hun personeel een gemeenschap van merkverdedigers maken:

  • De reisbug aanwakkeren: Through een speciale on-line neighborhood kunnen medewerkers reistips, foto’s en verhalen delen, waardoor een gedeelde passie voor ontdekken wordt bevorderd.
  • Programma voor werknemersbelangen: Reserving.com stelt werknemers in staat merkambassadeurs te worden door hen gemakkelijk te delen inhoud te bieden en hen aan te moedigen deze boodschap te verspreiden op hun sociale mediakanalen.
  • Krachtpatser voor persoonlijke branding: Ze stoppen niet bij de branding van het bedrijf. Workshops helpen werknemers on-line sterke persoonlijke merken te ontwikkelen, waardoor een win-winsituatie ontstaat waarin werknemers professioneel profiteren en tegelijkertijd het werkgeversmerk van Reserving.com wordt versterkt.
  • Wereldwijd gaan: De wereldtournee van Reserving.com waarbij werknemers over de hele wereld worden geïnterviewd, is niet zomaar een PR-stunt. Het toont de diversiteit en levendigheid van hun personeelsbestand, waardoor hun werkgeversmerk als mondiaal reisavontuur verder wordt versterkt.

Succes meten: het gaat niet alleen om vibes: Natuurlijk is een gelukkig personeelsbestand geweldig, maar Reserving.com gaat verder dan feelgoodverhalen. Zij houd de websiteprestaties, campagnebetrokkenheidspercentages en aanwervingen per evenement bij om de effectiviteit van hun inspanningen op het gebied van werkgeversbranding te meten. Bovendien maken ze gebruik van de Werkgeversmerkindex (EBI) om waardevolle inzichten te verkrijgen in het sentiment en de perceptie van medewerkers. Met deze gegevens kunnen ze de tastbare affect van werkgeversbranding aantonen aan belanghebbenden in de hele organisatie.

The proof is within the pudding, zoals ze zeggen. De toewijding van Reserving.com aan werkgeversbranding heeft hen deze prestigieuze onderscheiding opgeleverd Geweldige plek om te werken certificering. Ze hebben toptalent aangetrokken, een gepassioneerd personeelsbestand opgebouwd en zichzelf gevestigd als leider in de reisindustrie – allemaal dankzij hun innovatieve strategieën voor werkgeversbranding.

Klaar om de reislust in uw Employer Branding los te laten? Volg het werk van Sandra Petschar in het werkgeversmerk, join met haar op LinkedInen leer hoe u uw eigen werkgeversbranding-droomteam kunt samenstellen om het beste en slimste expertise aan te trekken! Om uw eigen werkgeversmerkreis binnen uw bedrijf te beginnen, neem contact op.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here