Home Voeding Bosbessen Cheesecake In a single day Oats | De voedingsdeskundige beoordelingen

Bosbessen Cheesecake In a single day Oats | De voedingsdeskundige beoordelingen

0
Bosbessen Cheesecake In a single day Oats | De voedingsdeskundige beoordelingen


Bosbessen-cheesecake Het maken van In a single day Oats duurt slechts een paar minuten en zit boordevol voedzame ingrediënten, zoals haverbosbessen, citroen, roomkaas, Griekse yoghurt, en Chia zaden voor een gezond, vullend ontbijt!

Bosbessen Citroen Overnight Oats

Blueberry Cheesecake In a single day Oats is ideal voor een lente- of zomerontbijt! Ze zouden een geweldig ochtendontbijt zijn of een aanvulling op je brunch. Ik ben geobsedeerd door het klaarmaken ervan de avond voordat we ervan willen genieten. In a single day Oats vergt slechts 10 minuten voorbereiding, dus ze zijn supergemakkelijk te maken en zeer kindvriendelijk. Deze Blueberry Cheesecake In a single day Oats is romig en rijk aan cheesecake-smaken dankzij de roomkaas, vanille-extract en het citroensap en de schil. Ze zijn heerlijk!

**Blijf lezen voor een Taylor-weggeefactie voor voedselweegschalen!

Ingrediënten Blueberry Cheesecake Overnight Oats

Ingrediënten Blueberry Cheesecake In a single day Oats

 • Ouderwetse haver
 • Melk
 • Bosbessen Griekse yoghurt (of vanille)
 • Chia zaden
 • Bosbessen (vers of bevroren)
 • Citroensap en -schil
 • Roomkaas
 • Vanille-extract
Bosbessen-citroen-cheesecake Overnight Oats

Hoe maak je Blueberry Cheesecake In a single day Oats?

Bosbessen-cheesecake Nachtelijke haver zitten vol voedzame ingrediënten, waaronder ouderwetse haver, bosbessen, Griekse bosbessenyoghurt, melk, citroensap en -schil, roomkaas, vanille en Chia zaden. Als je een additional eiwitboost wilt, kun je een schepje toevoegen collageenpeptiden eiwitpoeder die geen smaak heeft, maar sla hem gerust over als je geen fan bent van eiwitpoeder. Of gebruik vanille eiwit poeder. Je kunt ook gewone Griekse yoghurt of vanille gebruiken in plaats van bosbessen.

Ik meng mijn nachtelijke haver graag in een grote kom en breng ze vervolgens over in glazen potten, aangezien ik graag meer dan 1 pot tegelijk maak. Ik heb een beetje bosbessensaus gemaakt voor dit recept, maar je kunt er gerust bevroren bosbessen aan toevoegen, dan zullen ze een deel van hun sappen en kleur verliezen en heerlijk zijn! Ik heb geen zoetstof aan deze in a single day oats toegevoegd, maar als je ze zoeter wilt, kun je gerust wat honing of ahornsiroop toevoegen.

Bosbessen Citroen Overnight Oats
Een geweldig hulpmiddel voor het bakken of maken van nachtelijke haver is een voedselweegschaal. De Taylor milieuvriendelijke bamboe keukenweegschaal is geweldig voor het nauwkeurig afmeten van ingrediënten voor deze nachtelijke haver. Ik ben er ook dol op voor het afmeten van bloem, omdat er soms bloem kan inzakken tijdens het meten en het gemakkelijk is om veel meer toe te voegen dan je nodig hebt, wat je recept kan verpesten. Deze heeft een duurzaam bamboeoppervlak met een gouden afwerking. Na gebruik is het heel gemakkelijk schoon te maken en af ​​te vegen.

Als u een keukenweegschaal gebruikt, wordt opruimen een fluitje van een cent, omdat u alles in één kom kunt meten in plaats van dat u meerdere maatbekers eruit hoeft te halen. Elke keer dat u ingrediënten aan de kom toevoegt, stelt u de schaal gewoon op nul. Met deze Taylor-weegschaal kunt u tot 230 ounces vloeistoffen wegen.

Bosbessen Cheesecake Overnight Oats

Voeding voor nachtelijke haver met bosbessen

Haver is rijk aan vezels en kan het cholesterolgehalte helpen verlagen. Mijn man heeft een hoog cholesterolgehalte (genetisch) en eet 5 dagen per week havermout om te helpen. Bosbessen zijn rijk aan antioxidant vitamine C, vezels en vitamine Okay.

Tijdens de koude wintermaanden is het een goed idee om vitamine C op te doen om je immuunsysteem sterk te houden en te voorkomen dat je verkouden wordt. Deze nachtelijke haver met bosbessencheesecake is ook rijk aan eiwitten uit de melk en Griekse yoghurt.

potten bosbessencheesecake-overnight oats

Hoe je In a single day Oats kunt bereiden

Je kunt van deze Blueberry Cheesecake In a single day Oats voor één dag per keer maken, maar je kunt zelfs voor een week per keer maken. Voel je vrij om te doen wat voor jou het beste werkt. Als ik meerdere dagen nachtelijke haver per keer zou maken, zou ik er een paar van de ene smaak en een paar van een andere smaak maken, gewoon voor de afwisseling! Probeer mijn virale Aardbeien en Room In a single day Oats.

Meer In a single day Oats-recepten

Opbrengst: serveert 4

Bosbessen Cheesecake In a single day Oats

Bosbessen-cheesecake Het maken van In a single day Oats duurt slechts een paar minuten en zit boordevol voedzame ingrediënten, zoals haverbosbessen, citroen, roomkaas, Griekse yoghurt, en Chia zaden voor een gezond, vullend ontbijt!

Voorbereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: 5 minuten Totale tijd: 10 minuten

INSTRUCTIES

 1. In een magnetronbestendig glazen kom of kook de bosbessen in een kleine pan met een paar eetlepels water gedurende 3-5 minuten tot de bosbessen barsten en een saus vormen.
 2. Mengen de havermelk, Griekse yoghurt, Chia zadencitroensap, citroenschil, roomkaas en vanille samen voor ‘s nachts haver in een kom of in kleine stenen potS. U kunt gebruik maken van een keukenweegschaal ingrediënten nauwkeurig afmeten.
 3. Wervel het bosbessenmengsel rond de pot of meng het door de haver en voeg dan het havermengsel toe.
 4. Laat een nacht of minimaal twee uur in de koelkast staan.

Genieten!

Gezonde Blueberry Cheesecake Overnight Oats

Dit bericht wordt gesponsord door Taylor, een vertrouwd merk dat ik al jaren in mijn keuken gebruik.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here