Home Voeding De beste wandelingen in Hocking Hills

De beste wandelingen in Hocking Hills

0
De beste wandelingen in Hocking Hills


De beste wandelingen in Hocking Hills – aanbevelingen voor de beste wandelingen en een verblijfplaats in Hocking Hills!

We zijn internet terug van onze derde reis naar Hocking Hills in Logan, Ohio, ongeveer 4 uur rijden van Detroit. Mijn kinderen zijn er zo dol op en gedijen goed tijdens het wandelen, dus we blijven bezoeken. Mensen vragen me letterlijk altijd waar ze moeten verblijven in Hocking Hills en wat de beste wandelingen zijn in Hocking Hills, dus ik ga eindelijk mijn beste Hocking Hills-aanbevelingen delen. Terwijl we in Hocking Hills zijn, is wandelen het grootste deel van onze reis, omdat we zo van wandelen houden. Tijdens deze reis hebben we allemaal 21 mijl gewandeld, zelfs de 4-jarige Lily!

Alle drie de keren dat we Hocking Hills hebben bezocht, zijn we in hetzelfde huis gebleven omdat we er zo dol op zijn. De huur heet Meadow Lane en het is de perfecte gezinsbestemming. We vonden Meadow Lane on-line tijdens de pandemie en het was voor ons de perfecte plek om weg te blijven van alles.

Meadow Lane heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers, een grote keuken, een grote woonkamer en een enorme achtertuin. Het favoriete kenmerk van mijn kinderen in Meadow Lane is absoluut de sizzling tub die ze elke dag gebruiken terwijl wij er zijn.

We houden ook van de grote omheinde achtertuin en dat het huis op een groot terrein staat als je wilt verkennen. Vanaf hier kun je geen andere huizen zien.

Meadow Lane is zeer fashionable en heeft een frisse en strakke uitstraling. We koken de meeste van onze maaltijden terwijl wij er zijn en de keuken is geweldig om te koken. Het is redelijk goed gevuld met basisdingen die je nodig zou hebben.

Wij vinden het ook heerlijk om een ​​kampvuur in de achtertuin te hebben. We hebben twee keer in maart en één keer in juli in Meadow Lane verbleven en beide zijn geweldig om verschillende redenen. Meadow Lane is geweldig in maart voor de wandelingen (niet te heat) en de sizzling tub voelt verfrissend aan. Het huis is geweldig in juli omdat je veel meer buiten kunt rondhangen en de overdekte veranda good is.

Het is ook betaalbaar om in Meadow Lane te verblijven! We hebben daar met twee verschillende grootouders gelogeerd tijdens onze reizen daar en ik moet vermelden dat mijn kinderen dol zijn op slapen in de grote kasten in een slaapzak. Zelfs als er een mattress beschikbaar is, vinden ze het gewoon zo leuk. Haha. Ik raad ten zeerste 3 nachten aan voor een bezoek aan het Hocking Hills-gebied, zodat je tijd hebt om alles te zien.

Boek een verblijf in onze favoriete woning in Hocking Hills: Weidelaan.

De beste wandelingen in Hocking Hills

Ik raad de 7 wandelingen in de Hocking Hills-parken ten zeerste aan! Ik ga de wandelingen delen, beginnend met onze meest favorieten. Deze reis waren we 4 nachten en 5 dagen in Hocking Hills, dus we hebben een paar wandelingen aan onze reis toegevoegd. Mijn tip is om ‘s ochtends een grote wandeling te maken, terug te komen naar je huuraccommodatie voor de lunch en wat te ontspannen en ‘s middags nog een wandeling te maken.

1. Cantwell-kliffen

We zijn geobsedeerd door deze wandeling omdat deze de coolste bochten en bochten heeft, evenals een heel smalle rotstrap die echt gaaf is. Hoewel deze wandeling zo cool is, is hij om de een of andere reden altijd behoorlijk leeg.

2. Cederwatervallen

Cedar Falls heeft de grootste watervallen van Hocking Hills en het is echt gaaf om daar rond de rotsen te springen. We bleven ook het pad volgen dat ons naar enkele van onze favoriete delen van Hocking Hills leidde, die deel uitmaakten van het Grandma Gateway-pad.

We laten onze kinderen kinderen zijn in Hocking Hills en rotsen beklimmen en eerlijk gezegd behoorlijk risicovolle dingen doen op de veiligst mogelijke manier. Ik denk dat ze zo goed gedijen bij Hocking Hills omdat ze arduous aan het werk gaan en dingen bereiken waarvan ze niet wisten dat ze dat konden. Aan het eind van elke dag vertelden de kinderen me dat hun lichaam moe was, maar dat ze niet konden wachten om de volgende dag te gaan wandelen.

3. Oudemannengrot

Gemakkelijk de meest populaire wandeling in Hocking Hills en een must-do-wandeling omdat er zoveel te zien is. Het pad is zo goed gemarkeerd. Mijn aanbeveling is om er zo vroeg mogelijk te komen, omdat het druk wordt en de gigantische parkeerplaats vol raakt.

4. Conkle’s Hole

Deze route bestaat eigenlijk uit 2 routes en wij doen altijd beide. Het rim-pad is niet voor degenen die zich zorgen maken dat hun kinderen van de zijkant van de berg vallen, omdat je letterlijk op de rand van een heel lange afdaling staat, maar we hebben deze wandeling nu 3 keer zonder problemen gedaan. Het waren 2 van de favoriete wandelingen van mijn kinderen en ze bleven vragen om hier op terug te komen. Het kloofpad is geplaveid en rolstoel- en kinderwagenvriendelijk en heeft ook een aantal hele mooie uitzichten. Hoewel beide routes deel uitmaken van Conkle’s Hole, zijn ze totaal verschillend van elkaar, dus ik raad ten zeerste aan om beide te doen.

5. Fluistergrottenpad

Deze route is gloednieuw en vind je achter de gloednieuwe Hocking Hills Lodge. Dit was onze eerste keer dat we er waren en het pad is niet te lang – ik geloof dat het in totaal ongeveer 2 mijl was en een aantal mooie uitzichten had.

6. Rotshuis

Dit pad is kort maar neemt je mee naar een hele coole grot en biedt je een fantastisch uitzicht op de rotsen. Het kan handig zijn om een ​​zaklamp mee te nemen.

7. Asgrot

Een leuke korte wandeling die we, als het mooi weer is, de kinderen hun hoofd in de watervallen hebben laten steken. Het is er echter altijd druk, dus het is geen favoriet voor mij.

Paden in de buurt van Hocking Hills om te wandelen

Kapel Grot– Op de eerste dag dat we in Hocking Hills aankwamen, bezochten we Chapel Cave, een wandeling van 2,75 mijl. Je parkeert bij het Hocking Hills Rock Climbing and Abseil Space. Het pad is niet zo goed gemarkeerd als de andere Hocking Hills-paden, maar het is een prachtige wandeling door het bos met een aantal fantastische uitzichten en watervallen.

Natuurreservaat Rock Bridge State– Dit is waarschijnlijk mijn minst aanbevolen route om alleen te doen als je additional tijd hebt, maar het is een zeer bergopwaartse wandeling die je naar een echt coole rotsbrug leidt.

We houden zoveel van Hocking Hills en bevelen het ten zeerste aan. We hebben child’s gedragen bij Hocking Hills, maar het is zoveel gemakkelijker als je kinderen zelfstandig kunnen lopen. Op steile plekken houden we wat handjes huge om er zeker van te zijn dat de kinderen veilig zijn, maar het is echt een geweldige gezinsbestemming.

We ontvingen ons verblijf in Meadow Lane in ruil voor deze submit, maar de eerste twee keer dat we er waren, betaalden we het zelf. We houden van dit huis en raden het ten zeerste aan!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here