Home Concert Coney Hatch kondigt de allereerste vinylpersing ooit aan van “Postcard From Germany”, exclusief voor Document Retailer Day Canada

Coney Hatch kondigt de allereerste vinylpersing ooit aan van “Postcard From Germany”, exclusief voor Document Retailer Day Canada

0
Coney Hatch kondigt de allereerste vinylpersing ooit aan van “Postcard From Germany”, exclusief voor Document Retailer Day Canada


Canadese rockband Coney Hatch is verheugd om aan te kondigen dat het live-album, ‘Postcard from Germany’, voor het eerst ooit op vinyl verkrijgbaar zal zijn by way of Anthem Information. De vinylpersing in beperkte oplage zal te koop zijn op 20 april 2024, als onderdeel van Document Retailer Day. Elk album is gesigneerd door de band en er zijn slechts 300 exemplaren beschikbaar.

Postcard uit Duitsland is LIVE opgenomen op het HEAT Competition in Ludwigsburg en bevat ook twee nieuw opgenomen releases, “It is About A Lady” en “Heaven’s on the Different Aspect”. Een crèmekleurig vinyl met turquoise spettervariant zal exclusief op Document Retailer Day zijn.

“Canada zal dol zijn op het prachtige turquoise vinyl van Postcard from Germany van Coney Hatch, internet zoals we het hier bij Microforum Vinyl in Toronto met veel plezier hebben geperst,” zegt Noble Musa, Gross sales & Advertising voor Microforum.”Het is altijd een heel bijzondere ervaring om met Canadese bands te kunnen samenwerken om exclusieve Canadese persingen voor Canadese muziekfans te creëren.

“Het is altijd geweldig om samen te werken met klassieke Canadese bands”, zegt Ryan Kerr, Operations Supervisor voor Document Retailer Day Canada. “De launch van Document Retailer Day Canada met Coney Hatch is geen uitzondering. Voor het eerst brengen we op 20 april 2024 Postcard uit Duitsland op vinyl, als onderdeel van Document Retailer Day. We zijn al jaren dol op de band, dus deze vinyl is zeker voor de followers, door de followers!”

“Zo gaaf om te hebben Coney Hatch voor de eerste keer ooit onderdeel van Document Retailer Day”, zegt Coney Hatch bassist Andy Curran. “We zijn al ruim veertig jaar een band en hebben aan veel eisen voldaan, maar deze niet. We vonden het geweldig om te zien hoe ons vinyl in beperkte oplage in realtime werd geperst op Microforum. De cirkel is rond toen we begonnen met vinylreleases, ik denk dat al het oude weer nieuw is!

De band heeft onlangs de locatie van Microforum bezocht om de proefpersingen van vinyl vers van de pers te bekijken. Het bezoek kunt u hier bekijken: https://youtu.be/f-iLAbtRvNE

Document Retailer Day, de wereldwijde viering van de cultuur van onafhankelijke platenwinkels, vindt dit jaar plaats op 20 april 2024, zoals dat de afgelopen 17 jaar jaarlijks is gebeurd. Opnieuw is het second aangebroken om de opmerkelijke reeks titels te onthullen die op liefhebbers wachten tijdens de gekoesterde jaarlijkse viering van onafhankelijke platenwinkels over de hele wereld. De Document Retailer Day van dit jaar legt de lat opnieuw hoger met zijn ongeëvenaarde omvang, kunstzinnigheid en gevarieerde aanbod aan releases.

Voor meer informatie, emblem’s en een volledige lijst met deelnemende winkels kunt u terecht op: recordstoredaycanada.ca

‘POSTKAART UIT DUITSLAND’ TRACKLIST:

1. Het gaat over een meisje (Studio 2022)
2. De hemel is aan de andere kant (Studio 2022)
3. We hebben de nacht
4. Sta op
5. Weggeblazen
6. Jongensclub
7. Ze is weg
8. Dit is geen liefde
9. Verkeerde kant van de stad
10. Meisje uit de droom van afgelopen nacht
11. Fantasie
12. Gevallen engel
13. Zeg niet: ‘maak mij’
14. Duivelsdek
15. Apenrepen

Document Retailer Day Canada bedankt de volgende sponsors: Return to Analog Information, ada, Warner Music, Microforum Urgent, Org Music, Sony Music Canada, GrooveWasher, Common Music Canada, Audio-Technica Canada, Paranoid Print Co, Megaforce Information, Unidisc Music, Aquarius Information, Godin Guitars, Tacca Musique, Vans Off the Wall, AMS All Media Provide, Courageous Phrases, Redeye Distribution, The Orchard, Sing, Edifier, Vylumi, Amped Distribution, idla.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here