Home Concert America On CoffeeWe nodigen u uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties. We zijn blij als je langskomt.Dua Lipa “Houdini”

America On CoffeeWe nodigen u uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties. We zijn blij als je langskomt.Dua Lipa “Houdini”

0
America On CoffeeWe nodigen u uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties.  We zijn blij als je langskomt.Dua Lipa “Houdini”


Houdini” is een nummer van de Engels-Albanese zanger Dua Lipa. Het werd uitgebracht op 10 november 2023 tot en met Warner Information, als de eerste single van Lipa’s aanstaande derde studioalbum. Houdini werd geproduceerd door Danny L Harle En Kevin Parker. Lipa schreef het nummer samen met Harle, Parker, Caroline Ailin En Tobias Jesso jr.

Lipa werkte als mannequin voordat ze een platencontract tekende Warner Bros. in 2014. Samen met haar kreeg ze bekendheid gelijknamig debuutalbum in 2017, met een piek op nummer drie op de lijst Britse albumlijst en bracht de succesvolle singles voort “Wees de ene“, “IDGAF“, en de Britse nummer één single “Nieuwe regels“. Lipa werd geëerd met de Brit Awards voor Britse vrouwelijke soloartiest En Britse Breakthrough Act. Haar tweede hit op de hitlijsten, “Een kus” met Calvijn Harriswas de finest verkochte nummer van 2018 en received de Brit Award voor Lied van het Jaar. In 2019 received Lipa de Grammy Award voor beste nieuwe artiest en voor Beste dansopname voor “Elektriciteit“, haar gezamenlijke single met Zijde stad. cc

Luister naar een liedjeLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here