Home Concert HALLELUJAH – ‘s Werelds Sax Mission Feat. Erik Marienthal

HALLELUJAH – ‘s Werelds Sax Mission Feat. Erik Marienthal

0
HALLELUJAH – ‘s Werelds Sax Mission Feat.  Erik Marienthal


Hallelujah, lied geschreven door Leonard Cohen. In deze tweede editie presenteer ik deze versie aan u, met geweldige vrienden, collega’s en saxofoondocenten: Mr Eric Marienthal, María Zotova, Ismael Dorado, Angelo Torres, Adrian Crutchfield, Bayu Isman. En ik laat dit bericht achter:

IN TIJDEN ALS DEZE IS HET BELANGRIJKSTE DAT WIJ VERENIGD ZIJN. WIJ MOETEN ALLEMAAL VOLDOEN AAN WAT VAN ONS WORDT GEVRAAGD. WEES U ERVAN BEWUST ZODAT WE VOORUIT KUNNEN GAAN. WIJ ZIJN DE ENIGE DIE VAN DEZE WERELD EEN BETERE WERELD KAN MAKEN. Laten we zorgen voor wat belangrijk is: onze mensen, de natuur, onze planeet.

Laten we blijven bij wat er echt toe doet in dit leven en we zullen heel gelukkig zijn. Met deze video willen we je vrede en rust geven en laten zien hoe mooi muziek is, dat het grenzen kan overschrijden en zich kan verenigen om te demonstreren wat we het beste kunnen. Ik hoop dat je ervan geniet en het deelt.

Dank u God dat u mij altijd laat dagdromen en mijn doelen beetje bij beetje bereikt. Omdat je mij gezondheid en kracht hebt gegeven. Bedankt Eric, Adrian, Angelo, Maria, Bayu, Ismael voor het accepteren van de uitnodiging en het geven van alles! MOET HERHAALD WORDEN! Audio en video geproduceerd door mij. Geniet en deel.YT

Kom meer te wetenLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here