Home Carrière Hoe phrase je een loopbaancoach met een HR-achtergrond?

Hoe phrase je een loopbaancoach met een HR-achtergrond?

0
Hoe phrase je een loopbaancoach met een HR-achtergrond?


Brie Johnson, een doorgewinterde HR-professional en moeder van drie kinderen, wist altijd dat ze een expertise had om mensen te helpen bij het navigeren door hun carrière. Toen de flexibiliteit van het ondernemerschap lonkte, lanceerde ze haar eigen loopbaancoaching- en HR-adviesbureau. Tegenwoordig is Brie een Elegant Profession Woman® gecertificeerde loopbaancoach en klaar om te delen hoe dit haar bedrijf en haar vermogen om klanten te ondersteunen een increase heeft gegeven.

Een passie om anderen te helpen slagen

Ik heb onlangs Brie geïnterviewd en haar passie voor het empoweren van mensen in hun carrière is aanstekelijk. Ze legt uit: “Ik hou van die momenten waarop ik zie dat cliënten meer zelfvertrouwen krijgen, waar ze zichzelf met nieuw enthousiasme zien voor hun verdere weg. Ik wist dat een meer gestructureerde aanpak mij een betere coach zou maken.” Dit verlangen naar voortdurende verbetering heeft haar uiteindelijk naar het Elegant Profession Woman-programma geleid.

Gemeenschappelijke uitdagingen voor nieuwe coaches

Hoewel Brie coachingervaring en een HR-achtergrond had, werd ze geconfronteerd met uitdagingen die veel nieuwe coaches gemeen hebben:

 • Evenwicht tussen werk en gezin: De overstap naar het ondernemerschap betekende het combineren van teaching, advies en er zijn voor haar drie jongens (waaronder een zoon met een zeldzame medische diagnose).
 • Het belang van geloofwaardigheid: Hoewel de experience van Brie duidelijk was, wilde ze dat additional niveau van zekerheid bieden aan klanten, vooral zakelijke companions. Ze wist dat een formele certificering de geloofwaardigheid zou vergroten en een kader zou bieden voor haar diensten.

Hoe certificering haar problemen oploste

Het Elegant Profession Woman-programma valideerde niet alleen de vaardigheden van Brie op het gebied van loopbaancoaching; het werd de ruggengraat van haar zakelijk succes. Hier leest u hoe certificering heeft geholpen:

 • Structuur en systemen: “Een van de grootste dingen voor mij was het verkrijgen van een wekelijkse structuur”, legt Brie uit. Het programma hielp haar prioriteiten te stellen, werkgrenzen te stellen en haar tijd te beheren – essentieel bij het combineren van meerdere rollen.
 • Verbeterde geloofwaardigheid: Dankzij de titel ‘Licensed Profession Coach’ kon Brie met vertrouwen samenwerken met individuele klanten en zakelijke companions, wetende dat haar coaching werd gevalideerd door een vaststaand programma.
 • Gericht aanbod: De begeleiding van het programma bracht Brie ertoe haar diensten te stroomlijnen en haar area of interest te verkleinen, waardoor ze zich beter op klanten kon richten en sneller resultaten voor hen kon boeken.

Overwinningen en transformatie

Sinds het programma was Brie getuige van tastbare resultaten:

 • Snel klantsucces: Een klant die al tien maanden op zoek was, was enthousiast over Brie’s cv en LinkedIn-updates. Dit toont de waarde aan van een gestructureerd programma voor uw coachingproces.
 • Strategische partnerschappen: Brie werkt nu samen met collega-ondernemers en haar HR-expertise helpt eigenaren van kleine bedrijven bij het opbouwen van sterke groups.
 • Teruggeven: Een speciaal passieproject was het begeleiden van ouders met speciale behoeften, waarbij ze gebruik maakte van de ervaring van haar eigen familie om begeleiding en gemeenschap te bieden in wat vaak als een isolerende situatie kan voelen.
 • De investering loont: Aanvankelijk aarzelde Brie vanwege kosten- en tijdgebrek, maar beschouwt Brie het programma nu als een investering. Ze zegt: “Het heeft mijn vertrouwen en mijn aanbod vergroot en het daardoor gemakkelijk gemaakt om de kosten snel terug te verdienen.”

Hier leest u hoe u verbinding kunt maken met Brie

Belangrijkste aandachtspunten voor aspirant-loopbaancoaches

Brie’s reis biedt waardevolle reduce voor iedereen die loopbaancoaching overweegt:

 • Certificeringszaken: Zelfs als u al gecoacht bent, brengt formele certificering structuur, focus en autoriteit in uw bedrijf.
 • Duidelijkheid leidt tot resultaten: Door aanbiedingen te verkleinen en te stroomlijnen, behalen klanten sneller resultaten, waardoor uw reputatie en vertrouwen toenemen.
 • Streef je passies na: Gebruik uw ervaringen om uw diensten op unieke wijze uit te breiden. Brie’s werk met ouders met speciale behoeften laat zien hoe persoonlijke passies zowel het vervullen van werk als zakelijke kansen voeden.

Als je er klaar voor bent om je passie om mensen te helpen carrièrevreugde te vinden, om te zetten in een bloeiend coachingbedrijf, onthoud dan dat investeren in jezelf en gestructureerd leren vaak de sleutel is tot het versnellen van je succes.

Klaar om de volgende stap te zetten?

Als dit je aanspreekt, moedig ik je ten zeerste aan om je aan te melden voor mijn loopbaancoachcertificeringsprogramma. Het is een fantastische manier om de vaardigheden en mentaliteit te ontwikkelen om echt een verschil te maken in de levens van mensen (en uw bedrijf!)LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here