Home Concert America On CoffeeWe nodigen je gewoon uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties. Wij zijn blij als je langskomt.Blue Denims

America On CoffeeWe nodigen je gewoon uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties. Wij zijn blij als je langskomt.Blue Denims

0
America On CoffeeWe nodigen je gewoon uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties.  Wij zijn blij als je langskomt.Blue Denims


Blauwe spijkerbroek‘ is een nummer van de Amerikaanse singer-songwriter Lana Del Rey voor haar studioalbum Geboren om te sterven (2012). Het werd uitgebracht op 8 april 2012 door Interscope-records als de derde single van de plaat. Gemaakt door Emile Haynie, het nummer is geschreven door Del Rey, Haynie en Dan Heath. Het is een laag tempo ballade mee hiphopinvloeden. In kaart brengen in Europa en Azië bereikte “Blue Denims” de high 10 in België, Polen en Israël. Voor het nummer zijn drie muziekvideo’s gemaakt.

De eerste is in eigen beheer geproduceerd en de tweede laat zien dat Del Rey in een saaie kamer aan een microfoon staat, begeleid door een elektrische gitarist. De derde, de officiële, werd neergeschoten en geregisseerd door Yoan Lemoinemet zwarte movie elementen en krokodillen. Een controversiële uitvoering van het nummer op Zaterdagavond dwell plaatste Del Rey onder de loep en de meningen waren gepolariseerd, hoewel het nummer zelf lovende kritieken kreeg van critici. WikiLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here