Home Concert America On CoffeeWe nodigen u uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties. We zijn blij wanneer je langskomt. De beste Irish Espresso in San Francisco

America On CoffeeWe nodigen u uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties. We zijn blij wanneer je langskomt. De beste Irish Espresso in San Francisco

0
America On CoffeeWe nodigen u uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties.  We zijn blij wanneer je langskomt. De beste Irish Espresso in San Francisco


afbeelding: tripavvy

De oorsprong van de Irish Espresso ligt uiteraard in Ierland, maar een van de meest nabije versies van de originele kassabon vind je tegenwoordig in San Francisco, Californië, in Buena Vista. Start jaren vijftig besloten Stanton Delaplane, Jack Koeppler en George Freeberg het drankje te imiteren dat de maker van het drankje Delaplane serveerde op Shannon Airport, Ierland. Sindsdien is de bar in San Francisco dicht bij de zeer goede imitatie gebleven waar ze uiteindelijk mee op de proppen kwamen. Dus zelfs als dit misschien niet precies is wat een Ierse bar zou serveren, of welke bar dan ook ter wereld, zou dit feitelijk dichter bij de oorsprong van de drank kunnen liggen dan de meeste andere. Het Buena Vista café ligt op slechts een paar blokken van Fisherman’s Warf, op de hoek van Seashore en Hyde Avenue.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here