Home Carrière 5 reduce uit farmaceutische advertising and marketing in de dermatologie

5 reduce uit farmaceutische advertising and marketing in de dermatologie

0
5 reduce uit farmaceutische advertising and marketing in de dermatologieSinds de jaren twintig heeft bijna elk modehuis zich op een gegeven second uitgebreid met magnificence als een further inkomstenstroom met relatief weinig moeite. Hoewel de meeste ontwerpers hun grip op geuren kunnen behouden, hebben velen moeite om een ​​cosmeticalijn overeind te houden.


Onlangs merkte ik dat ik dacht aan een beroemd merk dat een lange geschiedenis heeft doorgemaakt van pogingen om door te breken in de schoonheids- en huidverzorgingswereld meerdere keer.

Toen we nadachten over een paar dingen die het merk deed, zoals het richten van formules en producten op het verkeerde klantenbestand, het niet inspelen op de schoonheidsbehoeften van een divers publiek en in plaats daarvan vasthouden aan een kleurenpalet met één kleur dat veel te wensen overlaat voor klanten van donkere kleuren huidtinten, het gebrek aan gerichte en gepersonaliseerde campagnes voor het doelgroepbestand (massacampagne waarbij beroemdheden worden ingezet in plaats van enige verbinding met het publiek en de manier waarop deze inspeelt op hun schoonheidsbehoeften), waarbij geen prioriteit wordt gegeven aan de klantervaring en eerder wordt gedreven door transacties, waarbij de nadruk wordt gelegd op snelle producten lijnuitbreidingen versus kwaliteit, gaande van 18 naar 130 producten bij een poging om door te breken in een branche zonder eerdere ervaring, om er maar een paar te noemen. Ik wilde schrijven over een paar reduce uit de dermatologische marketingwereld die van toepassing zijn op de schoonheids- en persoonlijke verzorgingsproducten ruimte.

1. Geloofwaardigheid is belangrijk

In de farmaceutische sector is de les dat geloofwaardigheid ertoe doet. Vertrouwen is gebouwd op de foundation van wetenschappelijke geloofwaardigheid, dus op dezelfde manier kan de schoonheids- en huidverzorgingsindustrie profiteren van het benadrukken van de wetenschappelijke onderbouwing (waar van toepassing) van hun producten. In een tijd waarin consumenten mondig zijn en er een overvloed aan beschikbare opties is, kan het benadrukken van elk onderzoek, klinische research of proefresultaten en het benutten van het gebruik van door dermatologen aanbevolen/veilige maar toch effectieve ingrediënten vertrouwen wekken bij de consument.

2. Transparantie schept vertrouwen

Farmaceutische advertising and marketing geeft prioriteit aan transparantie bij het communiceren van de potentiële voordelen en risico’s van medicijnen. Op het gebied van schoonheid en huidverzorging bevordert transparantie over ingrediënten, inkoop, testen en productieprocessen het vertrouwen bij consumenten, die zich nu meer dan ooit bewust zijn van wat ze op hun huid aanbrengen. Eerlijke communicatie bouwt merkloyaliteit op en cultiveert een positief merkimago.

3. Personalisatie en gerichte campagnes

Farmaceutische bedrijven blinken uit in het afstemmen van hun marketingboodschappen op specifieke doelgroepen op foundation van diepgewortelde inzichten, inclusief maar niet beperkt tot demografische gegevens, psychografische gegevens en andere factoren buiten alleen de gezondheidstoestand en ziektetoestand en binnen deze categorieën hypertargeten op subcategorieën.

Door de uiteenlopende behoeften van verschillende huidtypes, leeftijden en problemen te begrijpen, kunnen merken gerichte campagnes en productformuleringen creëren die resoneren met specifieke consumentensegmenten. Naast personalisatie bij focusing on is het belangrijk om rekening te houden met various consumentenprofielen in merkmarketingcampagnes en -middelen.

4. Consumenten opleiden en empoweren

Bij farmaceutische advertising and marketing gaat het vaak om het voorlichten van consumenten over gezondheidsproblemen en behandelingsopties. Op dezelfde manier kan de schoonheids- en huidverzorgingsindustrie consumenten empoweren door educatieve inhoud aan te bieden over huidverzorgingsroutines, de voordelen van ingrediënten en de wetenschap achter productformuleringen. Geïnformeerde consumenten zullen eerder zelfverzekerde aankoopbeslissingen nemen en merkadvocaten worden.

5. Benadruk resultaten op de lange termijn

Farmaceutische advertising and marketing heeft de neiging de langetermijnvoordelen van behandelingen te benadrukken, wetende dat er niet altijd een snelle oplossing bestaat. Op dezelfde manier kan een merk zich in de schoonheids- en huidverzorgingsindustrie onderscheiden door zich te concentreren op de gezondheid van de huid op de lange termijn en aanhoudende resultaten.

Het vasthouden van de nadruk en het aanmoedigen van consumenten om huidverzorging te zien als een holistische en voortdurende praktijk, als onderdeel van hun welzijnspraktijk als geheel in plaats van als een snelle oplossing, zal bijdragen aan het algemene welzijn van de consument en dus als bijproduct merkloyaliteit opbouwen.

6. Naleving is een niet-onderhandelbare kwestie

Laat de noodzaak van een snelle marktintroductie of het in het nauw drijven van een markt niet leiden tot een daling van de kwaliteit en veiligheid. Farmaceutische advertising and marketing is onderworpen aan strenge wettelijke normen, van product tot merkmarketingcampagne. Op dezelfde manier zou de schoonheids- en huidverzorgingsindustrie prioriteit moeten geven aan de naleving van wettelijke richtlijnen om de veiligheid en werkzaamheid van hun producten te garanderen en er transparantie omheen te creëren. Het naleven van deze normen zal niet alleen het vertrouwen bij de consument vergroten, maar het merk ook beschermen tegen juridische implicaties.

Kortom, door transparantie, wetenschappelijk onderbouwde claims en gepersonaliseerde benaderingen te omarmen, kunnen beautymerken hun marketingstrategieën naar een hoger niveau tillen en de industriestandaarden opnieuw definiëren. Nu deze twee industrieën op deze principes samenkomen, ziet de toekomst van beauty- en huidverzorgingsmarketing eruit als een veelbelovend landschap, een waarin authenticiteit en werkzaamheid de boventoon voeren om de ruis in een overvolle markt te doorbreken.

Van uw siteartikelen

Gerelateerde artikelen op web

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here