Home Carrière Mindsetbeheersing voor loopbaancoaches

Mindsetbeheersing voor loopbaancoaches

0
Mindsetbeheersing voor loopbaancoaches


Ben jij een loopbaancoach met grote dromen om van je passie een bloeiend bedrijf te maken? De overgang van een huge salaris naar ondernemerschap is spannend, maar het pad kan bezaaid zijn met obstakels. Twijfel aan jezelf, een inconsistent inkomen en het overweldigende gevoel dat je nooit genoeg doet, kunnen hun tol eisen. Maar ik ben hier om je te vertellen dat deze gevoelens normaal zijn, en dat een krachtige mentaliteit het geheim is van het opbouwen van een bedrijf waar je van houdt.

Bekentenissen van een bezorgde loopbaancoach

Ik ken die worstelingen uit de eerste hand. Toen ik voor het eerst mijn eigen coachingbedrijf startte, liepen mijn gedachten over van zorgen. Wat als niemand mijn diensten wil? Zal ik ooit genoeg geld verdienen? Ben ik werkelijk gekwalificeerd om mensen te helpen? Ik zou de slaap verliezen en me een oplichter voelen, ondanks mijn jarenlange ervaring als succesvol overheidsadviseur. Die knagende twijfels hielden mij tegen.

Maar het punt is: zodra ik mijn manier van denken veranderde, veranderde alles. In plaats van me door angst te laten beheersen, concentreerde ik me op kleine stapjes, omarmde het leerproces en vond onwrikbare steun. Nu run ik een bevredigende en financieel succesvolle coachingpraktijk.

De mentaliteitsveranderingen die u nodig heeft

Laten we de mentaliteitsveranderingen op een rij zetten die u als bedrijfseigenaar sterker zullen maken:

 • Onzekerheid is je vriend: Niemand heeft het allemaal door, vooral niet in het start. Consistente actie en het vinden van een ondersteunende gemeenschap zullen het momentum vergroten.
 • Tijd is je grootste bezit: In uw dagelijkse werk ruilde u tijd in voor geld. Als ondernemer ligt uw focus op omzetgenererende activiteiten die de weg naar vrijheid banen.
 • Veerkracht is jouw superkracht: Uitdagingen en tegenslagen ZULLEN gebeuren. Leer ervan en zie ze als kansen voor groei.

Het cultiveren van een ondernemersmentaliteit

 • Duidelijkheid is kracht: Wat voor affect wil je maken? Wat voor levensstijl wil je? Start met een duidelijke visie en werk achteruit om haalbare doelen te stellen.
 • Faal vooruit en leer luid: Weet je nog, mijn mislukte netwerkcursus? Auw, maar het heeft mij waardevolle reduce geleerd over mijn ideale klanten en het creëren van aanbiedingen! Laat de angst om te falen je niet verlammen.
 • Vooruitgang ten opzichte van perfectie: Je zult nooit de ‘perfecte’ web site of aanbieding hebben. Ga aan de slag, verzamel suggestions en verfijn gaandeweg – zo ontstaat de magie.
 • Dankbaarheid is je geheime wapen: Zelfs op moeilijke dagen kan het vinden van iets om dankbaar voor te zijn je energie verleggen en meer goede dingen aantrekken (klinkt woo-woo, maar het werkt)!

Geloof in jezelf: je klanten hebben dat nodig

Vertrouwen is besmettelijk. Uw klanten komen naar u toe in momenten van onzekerheid, op zoek naar uw begeleiding en ondersteuning. Als jij in je eigen experience gelooft, zullen zij dat ook doen.

 • Investeer in jezelf: Certificeringen, coaching en praktijkcoaching vormen een sterke foundation (en ja, klanten ZULLEN naar uw referenties vragen).
 • Bezit uw unieke waarde: Je concurreert niet met elke andere loopbaancoach; je hebt een uniek perspectief te bieden.
 • Uw ondersteuningssysteem is alles: Vind mentoren, sluit je aan bij een mastermind of creëer een powerteam – mensen hebben die in je geloven, maakt het verschil.
 • De balans tussen werk en privé is NIET onderhandelbaar: Ik dacht altijd dat ‘drukte’ betekende dat je nooit zou stoppen, maar ik kreeg een burn-out. Zorg goed voor jezelf, je wordt er een betere coach van!

Bruikbare afhaalrestaurants

Klaar om de twijfel aan jezelf achter je te laten en je droomcoachingbedrijf op te bouwen?

Pak mijn GRATIS Profession Coach Begin-up Package

 1. Beheers uw CEO-mentaliteit: Start te denken en te handelen als de baas die je bent.
 2. Sluit aan: Zoek een mentor of een ondersteunende gemeenschap.
 3. Maak tijd voor jezelf: Plan zelfzorg, internet zoals u dat bij klantgesprekken zou doen.

Het kost tijd en vastberadenheid, maar de reis van het opbouwen van een loopbaancoachingbedrijf is ongelooflijk de moeite waard. Met mindset-beheersing kun je zowel de affect als het inkomen creëren waar je naar verlangt.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here