Home Voeding Blauwe schort voorbereid en klaar • Kath eet

Blauwe schort voorbereid en klaar • Kath eet

0
Blauwe schort voorbereid en klaar • Kath eet


De nieuwe Blauwe schort Ready & Prepared-lijn bespaarde ons UREN tijd aan boodschappen doen, koken en schoonmaken. Het beste is dat deze verse maaltijden smaken alsof ze helemaal opnieuw zijn gemaakt!

Tijd is onze meest waardevolle niet-hernieuwbare hulpbron.

En ik ken niemand die niet meer tijd op zijn dag wil! Voordat ik kinderen kreeg, had ik alle tijd van de wereld om alles helemaal opnieuw te koken. Als we nu onze eigen maaltijden plannen/shoppen/koken, zijn ze meestal tremendous primary en eenvoudig. Al jaren, Blauwe schort is onze oplossing geweest om tijd te besparen. We hebben hun maaltijdpakketten besteld, zodat recepten en ingrediënten rechtstreeks naar onze deur worden gestuurd, waardoor we de tijd besparen die we zouden hebben besteed aan het onderzoeken van nieuwe recepten, het maken van ingrediëntenlijsten en het doen van boodschappen. En we hebben altijd vier porties besteld, zodat we één keer konden koken en twee keer konden eten, waardoor we een paar avonden per week kook- en schoonmaaktijd bespaarden.

Blauwe schort voorbereid en klaar

Onlangs introduceerde Blue Apron zijn Voorbereid & Klaar lijn aan sous vide gekoelde (niet bevroren) maaltijden die ons versteld hebben doen staan ​​van hoe vers en lekker ze zijn – ze smaken echt alsof we ze helemaal opnieuw hebben gemaakt. De maaltijden worden gekoeld geleverd, u kunt ze eenvoudig opwarmen en het diner wordt geserveerd. Dit is een nog grotere tijdbesparing die ik sporadisch in onze maaltijden meng. Kies elke week uit 20 maaltijden en een verscheidenheid aan keukens. Het is het beste alternatief voor een persoonlijke chef-kok (en veel goedkoper dan die optie).

Ze zijn ook geweldig voor iedereen die niet van dezelfde smaken houdt als zijn accomplice (de een is bijvoorbeeld vegetarisch, de ander niet) of op zoek is naar controle over de porties. Of als u opties nodig heeft voor lunch en/of diner. Combine en match – wij eten ze allebei.

Enkele van de verschillende stijlen zijn Carb Acutely aware, 30 g eiwit of 600 calorieën of minder.

In de recepten vindt u sauzen, verse producten en bereide vleeswaren sous-vide, een Franse techniek die smaak en frisheid vasthoudt voor een zacht en sappig resultaat. De maaltijden zijn allemaal zo ontworpen dat ze lekker zijn in de magnetron (in tegenstelling tot zoiets als gebakken kip, die idealiter gebakken moet worden).

Hoe smaken ze?

We waren opgetogen over hoe ze smaakten alsof we het diner helemaal opnieuw hadden gekookt, maar letterlijk anderhalf uur tijd hadden bespaard door niet te koken of schoon te maken. Ik bestel ze in plaats van maaltijdpakketten in de weken dat we weten dat we het further druk zullen hebben of dat een van ons op reis gaat. Ze zijn ook heerlijk als lunch!

Ik vind het geweldig dat je je plan heen en weer kunt schakelen tussen maaltijdpakketten en bereid en klaar. (Je kunt nu ook bereid en klaar toevoegen aan maaltijdpakketten.) Ik wissel af tussen maaltijdpakketten en bereid en klaar, afhankelijk van of we een drukkere week hebben of dat een van ons een paar dagen weg zal zijn. Ik moet toegeven dat ik deze waarschijnlijk een beetje beu zou worden als ik alleen heb ze gedaan, maar de weken waarin ik ze meng zijn further spannend omdat we het gevoel hebben dat we zoveel meer tijd hebben.

Ik doe Griekse yoghurt op alles wat hartig is 🙂

Als u de Ready & Prepared-regel, probeer het eens, u kunt de eerste 4 weken van uw abonnement 15% korting besparen! Klik hier om de promo te ontvangen.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here