Home Voeding Het BRAT-dieet • Kath eet

Het BRAT-dieet • Kath eet

0
Het BRAT-dieet • Kath eet


Wat leven de laatste tijd, ook toen ik het BRAT-dieet moest doen.

Kath eet het BRAT-dieet

Als je mijn volgt Instagram-verhalenweet je dat ons huishouden werd getroffen door een verschrikkelijk, verschrikkelijk buikgriep afgelopen weekend. Het trof me een week geleden op zondag en ik was de hele nacht wakker met vreselijke maag-darmsymptomen. Maandagochtend kon ik nauwelijks bewegen! Toen moest Birch op maandagmiddag voor de allereerste keer in zijn leven overgeven. Hij had geen idee wat er gebeurde en het was zo verdrietig. Door een marvel gaf hij slechts twee keer over, de tweede keer was alleen maar water. En Thomas en Mazen leefden een paar dagen gescheiden levens terwijl ik de hele kelder bleekte. Tot nu toe hebben ze het niet gekregen. Ik ben in tien jaar niet meer zo ziek geweest sinds ik iets soortgelijks had toen Mazen nog een child was. Ugh!!

Candy Birch werd de volgende dag wakker en vroeg om appelmoes, en ik legde hem het BRAT-dieet uit: bananen, rijst, appelmoes, toast. De hele relaxation van de dag vroeg hij me elke keer dat hij om iets vroeg of het ‘op zijn lijst stond’. Ik bood hem een ​​ijslolly aan en hij zei: “maar mama, dat staat niet op mijn lijstje!” Het was heel schattig.

Dank aan onze buren voor het opsturen van appelmoes en ginger ale!! Het kostte me de afgelopen week bijna de hele week om weer normaal te eten.

Ik had veel ontbijtproducten en smoothies omdat de gedachte aan salade walgelijk was!

Ik ging met vrienden naar Playa Bowls voor de lunch:

Mazen en ik liepen naar het centrum om kipnoedels en aardappelsoepen voor mij te halen, en pizza voor hem!

Episch lenteweer!

Eindelijk hebben we heerlijk lenteweer!!!! Ik kan niet genoeg benadrukken hoe fijn het is om buiten te zijn en het niet koud te hebben. We hebben voetbal, viervierkant en newcomb in de tuin gespeeld!

Vertel me dat je vijf bent zonder het me te vertellen 🙂

Kijk die courageous jongen eens genieten van de zon:

Bro Tijd Golfen

De jongens zijn samen gaan golfen, waar het bij mij om draait! Mazen besloot dit jaar geen honkbal te spelen, dus is hij weer gaan golfen (hij deed een jaar geleden het OP 36-programma bij Birdwood). Toen ze afgelopen weekend 9 holes speelden, was hij erg braaf! Golf is misschien wel zijn ding, wat Thomas’ hart doet zingen, need Thomas LEEFT VOOR GOLF! Haha. Birch leert ook wat.

Terwijl ze aan het golfen waren, was ik bij een babysprenkel!

Die taart was 100!

De terugkeer van bubble tea

Bubble tea is een dure, zoete gewoonte, maar de kinderen zijn er dol op! We zijn niet echt de hele winter geweest, dus gingen we op een warme dag en kochten een drietal mango-slushes.

Mijn bestelling is een Wintermeloen, halfzoet, met een melkschuimdop en regelmatige belletjes. Het is zo goed… totdat het niet meer zo is. Web als Sint-Jakobsschelpen kan ik maar een beperkte hoeveelheid verdragen. Misschien is het de textuur van beide?

Geometrie badhanddoek

Geometrie stuurde me een van hun badhanddoeken nadat ik opgetogen was over de handdoeken die ik voor de keuken kreeg. Het is zo dun als een Turkse handdoek en de textuur is zo geweldig! Ze zijn geweldig om in strand-/zwembadtassen te verpakken en hangen ook zo mooi. Wij gebruiken het voor de kinderen in hun badkamer (sinds wij onze S+L-handdoeken we houden van boven!)

Gamen

We mochten eindelijk de Woordspel Ik kocht het met een paar vrienden die langskwamen. Het was zo leuk! Je hebt echt vier spelers nodig. Eén persoon is de “gastheer” en bedenkt een woord en laat het vervolgens op de groene en gele tegels vallen. De andere drie zijn de gokkers. We hielden de rating niet echt ronde na ronde bij, maar de winnaar van elke ronde kreeg een dikke excessive 5!

Op naar een nieuwe puzzel: luiaards!

Ik vind het zo interessant dat onze eettafel een speeltafel is geworden. Toen we onze renovatie-indeling aan het bedenken waren en ons in de fase bevonden waarin we mogelijk een nieuwe kamer als eetkamer hadden gecreëerd, wisten we niet waarvoor we deze ruimte zouden gebruiken. Er werd een speeltafel ter sprake gebracht, maar ik dacht niet dat we die zouden gebruiken. Ik had het fout! Dit leverde uiteindelijk een win-winsituatie op, omdat het nog steeds de eetkamer is, maar nu ook de puzzel- en legotafel. Hoewel ik het niet leuk vind om altijd spullen op tafel te hebben, is het zo handig en nuttig dat ik eraan gewend ben geraakt.

Donderdag Gezelligheidsdag

Ik ging met de acac-piepgeluiden naar Southern Crescent voor wat gumbo en een sazerac!

Lente kapsels!

Een voor jou…

Een voor mij!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here