Home Concert America On CoffeeWe nodigen u uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties. We zijn blij als u langskomt.Huiselijk geweld, een gedeeld verhaal vol uitdagingen

America On CoffeeWe nodigen u uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties. We zijn blij als u langskomt.Huiselijk geweld, een gedeeld verhaal vol uitdagingen

0
America On CoffeeWe nodigen u uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties.  We zijn blij als u langskomt.Huiselijk geweld, een gedeeld verhaal vol uitdagingen


Pixaby

Het volgende is een verhaal over mishandeling binnen het huwelijk. Het is geschreven als een fictieve realiteit om onze lezers, die mogelijk zelf het slachtoffer zijn, een objectief standpunt te geven.

Er is een probleem met mijn man Stan!

Stan en ik zijn 19 jaar getrouwd. En we hebben twee prachtige tienertweelingkinderen, een jongen en een meisje, Reed en Reece. Beiden zijn goede studenten en studeren over een jaar af. Hun afstuderen en naar de universiteit gaan zal mij met rust laten en kwetsbaar zijn voor de driftbuien van mijn man Stan.

afbeeldingsbron

Ik heb een baan van negen tot vijf terwijl ik mijn twee kinderen bemoeder, kook, schoonmaak en voor mijn man zorg. Heeft hij mij ooit geslagen? NeeMaar hij vliegt echt uit het handvat. Bijvoorbeeld: ik heb me een paar ochtenden verslapen, waardoor Stan zonder koffie en ontbijt achterbleef. Stan schreeuwde, schreeuwde, gooide dingen in het rond en maakte ze stuk. Onze buren waren verontrust en belden de politie. Hier is nog een gelegenheid: vanwege een spoedvergadering op mijn werk kwam ik te laat thuis om Stan’s diner klaar te maken. Als gevolg hiervan zorgde Stan er opzettelijk voor dat het fornuis en de koelkast onbruikbaar werden. Het heeft ons een flinke som geld gekost om zowel de kachel als de koelkast te laten repareren.

Dus… jullie vragen je allemaal af: “Waarom laat je die gekke man niet achter”? Mijn antwoord: dat magazine ik gewoon doen, EN BINNENKORT!

©2019 Doro Dancer/AmericaOnCoffee (AOC) Alle panty’s voorbehouden

Deel gerust nuttige hyperlinks (verhalen of brons) in onze commentaarsectie hieronder:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here