Home Carrière 5 manieren om uw vrijgezellenfeestbudget onder controle te houden

5 manieren om uw vrijgezellenfeestbudget onder controle te houden

0
5 manieren om uw vrijgezellenfeestbudget onder controle te houden


Vrijgezellenuitjes zijn niet meer alleen maar leuke feestjes. Het zijn volwaardige ervaringen die geschikt zijn voor sociale media en die voor sommige bezoekers vaak de moeite waard zijn. (Denk aan internationale reizen en VIP-toegang tot wereldberoemde hotspots.)

Momenteel schommelen de gemiddelde kosten voor het bijwonen van een vrijgezellenfeest rond de $ 1.500. Dat is een hoge prijs voor veel bezoekers die deel uitmaken van de krappe generatie Z en millennials. Uit een current onderzoek van Bankrate blijkt dat 21% van de volwassenen uitgenodigd wordt voor bruiloften voel een ernstige budgettaire knel. Nog eens 18% van de deelnemers aan de enquête aanvaardde de realiteit van het gebruik van hun creditcards om de toenemende kosten te dekken die gepaard gaan met het bijwonen van deze evenementen.

Factoren Dhet bevaren van Saandringen op Pmet betrekking tot-wedding Sin behandeling

Wat heeft zo’n stijging van de uitgaven vóór het huwelijk veroorzaakt? Bestemmingsvrijgezellenfeesten zijn één reden. Vliegen naar verre oorden kan kosten met zich meebrengen, aangezien internationale vliegtickets historisch gezien een kostenpost zijn duurder dan binnenlandse bestemmingen.

Een andere reden voor de stijging van de kosten heeft te maken met de langere duur van deze evenementen. Nog niet zo lang geleden reserveerden de aanstaande bruiden ‘een laatste avond van het vrijgezellenleven’ – meestal de dag vóór de bruiloft of het repetitiediner. Nu is het niet ongebruikelijk dat stelletjes genieten van een weekend vol activiteiten of zelfs uitstapjes van een week.

Ten slotte is er een opmerkelijke verschuiving in de norm. Wat vroeger een eenvoudige bar-hoppen-affaire was, is geëvolueerd. Tegenwoordig verwachten veel bruiden een grootser spektakel: flessenservice in combinatie met VIP-zitplaatsen in exclusieve nachtclubs of misschien kaartjes voor een spraakmakend live performance.

Veel bruiloftsgasten zijn dat echter wel afmelden omdat de uitgaven vóór het huwelijk hun budgetmarge overschrijden.

tips voor het plannen van evenementen

Het beheersen van de Bpunt

Dit is je wake-up name om te leren hoe je een vrijgezellenfeest kunt plannen met een beperkt funds. In plaats van uw uitnodigingslijst te zien slinken, kunt u een guidelines voor de planning van een vrijgezellenfeest maken, opgebouwd rond de volgende strategieën.

1. Verzamel de Tdaken voor Bpunt Hharmonie.

In dit tijdperk van digitale verbindingen ligt consensus binnen handbereik. Wijs een slimme persoon aan, misschien uw trouwe bruidsmeisje of verantwoordelijke getuige, en verzamel enter van potentiële aanwezigen. Wanneer u de financiële comfortzone van iedereen duidelijk begrijpt, kunt u een feest organiseren dat binnen ieders funds previous.

2. Kies een Hnootl met opties.

Als het om verschillende budgetten gaat, kan het vinden van een middenweg wonderen doen. Kies voor een redelijk geprijsd lodge dat geïnteresseerden de mogelijkheid biedt om een ​​kamer met twee queensize bedden te delen, geschikt voor maximaal vier gasten. Op deze manier kunnen zij hun uitgaven beperken, terwijl u ervoor zorgt dat de hele groep van een comfortabel verblijf geniet. En als voorkeuren leiden tot twee verschillende hotelkeuzes, is dat ook prima.

3. Instellen Akant Cas.

Om te voorkomen dat die onvermijdelijke ‘additional’s’ je besluipen, kun je het beste een bepaald bedrag aan contant geld opzij zetten. Dit fonds kan verschillende zaken dekken, zoals uit eten gaan, spannende excursies, fooien en verfrissende cocktails aan het zwembad. En als uw avonturen u naar een verre bestemming leiden, overweeg dan om er een paar mee te nemen Buitenlandse valuta. Op deze manier bent u goed uitgerust om binnen uw funds te blijven en de buitenlandse geldautomaatkosten te omzeilen.

4. Ontdoene in Sstijl met UberXL.

Laat de gekoppelde ritten achterwege en ga voor de voordelige keuze: UberXL. Met UberXL kun je de kosten van de rit delen met maximaal zes personen.

5. Omhels inindividueel Pbetalingen.

De vreugde van kameraadschap kan worden vergroot als er financiële rechtvaardigheid in het spel is. In plaats van een enorme rekening gelijkmatig te verdelen, kunt u uw gasten de mogelijkheid geven om bepaalde uitgaven zelf te regelen, zoals wandelingen, golfrondes, spabehandelingen, and many others. Op die manier kunnen uw gasten hun uitgaven afstemmen op producten en diensten die binnen hun funds passen.

Op het gebied van feestelijke financiën staat soberheid niet gelijk aan saaiheid. Door te navigeren op het gebied van budgetvriendelijke planning, kunt u een feest plannen dat zowel onvergetelijk als haalbaar is. Gebruik de bovenstaande ideas om een ​​leuk, feestelijk uitje voor iedereen te plannen!

Deze gastpost is geschreven door Melissa Vogel

Melissa Vogel is een fervent reiziger wiens reizen haar naar zeven landen hebben gebracht, waaronder Nieuw-Zeeland en de Bahama’s. Vogel heeft een passie voor internationale culinaire ervaringen en heeft veel kooklessen in het buitenland gevolgd. Ze houdt ook van leren over kunst en bezoekt tijdens haar reis graag kunstgalerijen en musea. Ze is afgestudeerd in bedrijfskunde aan de Georgia Southern College en als ze niet werkt, plant ze haar volgende avontuur.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here