Home Voeding Vrienden maken als volwassene • Kath Eats

Vrienden maken als volwassene • Kath Eats

0
Vrienden maken als volwassene • Kath Eats


Hier zijn enkele gedachten over het maken van vrienden als volwassene, vooral degenen die van een goede thema-avond houden!

Vrienden maken als volwassene

Het is geen geheim dat het maken van vrienden als volwassene voor veel mensen een uitdaging is. Of je nu alleenstaand bent of een langdurige relatie hebt, een ouder of niet, er zijn uitdagingen in elke fase. Zal uw associate zijn associate leuk vinden? Spelen onze kinderen goed samen? Zullen mijn vrienden jouw vrienden leuk vinden? Wat zouden we mogelijk gemeen kunnen hebben?

Vrienden evolueren in de loop van de tijd op foundation van de gemeenschappen waarvan je deel uitmaakt en het schema dat je volgt.

Toen Mazen jong was, had ik een sterke kring van vrouwen die bijna elke dag met elkaar omgingen. En na verloop van tijd, toen sommigen een tweede child kregen en nieuwe pasgeborenen, onze oudere kinderen naar de basisschool gingen en bijna iedereen weer aan het werk ging, was onze tijd samen gezapt. De banden die ons bij elkaar hielden, zijn verschoven. Hoewel ik de vrouwen in die eerste moedersgroep nog steeds vrienden noem, gaan we weliswaar niet allemaal meer zo regelmatig met elkaar om als vroeger.

Mensen evolueren. Schema’s veranderen. En vrienden veranderen met de seizoenen van het leven. En dat is volkomen normaal!

Het leren maken van nieuwe vrienden is dus een geweldige vaardigheid om te hebben.

Als je mijn weblog een minuut lang hebt gelezen, weet je dat de gemeenschap in mijn sportschool sterk is. ACAC is al lang de plek waar ik de meeste vrienden heb gemaakt, omdat ik de andere mensen in mijn groep meerdere keren per week zie tijdens de ex-lessen. Waarschijnlijkheid suggereert dat hoe meer je mensen ziet, hoe meer je praat, en hoe meer je dingen zult ontdekken die jullie gemeen hebben.

Uw dagelijkse gemeenschap kan betrekking hebben op collega’s, de college van uw form, uw kerk, uw hechte buurt. Je zult waarschijnlijk vrienden hebben op alle bovengenoemde gebieden.

Verstuur de uitnodiging!

De manier om van informele vrienden leuke vrienden te maken, is door de uitnodiging te versturen. En als je een uitnodiging krijgt: KOM OP! Dit kan beginnen als een sms voor 1-2 personen, maar het kan ook eindigen in een groepstekstgesprek waarin je thema-filmavonden plant (haha, zie hieronder!). Soms denk ik dat groepen makkelijker zijn, omdat het minder intimiderend is om met meerdere mensen te chatten dan één op één.

Het is zo gemakkelijk om op de financial institution te zitten; het is niet zo eenvoudig om nieuwe mensen uit te nodigen of een pleased hour op een lokale plek te organiseren. Je hoeft geen mensen bij je thuis te ontvangen – het voorstellen van een gemeenschappelijke plek om af te spreken is de gemakkelijkste manier om binnen te komen. Niet iedereen komt, maar degenen die dat wel doen, zijn de keepers. Vraag naar de nummers van mensen!

Comfortable Hour is een thema-avondgroep geworden

Wat begon als een semi-regulier pleased hour na een workoutles op donderdag, is uitgegroeid tot een tekstdraad vol ideeën voor thema-avonden. We zijn begonnen met een kroegentocht in december en een coverband uit de jaren 90 in januari. Ik hou van een goed feestthema, dus het planningsproces is bijna internet zo leuk als de avond zelf! Onze leeftijden variëren van 26 tot boven de 40, getrouwd en niet, kinderen en niet, drinkers en niet-drinkers. Het gemeenschappelijke thema zijn mensen die graag sporten en rondhangen!

Sommige van de stamgasten!

Opmerking: Thomas is blij dat er mensen bij ons thuis komen, maar hij houdt niet zo van thema-avonden als ik, dus hij vindt het niet erg om die avonden voor mij in te ruilen voor veel sportavonden met de jongens voor hem; )

Ik had mensen uitgenodigd om naar het Taylor Swift-concert en de Barbie-film te kijken. En we besloten om het aan te kleden voor The Village!

Het dorp

M. Nacht Shyamalan’s Het dorp is een van mijn favoriete movies sinds de première in 2004. Er waren er verschillende in onze groep die hem nog niet hadden gezien, dus degenen onder ons die er dol op waren, waren zo opgewonden om hem samen met hen te bekijken! Ik heb een These We Do Not Converse Of-kostuum gevonden Amazone! Aangekoekte Cville heeft een aantal prachtige crimson Velvet Bloody cupcakes voor ons gemaakt aangezien we ook twee verjaardagen vierden!

De dresscode was om The Unhealthy Color (rood) te dragen.

Sean gekleed in het kostuum van Lucius Hunt, vest en al!

Seth zette een heleboel etenswaren met een rood thema klaar, en we hadden allemaal snacks meegenomen om te delen.

Rode wijn proeven

Tijdens de movie proefden we blindelings Meritage-wijnen!

Kostuumverandering

Na de movie hadden we een korte discussie over hoe geweldig het was, en daarna deed ik een nummer met een rood thema, ‘title that tune’.

En toen hebben we onze kostuums aangepast om naar een coverband van Tom Petty een paar kilometer verderop te gaan!

Om eerlijk te zijn, werd ik onder druk gezet om te gaan, omdat ik geen rock-‘n-roll-meisje ben. Het was gewoon oké?

Maar we hebben ons toch prima vermaakt! Het is ook vermeldenswaard dat ik eigenlijk nuchter was na de paar smaken wijn, omdat ik de volgende dag een vroege voetbalwedstrijd had. Ik had vier wateren tijdens het live performance. Je kunt nog steeds plezier hebben en zonder kater; zeg maar!

Dit alles om te zeggen: als het je doel is om als volwassene vrienden te maken, laten we dan in 2024 meer plezier hebben! Start met het plannen van een thema-avond (als dat jouw ding is).LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here