Home Carrière Vijf nuttige cursussen voor elke fase van uw carrière

Vijf nuttige cursussen voor elke fase van uw carrière

0
Vijf nuttige cursussen voor elke fase van uw carrière


Wil je excelleren in elke fase van je carrière? Wij hebben u gedekt…

Hoewel geen enkele carrièrereis precies hetzelfde is, zijn er een paar belangrijke ervaringen die velen van ons meemaken terwijl we op weg zijn naar een baan of carrière waar we van houden. Of je nu internet klaar bent met college, een carrièreswitch wilt maken of je eigen bedrijf wilt starten, er zijn een aantal cursussen die je helpen nieuwe vaardigheden te leren, uitdagingen te overwinnen en uit te blinken in je carrière.

Om uw reis wat soepeler te laten verlopen, zijn hier vijf free of charge en scherp geprijsde cursussen om u te helpen bij het navigeren door elke fase van uw carrière:

Voor als je internet begint…

Als je op college, universiteit of universiteit zit en je probeert uit te vinden hoe je je droomcarrière kunt verwezenlijken, dan hebben wij de juiste cursus voor jou.

Reed Studying’s Gateway to Work-programma heeft alles wat je nodig hebt om je volgende stappen te bepalen nadat je de college hebt verlaten. Deze free of charge cursus bevat een combinatie van boeiende video’s en activiteiten en helpt je verschillende carrièremogelijkheden te verkennen en meer te weten te komen over de verscheidenheid aan sectoren waarin je kunt werken.

Je kunt ook deelnemen aan een reeks digitale werkervaringen, waardoor je verschillende rollen bij echte bedrijven kunt uitproberen.

Prijs: Vrij.

Bekijk de free of charge Gateway to Work-cursus

Voor als je internet die promotie hebt gekregen…

Gefeliciteerd, je hebt eindelijk de promotie gekregen die je verdient, maar zoals je weet gaat grote macht gepaard met een grote verantwoordelijkheid.

Als uw nieuwe rol het op zich nemen van management- en leiderschapsverantwoordelijkheden met zich meebrengt, kunt u ervoor zorgen dat u op de goede weg begint, met deze korting Cursus Leiderschap & Administration.

Met exclusief advies van onze voorzitter en CEO, James Reed CBE, behandelt deze cursus alles wat u moet weten om een ​​effectieve leider te worden, inclusief ideas voor effectief communiceren, het motiveren van uw staff en het navigeren door moeilijke gesprekken op het werk.

Prijs: £ 12 (te koop tot 8 maart).

Bekijk de cursus Leiderschap & Administration

Voor als u uw staff laat groeien…

Voor veel managers kan het aannemen en ontwikkelen van teamleden een van de meest lonende, maar ook meest uitdagende onderdelen van de rol zijn.

Dit Cursus HR-managementgegeven door de beste HR-professionals van Reed, stelt u in staat een reeks onderwerpen op het gebied van folks administration te verkennen die u zullen helpen het beste expertise voor uw staff en organisatie te werven, beheren en ontwikkelen.

U krijgt ook toegang tot een reeks bronnen en sjablonen, waaronder een sjabloon voor vacatureadvertenties, een introductiechecklist en een sjabloon voor een exitgesprek.

Prijs: £ 12 (te koop tot 8 maart).

Bekijk de cursus HR-management

Voor als je op zoek bent naar een carrièreswitch…

De meesten van ons zitten huge in een werk dat we niet zo leuk vindenof je nu in een sleur zit als het gaat om loopbaanontwikkeling, of gewoon op zoek bent naar een nieuwe passie.

Als u op zoek bent naar een verandering van carrière, is dit free of charge Levenswerk: hoe je vooruit kunt komen in een carrière waar je van houdt cursus kan precies zijn wat je nodig hebt om jezelf die broodnodige carrièreboost te geven.

Deze cursus, gehost door Reed’s voorzitter en CEO, James Reed, en Govt Coach Steph Rix, geeft je alle instruments die je nodig hebt om te landen en uit te blinken in een baan waar je van houdt.

Prijs: Vrij.

Bekijk de free of charge cursus Levenswerk

Voor als u uw marketingvaardigheden wilt verbeteren…

Of u nu geïnteresseerd bent in het starten van een carrière in de advertising and marketing, uw huidige vaardigheden wilt ontwikkelen of uw eigen bedrijf wilt promoten, deze Basiscursus digitale advertising and marketing zal je helpen om naar het volgende niveau te gaan.

Met een reeks nuttige ideas en praktische strategieën geeft deze cursus u de vaardigheden die u nodig hebt om boeiende digitale marketinginhoud te creëren op uw web site, op sociale media en daarbuiten.

U leert ook over een reeks digitale marketingmethoden en -technieken, waaronder zoekmachineoptimalisatie (search engine optimization), Pay-per-click (PPC)-advertenties, e-mailmarketing en nog veel meer.

Prijs: £ 12 (te koop tot 8 maart).

Bekijk de cursus Digital Advertising and marketing Fundamentals

Nog steeds op zoek naar jouw perfecte cursus? Bekijk nu alle beschikbare cursussen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here