Home Concert Uit liefde voor koffie – zo hebben we elkaar ontmoet….

Uit liefde voor koffie – zo hebben we elkaar ontmoet….

0
Uit liefde voor koffie – zo hebben we elkaar ontmoet….


http://www.videezy.com/

14 schattige verhalen van Starbucks-barista’s die verliefd werden op het werk

Ze houden van elkaar een latte

van DANIELLE TULLO

Weet je wat je hart sneller doet smelten dan een Frappuccino op een warme dag? Schattige verhalen over Starbucks-barista’s die verliefd worden op hun klanten en collega-barista’s. Cosmopolitan.com werkte samen met Barista Life, een sociaal netwerk van barista’s, om een ​​lijst samen te stellen met romantische meet-cutes en koffiesprookjes.

Zie hieronder voor een lange lijst van Starbucks-liefhebbers die van elkaar houden met een latte (sorry, ik kon het niet laten).

1. “Hij was een klant in mijn allereerste winkel en ik wist dat ik bij hem zou zijn zodra ik hem zag. En een van de barista’s uit mijn winkel stond er altijd op dat we zouden daten. De omstandigheden leken nooit goed te gaan, maar toen begonnen we te daten. We waren allebei op een plek waar we een vriend nodig hadden. Die vriendschap groeide uit tot romantiek, en nu, zes jaar later, zijn we verloofd. Ik ben zo blij dat ik mijn zielsverwant heb ontmoet en Starbucks is absoluut de reden dat hij in mijn leven is gekomen.” —Jozef

2. “Ik ontmoette mijn vriendin bij Starbucks. Ze is doof. Ze kwam elke dag binnen en bestelde hetzelfde drankje. Een jaar geleden besloot ik te leren hoe ik mijn naam moest schrijven en ‘Ik vind je schattig.’ Sindsdien zijn we samen.” —Alice

3. “Mijn verloofde en ik hebben elkaar twee jaar geleden ontmoet in een coffeeshop waar ik werk. Hij was een vaste klant en iedereen kende hem. Ik kende zijn drankje altijd, maar verder niets over hem, behalve dat hij elke dag na het werk binnenkwam met twee van zijn vrienden die eruit zagen alsof ze houthakkers waren, onder de motorolie. We praatten nooit veel, tot op een avond toen ik sloot en het uitzonderlijk langzaam ging. We praatten en ontdekten dat we veel dezelfde vrienden hadden en veel gemeen hadden. We zaten zelfs in dezelfde klas toen we jonger waren en hadden elkaar waarschijnlijk al eerder ontmoet. Onze ouders kenden elkaar en mijn moeder had zijn zus zwemles gegeven. Maar we kenden elkaar helemaal niet meer! We werden snel vrienden en een paar maanden later begonnen we te daten. Nu zijn we drie maanden verwijderd van onze bruiloft, allemaal dankzij de koffie!” -Hulst

4. “Ik was barista bij Starbucks en er kwam elke dag een schattige jongen binnen die een zwarte koffie bestelde, glimlachend en met me flirtend. Na een jaar liet hij eindelijk een lief briefje achter op mijn auto en vroeg me mee uit. Een jaar later trouwden we. Nu, acht jaar en drie kinderen later, bezoeken we nog steeds dezelfde Starbucks en halen we herinneringen op aan de plek waar mama en papa elkaar hebben ontmoet.” —Alysha

5. “Ik legde aan een vaste klant uit hoe ik iedereen kende die binnenkwam, maar meestal aan hun drankje en niet noodzakelijkerwijs aan hun naam. Een man met een rode baard was de volgende in de rij en zei: ‘Mijn naam is trouwens Brandon. Je kent mij waarschijnlijk alleen als de vieze chai-man.’ Vanaf dat second praatten we elke keer dat hij binnenkwam, meestal over Star Trek, totdat ik hem op een avond voor een present vroeg. Blijkt dat hij me het jaar ervoor een bericht had gestuurd om me te vragen om rond te hangen op Fb, maar ik kende zijn naam toen niet en had hem verwijderd omdat ik dacht dat het een andere (en vreselijke) Brandon was. Het was de bedoeling dat we dat zouden zijn. Twee jaar sterk!” —Anna

6. “Hij en ik werkten op het vliegveld. Hij deed nog twee andere klussen, ik was de barista. Elk weekend kwam hij langs om zijn rapporten af ​​te drukken en ik maakte gewoon schoon alsof ik niet merkte dat hij er was, maar ik keek voortdurend en bewonderde hem. Op een avond liep hij met me mee naar mijn auto en vertelde me dat hij iets wilde doen. Hij kuste me en ik was verliefd. Bijna een jaar geleden zijn we officieel begonnen met daten op mijn verjaardag.” —@CC_Catastrofe

7. “Ik zat in de bar toen ik de schattigste man die ik ooit had gezien aan de overkant van de toonbank zag. Hij had een zwarte koffie en een geweldige sfeer over hem. Ik hoorde zijn naam niet en sprak die dag niet met hem, maar een paar weken later had ik een vreselijke nearer en het enige wat ik wilde doen was iets gaan drinken. Ik kreeg toen een willekeurige uitnodiging van iemand die ik niet kende om iets te gaan drinken in een plaatselijke bar. Ik zei: ‘Eh, wat maakt het uit.’ Ik kende de uitsmijter die die avond aan het werk was, dus ik dacht dat ik veilig zou zijn. Ik kwam opdagen en de man die me uitnodigde zei: ‘Hé, ik denk niet dat je in mij geïnteresseerd zult zijn, maar ik denk dat je mijn beste vriend wel leuk zult vinden.’ Hij bracht zijn vriend naar voren en het was de man die ik aan de overkant van de bar had gezien. Wij gaan nu in oktober trouwen. Bedankt, Starbucks.” —Kritten

8. “Ik ontmoette mijn verloofde toen ik als barista werkte en hij kwam regelmatig langs. Hij bleef urenlang lezen en kwam steeds weer terug voor meer drankjes en gebak, terwijl hij aan de balie bleef hangen om te kletsen. Uiteindelijk werden we vrienden op Fb en begonnen toen te daten. Hij bekende later dat hij niet eens van koffie hield; hij vond me gewoon mooi en wilde een excuus om te praten. We zijn nu ruim drie jaar samen en verwachten over een paar weken ons eerste kindje.” —Becca

9. “In mijn kleine stadswinkel kwam een ​​man die ik niet kende, alleen maar kende, de winkel binnen om me persoonlijk mee uit te vragen, maar nadat hij een drankje had gekocht, gaf hij de moed op. Toen kwam hij door de drive-through, bestelde een ontbijtsandwich en vroeg me om mijn nummer, zodat hij me mee naar buiten kon nemen. Ik schreef het op een ontvangstbewijs, en de relaxation is geschiedenis! ” —@Smontyxoxoo

10. “Ik ontmoette mijn vriend Joshua in de Starbucks waar ik werkte. Hij was een vaste klant, dus ik zag hem vier tot vijf keer per week. Ongeveer een jaar voordat ik hem mee uit vroeg, vertelde ik een paar baristavrienden dat ik hem schattig vond. Ze begonnen me te vertellen wanneer hij binnenkwam, zodat ik op de bar kon springen en met hem kon praten, en we lachten om verhalen over hoe ik op een dag volledig met hem zou trouwen. Ik dacht dat het allemaal een leuke fantasie was die nooit werkelijkheid zou worden. Ik bedoel, waarom zou een praktiserend advocaat een studente mee uit vragen die zijn koffie haalt? Maar mijn vrienden overtuigden me er uiteindelijk van dat ik moest proberen iets te laten gebeuren om te giechelen. Om een ​​collega te citeren: ‘Zijn drankje kost $ 3,20 – we kunnen het ons veroorloven hem als klant kwijt te raken. Zet jouw nummer op zijn kopje!’ Dus ik deed. Alleen zag hij het niet. Natuurlijk leerde ik dit pas nadat we begonnen te daten, dus ik schaamde me. Ik gaf het een tijdje op, omdat ik dacht dat zijn non-respons een afwijzing was. Ongeveer vijf maanden later hoorde ik dat ik naar een andere winkel ging verhuizen. Ik begon er de hele tijd aan te denken om hem mee uit te vragen. Waarom niet? Ik zou snel weg zijn. Maar het voelde ongemakkelijk om het hem te vragen terwijl ik aan het werk was. Niemand bestelt een afhaallijn met hun ochtendkopje Joe. Maar tijdens mijn laatste weekend vroeg mijn huisgenoot me om op mijn vrije dag met haar in mijn winkel te studeren. Ik zei ja. Ze heeft een tafeltje bij de kassa uitgekozen en wie komt er binnen? Jos. Hij stopte even om met ons te praten en toen hij wegliep, schreeuwde mijn huisgenoot tegen me dat het nu of nooit was en duwde me in zijn richting. Ik weet niet precies wat er daarna gebeurde, ik was zo zenuwachtig, maar ik weet wel dat hij ja zei en ik ben nu acht prachtige maanden bij hem. Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest, en dat zullen we altijd aan Starbucks te danken hebben.” —Laura

11. “Ik was in mijn eerste winkel en werkte 40 uur per week, en ze openden een nieuw restaurant op het plein waar mijn winkel was. De schattigste man ter wereld die in dat restaurant werkte, kwam voortdurend binnen. Ik viel hem vaak lastig: “Waar zijn mijn frietjes?” Ik ging daar op een dag lunchen en hij overhandigde me een enorme bruine tas. Ik opende het en het was tot de rand gevuld met frietjes. Hij vroeg uiteindelijk om mijn nummer op een dag toen ik aan het inschrijven was en ik was zo zenuwachtig dat ik het op zijn roze La Boulange-tas schreef waar hij web zijn koekje in had gekregen. We gingen op onze eerste date en het was onmiddellijke liefde. We zijn pas in augustus getrouwd en verwachten in augustus samen een kindje.” – Chelsea

12. “De liefde van mijn leven en ik zijn zes jaar geleden ontstaan, kort nadat we allebei bij Starbucks in verschillende winkels gingen werken. Hij was meteen verliefd op me, maar pas toen hij een paar jaar later naar mijn winkel verhuisde, werden we echt goede vrienden en begon ik hem te zien als meer dan alleen mijn favoriete barista (ik was zijn ploegleider). . Drie jaar geleden vlogen de vonken eraf en afgelopen juli zijn we getrouwd.” —Marjori

13. “Mijn man en ik zijn web twee weken geleden getrouwd. Hij was ongeveer een jaar klant bij mij. Ik was barista in een winkel vlakbij zijn werk en hij kwam elke ochtend langs. Uiteindelijk wezen mijn collega’s erop dat we samen geweldig zouden zijn en het idee bleef bij mij hangen. Ik wilde een date met hem. Dus als ik pauze nam in de tijd dat hij binnenkwam, ging ik buiten in het café zitten in de hoop met hem te praten. Mijn hele winkel probeerde ons op een date te krijgen, maar we wisten geen van beiden zeker of de ander geïnteresseerd was. Uiteindelijk moest ik winkels overdragen, dus liet ik een briefje voor hem achter. “Heb een goede week. Geniet van je drankje op mij”, wat een collega-barista hem gaf. Nadat hij het had gelezen, zei ze dat hij zijn nummer moest achterlaten. Ik sms’te hem later die avond. Twee dagen later hadden we onze eerste date, een jaar later waren we verloofd en ongeveer vier maanden daarna trouwden we! Hij bedankt me altijd omdat ik die kop koffie voor hem heb gekocht. —Katy

14. “Dale was een vaste klant op de locatie waar ik werkte en was erg stil en timide. Ik was niet echt geïnteresseerd, maar zoals wij barista’s doen, leerde ik zijn naam en volgorde uit mijn hoofd en maakte een gesprek wanneer hij binnenkwam. Uiteindelijk hadden we gemeenschappelijke vrienden en brachten we veel tijd samen door. Ik zou al mijn pauzes met hem buiten nemen en rondhangen. Uiteindelijk hadden we gemeenschappelijke vrienden en brachten we buiten het werk veel tijd samen door. Hij vertelde me dat hij in mij geïnteresseerd was, en ik schoot hem aanvankelijk neer. We begonnen veel te sms’en en mijn genegenheid voor hem groeide alleen maar. Na het werk ging een groep van ons, waaronder Dale, wat rondhangen en na een paar drankjes kuste hij me. Sindsdien zijn we behoorlijk onafscheidelijk. We wonen samen en hebben een hond, en gaan over een maand trouwen!” —Jennifer

INSTAGRAM @JEFFNER89

http://www.cosmopolitan.comLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here