Home Concert America On CoffeeWe nodigen u uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties. We zijn blij als je langskomt. Ik denk dat ik het leuk vind als het regent

America On CoffeeWe nodigen u uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties. We zijn blij als je langskomt. Ik denk dat ik het leuk vind als het regent

0
America On CoffeeWe nodigen u uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties.  We zijn blij als je langskomt. Ik denk dat ik het leuk vind als het regent


Willis is een INDIE Different Bluesband gevestigd in Nashville, Tennessee. Met psychedelische soundscapes, een vleugje indie, alternatieve blues en surferrock draagt ​​WILLIS authenticiteit op de mouwen.

Voor hen gaat het niet om imitatie, maar in plaats daarvan proberen ze pure en eerlijke emoties in de hoogste mate illegaal te maken. Bovenal maakt WILLIS muziek niet alleen voor auditief genot, maar ook om diep te resoneren en mee te verbinden.

Bestaande uit Murphy Billings (bas en zang), Glenn O’Steen (drums), Will O’Steen (Synths), Edward Armstead (gitaar) en Trey Murphy (gitaar), hebben de vijf leden hun muzikale talenten gecombineerd om hun merk indierock.

Omdat ze allemaal op dezelfde faculty zaten in hun geboorteplaats Florence, Alabama, vormden ze in 2016 een band en de relaxation was geschiedenis. ~De band Willis~LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here