Home Concert Thee Oh Sees: 14 juni 2014 McCarren Park (Northside Fest) – Flac/MP3/Streaming

Thee Oh Sees: 14 juni 2014 McCarren Park (Northside Fest) – Flac/MP3/Streaming

0
Thee Oh Sees: 14 juni 2014 McCarren Park (Northside Fest) – Flac/MP3/Streaming


12_thee-oh-sees_mccarren-park_6-14-14_door-adela-loconte
(foto door Adela LoConte)

Hier bij NYCTaper zijn we grote followers van de Noordzijde PageantEn L-tijdschrift en inderdaad de Stedmans voor een redelijk lange tijd. En we hopen dat de gevoelens wederzijds zijn: we hebben door de jaren heen meerdere Northside-showcases georganiseerd en zijn de onderwerp van verschillende L Journal-profielen te. Maar de present die het hoogtepunt van het Fest lijkt te zijn geweest, is ook een van onze favorieten geweest en dat is de megashow op zaterdagmiddag in McCarren Park. In voorgaande jaren veroverden we de uber Geleid door stemmen evenement in 2011. Maar dit jaar was het van een heel ander niveau: een van de beste stay bands ter wereld die in de felle zon speelde voor een paar duizend bewonderende followers. Jij Oh Ziet De terugkeer naar New York na een korte ‘pauze’ werd met behoorlijk wat enthousiasme ontvangen – tegen de tijd dat de band aan hun set begon, was een groot deel van de enorme McCarren-werf gevuld. John Dwyer grapte dat inderdaad de present van de volgende avond in Demise By Audio zou een capaciteit hebben die een veertiende van de omvang van de huidige menigte bedraagt. Na een introductie door Daniel Stedman scheurde de band ruim een ​​uur van hun intense garagerock door voordat de avondklok een einde maakte aan de set. Wij hebben eerder besproken Dwyer’s overstap van de band naar een trio, maar op het grote podium in een enorme zaal hadden de drie oh sees geen probleem om het geluid te vullen. Zoals John heeft aangekondigd, keren ze in november terug naar New York en wij zullen er zeker weer zijn.

Ik heb deze set opgenomen met de Neumann brede kaarten opgesteld voor de klankbordtent, ongeveer 25 meter van het podium, en gemixt met een fijne stereobordfeed. Het probleem op deze dag was de wind. Het waaide en barstte recht in de voorkant van het podium, zodat er sprake is van fasering die aanwezig is in het bord, door de microfoons op het podium en ook in het geluid dat door de luidsprekers wordt geprojecteerd. Er is geen probleem met windgeruis in de microfoons omdat ze zich voor de tent bevinden en worden beschermd door zowel de microfoonroosters als de grote voorruiten. Afgezien van de windfasering is dit een uitstekende opname. Genieten!

Stream “Lupin Dominus”:

Obtain de full present in zowel FLAC als MP3 door gebruik te maken van onze gepersonaliseerde WeTranfer-pagina (HIER).

Wij zijn erg blij om samen te kunnen werken met WijTransfer om directe downloads aan te bieden bij NYCTaper zonder de beperkingen van onze serversnelheden en zonder de beperkingen van andere downloaddiensten. WeTransfer biedt onze lezers onbeperkte downloads tegen uitstekende snelheden. Dit is een partnerschap waarvan we denken dat het de website en onze lezers ten goede zal komen, en we zijn erg blij om met WeTranfer samen te werken.

Opmerking: al het materiaal op deze website wordt met toestemming van de artiest free of charge aangeboden aan followers, op onze kosten. Het enige dat wij vragen is dat u het materiaal downloadt rechtstreeks vanaf deze website, in plaats van de directe hyperlinks of de bestanden opnieuw op andere websites te plaatsen zonder onze toestemming. Respecteer alstublieft ons verzoek.

Jij Oh Ziet
15-06-2014
McCarrenpark
Brooklyn NY

Digitale masteropname
Klankbord + Publiesmatrix

Soundboard + Neumann TLM-102s > Edirol R-44 (Oade Live performance Mod) > 2 x 24bit 48kHz wav-bestanden > Soundforge (niveauaanpassingen, mixdown, fades instellen) > CDWave 1.95 (monitoring) > TLH > flac (320 MP3 en taggen by way of Foobar)

Opgenomen en geproduceerd
door Nyctaper

Setlijst:
(Totale tijd 1:05:47)
01 (inleiding)
02 Ik kom van de berg
03 Tunneltijd
04 Vloedgolf
05 De droom
06 (onbekend)
07 Lupin Dominus
08 (afstemmen)
09 Teensnijder – Duimbreker
10 Verdorde hand
11 Gecodeerde bounce
12 (scherts – een veertiende)
13 Aascrawler
14 (geklets – bedankt)
15 Dode energie
16 (geklets – Matt)
17 Het web

Als u deze opname downloadt van NYCTaper, verwachten we dat u Thee Oh Sees AUB STEUNT, bezoek hun web siteen koop hun officiële releases bij Citadel Face Information (HIER).

Tags: , , , , , , , , , ,LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here