Home Carrière Overwin de innerlijke criticus en maak uw carrièredromen werkelijkheid

Overwin de innerlijke criticus en maak uw carrièredromen werkelijkheid

0
Overwin de innerlijke criticus en maak uw carrièredromen werkelijkheid  • Merkt u dat u ‘twijfelt’ over wat u met uw leven of carrière moet doen?
  • Heb je de ene dag inspirerende ideeën en merk je dat je er de volgende dag gaten in prikt? Verlangt je hart naar een carrièrestap, maar is je innerlijke criticus bang?
  • Voel jij je vastgelopen of besluiteloos?

Dit kunnen de tekenen zijn dat je innerlijke criticus een carrièreblokkade is geworden.

Mijn gast is iemand die zijn angsten heeft overwonnen, de sleur van het bedrijfsleven achter zich heeft gelaten en nu zijn passie volgt als zijn carrière. Matt Stein liet een bekroonde carrière van meer dan 20 jaar in het televisienieuws achter zich Unieke luxe reizen.

Luister mee en laat je inspireren door Matts carrièreveranderingsverhaal. Bekijk het VOLLEDIGE interview met Matt inclusief BONUS CONTENT met meer van Matts inzichten over carrièreverandering. Leer ook over een speciale techniek die ik gebruik om mensen te helpen carrièreblokkades te overwinnen. Ook deel ik een tip uit mijn nieuwe boek over het vinden van tijd om van je carrièreverandering een prioriteit te maken.

Als je een blokkade, angst of probleem hebt opgemerkt dat naar boven komt en het lijkt erop dat twee delen van jou niet samenwerken, dan zijn er dingen die je kunt doen. Matt richtte zich tot zijn eigen innerlijke criticus en gaat nu verder met een nieuwe carrière. Jij kan ook! Luister mee, leer hoe en Neem contact met mij op.

Bronnen genoemd in deze aflevering:

Bekijk deze aflevering!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here