Home Carrière Carrièretrends en hoe u de controle kunt overnemen in deze ongekende tijden

Carrièretrends en hoe u de controle kunt overnemen in deze ongekende tijden

0
Carrièretrends en hoe u de controle kunt overnemen in deze ongekende tijdenLuister naar mijn interview met Kerry Hannon over strategieën voor de veranderende arbeidswereld in deze ongekende tijden. Kerry heeft onlangs haar eigen carrière als auteur uitgebreid en is nu fulltime columnist voor Yahoo Finance.

U zult veel geweldig carrière- en financieel advies horen, vooral voor ervaren werknemers uit Kerry. We bespreken developments die van invloed zijn op werknemers en hoe u kunt navigeren om meer controle over uw carrière te krijgen. Ook in deze aflevering deel ik een carrièretip over het belang van vertrouwen in het proces en vertrouwen in jezelf – twee ingrediënten die essentieel zijn voor het vinden van werk waar je van houdt.

Bronnen genoemd in deze aflevering:

Bekijk deze aflevering!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here