Home Huisdieren Vrouw merkte dat er ‘iets niet klopte’ met Stray en stopte om beter te kijken

Vrouw merkte dat er ‘iets niet klopte’ met Stray en stopte om beter te kijken

0
Vrouw merkte dat er ‘iets niet klopte’ met Stray en stopte om beter te kijken


Zwerfdieren hebben al moeite met het vinden van voedsel en onderdak. Maar wanneer een zwerfhond, zoals de pup in dit verhaal, ook speciale behoeften heeft, zijn hun uitdagingen nog groter. Redders en barmhartige Samaritanen die dakloze dieren helpen zijn alledaagse helden, en we zijn echt dankbaar voor alles wat ze doen! Een vrouw genaamd Samantha kwam een ​​hond tegen die met meer te maken had dan alleen dakloos zijn. Bij haar eerste ontmoeting met Freddie was Samantha verrast door zijn vriendelijke karakter, maar ze maakte zich evenzeer zorgen over zijn eigenaardige manier van lopen en onstabiele hoofdbewegingen, omdat ze onderliggende gezondheidsproblemen vermoedde.

YouTube

Samantha hoorde van de lokale bevolking dat Freddie voor zichzelf had gezorgd in de straten van Texas, op zoek was naar voedsel en tijdens regenbuien zijn toevlucht had gezocht op de binnenplaats van mensen. Het was een nijpende situatie, maar gelukkig stond dit op het punt te veranderen toen Samantha besloot zijn omstandigheden te verbeteren. Aanvankelijk was ze niet van plan geweest hem naar huis te brengen vanwege ruimtegebrek, maar het besef dat hij onmiddellijk zorg nodig had, veranderde haar beslissing.

YouTube

Samantha vond hem te kwetsbaar om te wachten op een pleeggezin en besloot onmiddellijk actie te ondernemen. Ze vervoerde Freddie naar haar huis in Texas en plande een dierenartsbezoek om zijn toestand te diagnosticeren. Uit de diagnose bleek dat Freddie leed aan Cerebellaire Hypoplasie, een aangeboren aandoening die zijn motorische functies aantast als gevolg van een kleiner cerebellum. Hoewel er geen remedie voor deze aandoening bestaat, ontwikkelt deze zich niet, waardoor Freddie een relatief normaal leven kan leiden.

Samantha leerde Freddie beter kennen en ontdekte zijn altijd vriendelijke maar soms timide persoonlijkheid. Zijn toestand belemmerde zijn enthousiasme voor ontdekken en spelen niet. Toen hij de andere honden van Samantha ontmoette, werd Freddie al snel een gewaardeerde metgezel, die dankzij zijn opgewekte karakter een band met de leden van het huishouden kreeg.

YouTube

Samantha merkte dat Freddie graag ontspande op de financial institution en kocht een lure voor hem om hem gemakkelijker op de financial institution te helpen. Hun gedeelde momenten van knuffelen op de financial institution en vrije tijd werden een dagelijkse routine. Freddie’s zorg onder Samantha benadrukt zijn gelukkige omstandigheden. Toch gaat de zoektocht naar een everlasting huis voor Freddie door. Zodra zijn medische behandelingen zijn afgerond, gaat Freddie naar de reddingsgroep Lola’s Fortunate Day, waar Samantha hoopt dat een liefdevolle familie hem zal omhelzen.

‘DEEL’ om dit verhaal door te geven aan een vriend of familielid

Klik hieronder op ‘DELEN’ om het door te geven aan een vriend of familielid!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here