Home Voeding Gezond ontbijt waar mijn kinderen dol op zijn • Kath Eats

Gezond ontbijt waar mijn kinderen dol op zijn • Kath Eats

0
Gezond ontbijt waar mijn kinderen dol op zijn • Kath Eats


Deze gezonde ontbijtjes waar mijn kinderen dol op zijn, geven je goede ideeën om toe te voegen aan je wekelijkse maaltijdplan. Met de nadruk op volle granen en vers fruit, probeer ik bij elke maaltijd eiwitten, koolhydraten en vet op te nemen.

^^OMG kleine Mazey!!

Laten we praten over het ontbijt

Het ontbijt is gemakkelijk mijn favoriete maaltijd. Omdat ik regelmatig mijn favoriete creatieve ontbijtjes deel (nachtelijke havereieren/fruit/toast, smoothiebowlshavermout, enz.), weet je, ik hou ervan om de toon van de dag te zetten met een hete Yeti-mok koffie en een gezonde maaltijd om het vasten te verbreken.

Mijn kinderen zijn ook gek op ontbijten! Ik denk dat het de meest betrouwbare maaltijd van de dag is die ze eten. Terwijl de liefhebber van Birch-the-havermout een ontbijt kan verpletteren, is Mazen meestal een lichtere ontbijteter (en een beetje kieskeuriger).

En ze hebben de neiging om een ​​grotere variatie aan recepten te eten dan bij andere maaltijden. (Shocker!) Ik doe mijn greatest om ze allebei een verscheidenheid aan uitgebalanceerde ontbijten te geven (eiwitten, vetten, volle granen en gemakkelijk voor de suiker). Ze doorlopen absoluut fases van favorieten (internet als ik), maar ze eten allebei een goede stuurhut vol gezonde ontbijtrecepten. Dit zijn de huidige drukke ochtendfavorieten van mijn jongens en een paar further aanbevelingen voor jou!

Gezond ontbijt waar mijn kinderen dol op zijn:

1) Bevroren wafels of pannenkoeken

Meestal bewaar ik een doos of twee bevroren wafels en/of pannenkoeken in de vriezer omdat a) ze een supergemakkelijk ontbijt vormen, en b) mijn kinderen er dol op zijn. Ik koop meestal de Complete Meals 365 biologische volkorenvariëteiten. De ingrediëntenlijsten zijn redelijk (inclusief volle granen en vezels), en ze zijn gemakkelijk in een paar minuten te roosteren om te combineren met vers fruit of eieren.

Een ander alternatief is maken pannenkoeken in bladvorm en vries ze dan zelf in! Mijn recept voor pannenkoekenpannenkoekjes is gemaakt met volkoren banketmeel en de pannenkoeken zijn dik en luchtig. In vierkanten gesneden pannenkoeken zijn good om tijd te besparen en een menigte te voeden of in te vriezen voor later.

gezond ontbijt waar mijn kinderen dol op zijn

2) Smoothies

Mazen is een grote smoothie-liefhebber en het is zijn go-to-ontbijt bij ons thuis. We bewaren smoothies niet alleen voor de zomer bij ons thuis, we genieten er het hele jaar door van. Het is de snelste manier om een ​​heleboel voedingsstoffen binnen te krijgen, zowel voor mijzelf als voor de jongens. Ze vinden het vooral heerlijk als ik chocolade-pindakaas-smoothies maak, omdat ze eigenlijk naar een milkshake smaken; Bovendien kan ik er gemakkelijk een paar handvol groenten in gooien en ze weten het nooit!

smoothies

3) Wentelteefjes en pannenkoeken

In het weekend verrijken we het ontbijt graag met iets speciaals. Omdat Mazen geen fan is van eieren, is wentelteefjes een van de manieren waarop we ze binnensluipen. Ik week meestal dikke sneetjes volkorenbrood in een mengsel van eieren, volle melk en kaneel en bedek het dan met een beetje esdoorn. siroop en gesneden bananen. Het is absoluut een zoete traktatie, maar ook semi-gezond! Uitchecken deze Deep Dish-pannenkoek – nog een ander idee!

Poging wielen op de bus wentelteefjes!

Wielen op de Bus Franse Toast

4) Koude ontbijtgranen

We eten zeker niet elke ochtend ontbijtgranen, maar man, wat is het handig! Geloof het of niet, het kostte Mazen tot zijn zesde voordat hij ontbijtgranen met melk at, maar nu hij er echt van geniet, is het een snel ontbijt voor college. Hij houdt van alles wat kaneel is en Cinnamon Toast Crunch of Cinnamon Chex is een favoriet. Ik koop ook kaneelvierkantjes van het merk Complete Meals of Peanut Butter Puffins. Birch eet ook ontbijtgranen en houdt ook van alle soorten Chex, en natuurlijk van Cheerios. Zijn favoriet aller tijden (internet als de mijne) is Quaker Oatmeal Squares!

5) Roerei

Het perfecte peuter-fingerfood! Toen hij een peuter was, was Birch dol op roerei, maar internet als Mazen keerde hij zich ertegen! Ze zijn zo’n good voedsel dat ik ze duizend keer aan Mazen heb gevoerd en hij heeft geen eieren meer gegeten sinds hij excessive was:

Roerei

Maar ze krijgen eieren in andere vormen – ze weten het gewoon niet. Ik maak er een versie van dit pannenkoekrecept van Anne zo nu en dan zijn het alleen maar eieren en banaan – twee voedingsmiddelen die Mazen “niet lekker vindt.” Als uw kinderen openstaan ​​voor eieren, zijn kleine eiermuffins met eieren en kaas in een mini-muffinvormpje een geweldig idee voor een ontbijtje.

6) Havermout

Het zou geen verrassing moeten zijn dat mijn kinderen dol zijn op havermout, need het is een van mijn favoriete ontbijtjes aller tijden. Mazen keerde zich er een paar jaar geleden tegen, maar het is het favoriete ontbijt van Birch! Hij eet een hele kom (een half kopje) en houdt van zijn naturel!! Ik heb geprobeerd toppings en kaneel toe te voegen en hij houdt het meest van de natuurlijke haversmaak.

gezond ontbijt waar mijn kinderen dol op zijn

7) Gebakken havermout

Dit is ideaal voor peuters, omdat het steviger is. Ik sneed of brak het in kleinere stukjes en het is een good hapje. Met Mazen is het een beetje wisselvallig. Hij eet het op als het op een muffin lijkt, maar niet als het een plakje op een bord is.

gezond ontbijt waar mijn kinderen dol op zijn

8) Muffins

Over muffins gesproken, ze zijn er dol op als ik er een batch van bak – Mazen eet er letterlijk drie! We hebben niet altijd zelfgemaakte muffins bij de hand, maar als ik toch een batch ga bakken, cease ik er een paar in de vriezer zodat ik ze op elk gewenst second kan opwarmen (dat wil zeggen, als ik geluk heb en er restjes over zijn). Onze favoriete muffinrecepten bevatten deze gezonde volkoren muffins En volkoren haver-pompoenmuffins.

9) Nachtelijke haver

Berk houdt van nachtelijke haver internet zo veel als ik en steelt altijd beten van de mijne. Ik maak regelmatig een partij basis-overnight oats voor mezelf om op te vrolijken met verschillende toppings. Ik serveer hem de gewone haver (haver gemengd met yoghurt en/of melk). Dit wordt minder rommelig als hij een lepel kan gebruiken!

10) Yoghurtdrankjes en yoghurtzakjes

Absoluut een favoriet van de jongens, met yoghurtdrankjes of yoghurtzakjes weet ik dat ze wat eiwitten en probiotica binnenkrijgen. Meestal bied ik er ook wat fruit bij aan, maar soms eten ze dit als tussendoortje voor onderweg. Ik pak meestal alles wat biologisch is en te koop is bij Complete Meals (controleer of ze niet vol zitten met toegevoegde suikers). Mazen eet wat ‘volwassen’ yoghurt, maar de smaken zijn erg wisselvallig. Berk houdt ook van gewone Griekse yoghurt met granola erop!

11) Bagels

Hoewel ik neem aan dat de meeste kinderen van bagels met roomkaas houden, geven mijn kinderen de voorkeur aan bagels met boter. Zorgt voor een geweldig snel ontbijt, aangezien we een aantal bagels in een stasherzak in onze vriezer bewaren.

12) Kaneeltoast

oftewel Grammie Toast! We eten veel volkorenbrood, geroosterd met boter en een mengsel van kaneelsuiker. Dit eenvoudige recept is gemaakt door Grammie, dus soms noemen we het Grammie Toast! Toast met notenboter, boter, jam, avocado of kaas and many others. is een van de beste meeneem-ontbijtideeën.

13) Zelfgemaakte mueslirepen

Hoewel mueslirepen zwaar kunnen worden verwerkt met soja of suiker, zijn zelfgemaakte mueslirepen een geweldig ontbijt voor tieners en tweens die de deur uit zijn. Dit eenvoudig recept voor een energiereep zijn een van mijn favorieten of als je akkoord gaat met een zachtere textuur, probeer dan deze gebakken havermout snackrepen Ideaal voor het bereiden van maaltijden en glutenvrije huizen.

14) Hardgekookte eieren

Hoewel ik niet kan zeggen dat mijn kinderen hardgekookte eieren eten, denk ik dat dit een van de beste snelle ontbijtideeën is. Als je kinderen ze opeten, heb jij meer macht! Ik denk dat het afpellen van de schaal een leuke, kindvriendelijke activiteit kan zijn (zelfs als ze nog niet klaar zijn om ze op te eten). Laat ze het werk voor je doen!

Ik zou graag enkele van uw gezonde ontbijtideeën voor kinderen willen horen!

Wil je meer kinderen zien die echt eten eten?LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here