Home Huisdieren Stille reddingshond begon op een dag tegen de muur te blaffen, de eigenaar pakte hem huge en rende weg

Stille reddingshond begon op een dag tegen de muur te blaffen, de eigenaar pakte hem huge en rende weg

0
Stille reddingshond begon op een dag tegen de muur te blaffen, de eigenaar pakte hem huge en rende weg


Het dierenasiel in San Diego kreeg een paar maanden geleden een telefoontje van Drew Smith, een 41-jarige ingenieur, waarin hij zijn interesse uitte in het adopteren van een hond. Nadat hij echter de specifieke hond waarnaar hij op zoek was niet kon vinden, besloot Drew met tegenzin Carl in huis te nemen, een vierjarige spaniëlmix met een slechte gezondheid. Drew wist niet dat deze beslissing een diepgaande influence op zijn leven zou hebben. Ondanks aanvankelijke aarzelingen werd Carl Drew’s trouwe metgezel, die hem onvoorwaardelijke liefde en steun verleende. Bovendien heeft Carls aanwezigheid in Drews leven hem mogelijk gered van een verwoestend ongeluk of incident thuis, wat de ongelooflijke band tussen mensen en hun dierengenoten benadrukt. Dit hartverwarmende verhaal onderstreept de transformerende kracht van reddingsdieren en de onverwachte manieren waarop ze de levens van hun adoptanten positief kunnen beïnvloeden.

Bron afbeelding/verhaal: ABC 10 Nieuws by way of YouTube-video

Toen Drew thuiskwam van zijn werk, trof hij Carl in de achtertuin aan met een woedende en aanhoudende blaf. Hoewel hij verder een tamelijk rustige hond was, werd Drew op een nacht uit zijn slaap gewekt door het aanhoudende en ondraaglijke gehuil van Carl, die gewoonlijk een zeer ‘stil”metgezel.

Eerst stemde hij het geblaf af omdat het vreemd klonk, maar toen herinnerde hij zich dat Carl zich de hele dag vreemd had gedragen. Hij deed snel in een alarmerende toestand de lichten aan en ontdekte dat er rook uit de muren kwam.

Bron afbeelding/verhaal: ABC 10 Nieuws by way of YouTube-video

Drew slaagde erin Carl in zijn armen te grijpen en zijn appartement te ontvluchten, web voordat de vlammen van alle kanten begonnen uit te barsten dankzij het blafalarm. Drew heeft weer een geweldige ontdekking gedaan! Er smeulde een vuur”in de murenDagenlang leek het.

De hele week had Carl final van hoofdpijn en keelpijn, maar hij bracht deze nooit in verband met het inademen van onderdrukte rook.

Bron afbeelding/verhaal: ABC 10 Nieuws by way of YouTube-video

Drew onthulde dat hij Carl niet wilde adopteren vanwege het vooruitzicht op medische kosten die verband hielden met zijn gebitsproblemen. Maar nadat hij getuige was geweest van Carls moedige daad, gelooft Drew nu dat niets kostbaarder is dan de toewijding en loyaliteit van een hond. Hij weet dat hij in goed gezelschap verkeert, aangezien hij een geweldige relatie heeft met zijn reddingsgenoot!

Bekijk deze video zeker tot het einde! Het is werkelijk hartverwarmend en aangrijpend!

‘DEEL’ om dit verhaal door te geven aan een vriend of familielid

Klik hieronder op ‘DELEN’ om het door te geven aan een vriend of familielid!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here