Home Huisdieren Jongen spaarde om een ​​pet te kopen, oma vraagt ​​hem zijn ogen te sluiten en zijn armen te strekken

Jongen spaarde om een ​​pet te kopen, oma vraagt ​​hem zijn ogen te sluiten en zijn armen te strekken

0
Jongen spaarde om een ​​pet te kopen, oma vraagt ​​hem zijn ogen te sluiten en zijn armen te strekken


De 6-jarige Xander Mellor uit Springfield, Illinois, had de afgelopen 18 maanden gespaard om een ​​pet te kopen. Als Natalie Ellenburg thuiskwam van haar werk, vroeg hij haar beleefd om het wisselgeld dat ze bij zich had en deponeerde dat in zijn spaarpot.

Bron afbeelding/verhaal: Geschikt voor clips through YouTube-video

Xander was gestopt met het kopen van snoep en lekkere dingen omdat hij zelf een pet wilde. Toen zijn grootouders hoorden van zijn charmante zoektocht, besloten ze hem te bezoeken om zijn wens in vervulling te laten gaan!

Bron afbeelding/verhaal: Geschikt voor clips through YouTube-video

In deze video hire Xander blij het huis uit zodra hij de auto van zijn grootouders ziet. Oma vraagt ​​hem zijn ogen te sluiten en zijn handen uit te strekken voor een ‘cadeautje’ terwijl hij de autodeur nadert.

De jongen is ‘een en al glimlach’ terwijl hij wacht op oma’s cadeau, maar zijn ogen gaan open van totale shock als hij ziet dat er een schattige kleine pet in zijn armen wordt geplaatst!

Bron afbeelding/verhaal: Geschikt voor clips through YouTube-video

Xander probeerde dankbaar naar oma te glimlachen, maar hij kon zijn emoties niet lang in bedwang houden. Het overweldigde variety begint tranen van geluk te huilen terwijl hij zijn geliefde pet op adorabele wijze vasthoudt. Wij wensen Xander vele vreugdevolle en avontuurlijke jaren terwijl hij herinneringen maakt met zijn harige maatje!

Klik op de onderstaande video om deze absoluut schattige video te bekijken!

‘DEEL’ om dit verhaal door te geven aan een vriend of familielid

Klik hieronder op ‘DELEN’ om het door te geven aan een vriend of familielid!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here