Home Voeding Honing Knoflook Kip Roerbak

Honing Knoflook Kip Roerbak

0
Honing Knoflook Kip Roerbak


Honey Garlic Hen Stir Fry is boordevol smaak met knoflook, gember en sojasaus, veel groenten en wordt geserveerd met bruine rijst.

Honing Knoflook Kip Roerbak

Ik vroeg mijn kinderen wat hun favoriete diners zijn die ik maak, om er zeker van te zijn dat ik er veel maak, en ze zeiden alle drie mijn roerbakgerechten! Ik deel een favoriete favoriet met jullie: mijn Honey Garlic Hen Stir Fry. Het is boordevol smaak met veel knoflook, gember, ui en sojasaus. Het is snel klaar en is de volgende dag heerlijk opgewarmd.

Honing Knoflook Kip Roerbak Ingrediënten

Honing Knoflook Kip Roerbak Ingrediënten

 • Bruine rijst – heeft meer vezels! Ik vind het leuk om de mijne van tevoren te maken of om snel bruine rijst te koken om tijd te besparen.
 • Olijfolie
 • Kipfilet
 • Broccoli
 • Wortels
 • rode peper
 • Selderij
 • Spice World Gember
 • Spice World Knoflook– Ik gebruik dit al jaren in mijn recepten omdat ik een hekel heb aan het hakken van knoflook. Smaakt naar verse knoflook en is al fijngehakt en klaar voor gebruik in uw recepten.
 • Spice World Gemakkelijke ui
 • Groene ui
 • Natriumarme sojasaus
 • Maïzena – om de saus dikker te maken
 • Azijn
 • Honing
Honing Knoflook Kipkommen

Hoe honing-knoflookkip te maken

Dit Honing Knoflook Kip Roerbak is vrij eenvoudig te maken! Start met het koken van bruine rijst of gebruik bruine rijst die al gekookt is. Je kunt ook ruilen voor bloemkoolrijst. Kook vervolgens uw kip en leg deze opzij. Kook je groenten en voeg je smaken toe, waaronder knoflook, gember en ui. Klop vervolgens de honing-sojasaus door elkaar en giet over de groenten. Voeg de kip toe en laat een paar minuten koken tot de saus is ingedikt. Serveer de roerbakschotel over de bruine rijst.

Het leven lijkt altijd druk te zijn met drie kinderen en ik hou ervan Kruidenwereld knoflook, gember en ui om tijd te besparen bij het koken en hakken in de keuken! Het smaakt fris en voegt zoveel smaak toe aan mijn eten. Ik bewaar het gewoon in mijn koelkast en gebruik het indien nodig.

pan met honing-knoflook-kip-roerbak

Roerbakvoeding

Deze roerbak zit boordevol voedingsstoffen! De groenten en bruine rijst zitten boordevol vezels en de kip zit boordevol eiwitten waardoor het een voedzame maaltijd is. De smaken die ik heb toegevoegd zitten allemaal boordevol voordelen: gember, knoflook en ui.

kom met honing-knoflook-kip-roerbak

Gember is uitstekend voor de spijsvertering en een belangrijke smaakmaker in roerbakgerechten. Ik vind het geweldig dat deze voorgesneden wordt geleverd om tijd te besparen. Knoflook ondersteunt je immuunsysteem, helpt het cholesterol- en bloedsuikerniveau te verlagen en bevat prebiotica die de darmgezondheid ten goede komen. Uien kunnen gunstig zijn voor de gezondheid van het hart en de botdichtheid. Ik ben dol op het toevoegen van deze drie sterke en heerlijke smaken aan mijn roerbakgerechten vanwege de smaak en gezondheidsvoordelen.

Honing Knoflook Kip Roerbak

Opbrengst: serveert 6

Honey Garlic Hen Stir Fry is boordevol smaak met knoflook, gember en sojasaus, veel groenten en wordt geserveerd met bruine rijst.

Voorbereidingstijd: 10 minuten Kooktijd: 20 minuten Totale tijd: 30 minuten

INSTRUCTIES

1. Kook de bruine rijst volgens de aanwijzingen.

2. In een grote koekenpanVerhit de olijfolie op middelhoog vuur en kook de kip tot de kip gaar en bruin is, ongeveer 6-7 minuten, halverwege omdraaien.
3. Zet de kip opzij in een kom of bord en verwarm een ​​eetlepel olijfolie in je pan koekepan. Roerbak de groenten ongeveer 3-4 minuten. Voeg de knoflook, ui en gember toe en bak nog 2 minuten.

4. Klop de ingrediënten voor de honing-sojasaus door elkaar. Voeg de kip en de saus toe aan de pan met de groenten. Laat 2-3 minuten sudderen tot de saus dikker wordt.

5. Schep om te serveren de bruine rijst in een kom, bedek met de roerbakkip en een snufje groene uien.

*Kan tot 4 dagen daarna genoten worden. Bewaar in de koelkast.

Genieten!

Meer roerbakrecepten

Recept voor roerbakkip met honing-knoflook

Dit bericht wordt gesponsord door Spice World, een merk dat ik al jaren gebruik!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here