Home Voeding Mijn kleine liefdes • Kath eet

Mijn kleine liefdes • Kath eet

0
Mijn kleine liefdes • Kath eet


Wat leven de laatste tijd met mijn liefdes!

Fijne Valentijnsdag!

Gewoon een paar professionele foto’s van mijn kleine liefdes, need in werkelijkheid….

….zo ziet ons echte leven eruit!

We zijn begonnen met het spelen van alle kaartspellen met Birch! Uno, ga vissen, oude meid. Als u niet beschikt over de kaarthouder voor kleine handenhet is een should!

Hogwaller brouwen

We hebben deze maand een paar hele warme mooie dagen gehad, en we hebben zelfs lekker buiten kunnen eten! Wij hebben het nieuwe uitgeprobeerd Hogwaller brouwen beneden bij de Rivanna-rivier. We namen Go Fish mee en genoten van een paar biertjes en hamburgers – en een gigantische krakeling voor Birch 🙂

Ninja-touw

Over mooi weer gesproken, we hebben al heel lang een hangmatschommel onder deze growth en zijn daar zojuist op overgestapt een ninjatouw die de jongens voor Kerstmis kregen. Birch slingert er graag op en Mazen is officieel naar de prime geklommen! Het is zo zwaar voor de handen. Ik heb gewichthefhandschoenen nodig om het een echte check te geven. Het is moeilijker dan het lijkt.

Datenight met The Hoos

Thomas en ik mochten onlangs als koppel naar onze eerste UVA-wedstrijd. We aten thuis, maar gingen daarna voor de wedstrijd nog wat drinken in de Birch and Bloom bar. Ik ben geobsedeerd door de Hazel Long-established die ze maken! Het is een ouderwetse versie met een vleugje hazelnoot- en kokosnootijs.

En wie houden we voor de gek: ik ga alleen naar basketbalwedstrijden voor het ijs! Eigenlijk is het Thomas die dit ritueel begon. Bij elke wedstrijd waar hij naartoe gaat, krijgt hij vlak na de rust een Ben & Jerry’s. Ik maakte een grapje met hem dat de mensen die bij onze vaste stoelen zitten hem waarschijnlijk kennen als ‘ijscoman’ en weddenschappen sluiten op wanneer hij terugkomt met een hoorntje en raden welke smaken hij deze keer krijgt. Als je het je afvraagt: Caramel Blondie en Cookie Dough!

En over blondies gesproken…..deze Turtle Bar heb ik mee naar huis genomen van Nice Harvest (op een andere dag) OMG wat was hij lekker!

Thee Bazaar

Weet je wat ik web zo lekker vind als schildpadrepen? Goede salades! Het is waar. Ik ging naar de Tea Bazaar voor de lunch met een paar vrienden van de sportschool, en ik kan niet geloven dat ik vergeten ben hoe lekker deze gerookte zalmsalade is! Plus hun Marokkaanse muntthee.

Nacht van de jaren 90

Nog meer vrienden uit de sportschool en ik gingen naar de coverband uit de jaren 90 Levendig speel bij Professional Re Nata! Het was zo’n geweldige present!

We hebben er al eerder een heel evenement van gemaakt met kostuums en een themafeest. Ik presenteerde een naam uit de jaren 90 voor dat nummer. Mijn outfit was sportiever / preppy / scrunchie jaren 90 met mijn Bayside T-shirt met één schouder die elke paar jaar verschijnt. Dat had ik ook scrunchies oplichten die waren zo leuk dat ik ze op elk decenniumfeest zal dragen! En dit heuptasje die ik helder kreeg, zodat ik hem ook kon dragen tijdens concerten met doorzichtige zakken.

Dat had ik ook tatoeages!

Superleuke tijden! Hoogtepunten waren toen ze Zombie speelden en alle nummers die Chris wekelijks speelt tijdens onze trainingen. Het was een enorm meezingmoment!

Het dorp

De volgende thema-avond die ik plan is een vertoning van de movie The Village. Ik kocht een kostuum geïnspireerd door Degenen waar we niet over spreken. Als je het weet, weet je het!

Mantel + klauwen. Ik zal dit dit jaar waarschijnlijk ook dragen voor Halloween. Birch is doodsbang voor de handen, maar ik trok dit kostuum aan en verstopte me in de kamer van Mazen en hij gaf geen krimp haha. Bekijk dat hier!!

Ik ben blij dat ik mensen heb gevonden die web zoveel van thema-avonden houden als ik!

Nieuwe vondsten

Enkele nieuwe NA-vondsten! Ik werd meegezogen in een advertentie van de on-line winkel Zero Proof en kocht een paar nieuwe NA-drankjes. Ik zal verslag uitbrengen over hoe het allemaal gaat!

Ik vond de ouderwetse fantastisch! Het mist de verbranding van echte bourbon, maar de smaak was er allemaal. Ik was onder de indruk!

Nippen ervan met wat garnalenscampi’s en salade als avondeten.

Nog steeds dol op de Path Magic-drankjes te! Ik denk dat mijn favoriet de Berry Basilicum is, maar deze is ook goed. Ik kan niet een heel blikje maken; slechts de helft is prima voor mij!

Het wintervoetbalseizoen is bijna voorbij. Dit seizoen was een beetje moeilijk omdat de wedstrijden allemaal na 20.00 uur waren, wat gewoon ZO laat was! En ons group, dat meestal rond de 40 of ouder is, deed het niet zo goed naast sommige van deze jongeren. Ik hoop dat dit voorjaar iets beter is.

LOL dat Birch altijd aan mij gehecht is.

Beautycounter heeft een aantal nieuwe producten om uit te checken!

Ik hoop dat je een heerlijke relaxation van je V-dag hebt!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here