Home Huisdieren Hondentrimmer opende midden in de nacht een winkel om zwerfhonden te laten knippen en schoonheid te vinden onder gematteerde vacht

Hondentrimmer opende midden in de nacht een winkel om zwerfhonden te laten knippen en schoonheid te vinden onder gematteerde vacht

0
Hondentrimmer opende midden in de nacht een winkel om zwerfhonden te laten knippen en schoonheid te vinden onder gematteerde vacht


Terwijl ze langs een snelweg in de regio Oviedo in Florida reisden, kwam een ​​stel een bezienswaardigheid tegen die hun reis stopte. Ze zagen een hond gevaarlijk dicht langs de weg dwalen, schijnbaar onbewust van het passerende verkeer, waardoor ze zich zorgen maakten over de veiligheid en bestemming ervan. Zonder aarzelen stopten ze snel, hun hart gevuld met zorgen, om het welzijn van het noodlijdende dier te garanderen.

Bron afbeelding/verhaal: YouTube/scoop

Ze waren verrast door zijn fysieke toestand. Hij had een sterk gematteerde vacht die zijn mobiliteit beperkte en een groot deel van zijn gezicht verborgen hield, zodat hij niet kon zien waar hij heen ging en bijna werd geraakt. Hij reageerde nauwelijks en leek het grootste deel van zijn leven in de steek gelaten en verwaarloosd.

Het tweetal kon hem daar niet achterlaten. Als gevolg hiervan kozen ze ervoor om hem mee te nemen in de auto. Omdat ze die nacht echter niet voor hem konden zorgen, deden ze een oproep op sociale media – die werd beantwoord door trimmer Kari Falla.

Bron afbeelding/verhaal: YouTube/scoop

Wanneer de vacht van een hond zo mat is dat de bloedstroom wordt beperkt en er blauwe plekken ontstaan, kan dit gebeuren. Kari besefte dat ze niet tot de volgende dag kon wachten om hem te helpen toen ze hem in zo’n verschrikkelijke toestand zag. Kari haastte zich om 3 uur ‘s nachts naar haar BGE-trimsalon, half bevroren en doodsbang. Ze merkte op: ‘Niets had me kunnen voorbereiden op wat ik zag.’ Het rook vreselijk en de hond kon niet lopen.

Kari werkte onvermoeibaar tot 4 uur ‘s ochtends. Hij was volledig geschoren en ze vermoedde dat hij al meer dan twee jaar een onverzorgde vacht droeg. Ze besloten hem Fortunate te noemen terwijl ze wachtten op zijn dierenartsbezoek.

Bron afbeelding/verhaal: YouTube/scoop

Het kantoor van de dierenarts was de volgende grote verrassing. Het lijkt erop dat Fortunate zowel blind als doof is, wat bijdraagt ​​aan zijn matte vacht en slechte conditie. Als hij niet door het mooie stel was gevonden, zou hij ongetwijfeld onderweg zijn gestorven voordat de nacht voorbij was vanwege zijn doffe vacht en vreselijke vorm.

Na de operatie heeft de dierenarts Fortunate gecastreerd en vaccins en gebitsreiniging toegediend. Vervolgens begon de zoektocht naar een everlasting huis voor hem. Zachary Blair werd geïnspireerd door Fortunate’s verhaal over goede wil toen iedereen samenkwam om hem te helpen en hij niet kon wachten om hem een ​​without end dwelling te bieden. Wij zijn helemaal dol op pleased endings en dit was er één van!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here