Home Carrière 6 manieren om Valentijnsdag op het werk te vieren

6 manieren om Valentijnsdag op het werk te vieren

0
6 manieren om Valentijnsdag op het werk te vieren


Hoewel de pijl van Cupido niet in de buurt van de werkplek magazine worden gericht, is er een leuke en passende manier om deze feestdag van de liefde te vieren. Hier zijn enkele geweldige ideeën om deze Valentijnsdag liefde, vrolijkheid en misschien een dessert op kantoor te verspreiden.


Sommigen beschouwen deze feestdag als ineenkrimpen, maar er zijn veel positieve manieren om Valentijnsdag te vieren die niet alleen je collega’s inspireren, maar ook goed zijn voor de gemeenschap. Mis deze kans niet laat uw collega’s zien hoeveel u hen waardeerten om de stemming op de werkplek op te vrolijken, de positiviteit te vergroten en een zorgzame omgeving op kantoor te bevorderen.

Breng het eten, ze zullen komen

media.giphy.com

Eten is de snelste weg naar iemands hart en er is geen betere manier om de kantoorheld te worden dan door wat lekkers binnen te halen. Waarom deelt u de liefde niet door een speciaal ontbijt mee te nemen of een sociaal uurtje met een potluck-dessert te plannen?

Zoek naar hartvormige bagels of gebakjes. Denk aan roze en strooi er wat snoephartjes in. Houd het gezond en breng een fruitboeket binnen.

Door iedereen samen te brengen in de pauzeruimte, krijgt u de gelegenheid om samen een second te delen, een pauze te nemen van het werk en te genieten van lekker eten. Het is een heerlijke manier om waardering te bevorderen en het moreel op de werkplek te vergroten.

Verspreid de liefde

media.giphy.com

Deze vakantie is een perfecte gelegenheid om het goede voorbeeld te geven en iets heel positiefs te doen. Eén manier is om geld in te zamelen voor een liefdadigheidsdonatie op kantoor. Er zijn zoveel prachtige organisaties die kantoordonaties accepteren. Kies uw beste keuzes en laat uw collega’s meedenken over waar het geld naartoe moet.

Ga nog een stap verder en organiseren een vrijwilliger dag. Roep een groep collega’s bij elkaar en doe vrijwilligerswerk bij een voedselbank of gaarkeuken. Plant bloemen en ruim een ​​plaatselijk park op. Het zal niet alleen teamwerk bevorderen, maar ook een positieve invloed hebben op de lokale gemeenschap.

Dankbaarheid Valentijnsdag

media.giphy.com

De daad van dankbaarheid op de werkplek heeft veel positieve kanten. Van hogere niveaus van werktevredenheid en minder spanning tot minder ziektedagen kan de simpele daad van dankbaarheid wonderen verrichten.

Creëer een kantoorwhiteboard met positieve berichten. Laat medewerkers geheime dankbetuigingen schrijven en grasp deze op een goed zichtbare plek op, zoals de keuken of foyer. Mensen de kans geven om dat te doen tonen hun waardering verbetert de betrokkenheid van medewerkers en maakt zeker een blijvende indruk.

Willekeurige daden van vriendelijkheid

media.giphy.com

Gedurende de maand februari erkennen we de Nationale Random Acts of Kindness Day. Wat is een betere manier om dit te vieren dan door een willekeurige daad van vriendelijkheid op kantoor te organiseren? Het is wetenschappelijk bewezen dat vriendelijkheid een positief impact heeft op onze gezondheid. Het kan de bloeddruk verlagen, lagere niveaus van fysieke pijnen stress en depressie verminderen.

Inspireer uw collega’s door dagelijkse vriendelijkheidsuitdagingen te organiseren. Zorg voor een aanmeldingsformulier waarmee werknemers zich kunnen inzetten voor een dagelijkse daad van vriendelijkheid op kantoor. Je zult snel merken dat vriendelijkheid aanstekelijk is en een geweldige kantoorcultuur creëert.

Bedankbriefjes

media.giphy.com

De meesten denken alleen aan bedankbriefjes na een sollicitatiegesprek of het ontvangen van een cadeau, maar het bedankbriefje is een krachtig hulpmiddel dat vaak over het hoofd wordt gezien. Onderzoek toont aan dat de ontvanger van een bedankbriefje gelukkiger en betrokkener is.

Gebruik deze feestdag als een kans om bedankbriefjes door het hele kantoor te verspreiden en moedig uw collega’s aan hetzelfde te doen.

Door onze voortdurende communicatie through e-mail en sociale media is de kracht van het geschreven woord een verloren kunstvorm. Neem de tijd om er een paar te plaatsen persoonlijke dankgedachten op papier is een effectieve manier om uw waardering te tonen en geluk en vrolijkheid te verspreiden.

Hart gezond

media.giphy.com

Februari is de Amerikaanse hartmaand. Valentijnsdag is een perfecte gelegenheid om een ​​hart-gezond evenement te organiseren. Breng gezonde voeding binnen en deel informatieve suggestions over de gezondheid van het hart. Misschien zelfs een skilled van de American Coronary heart Affiliation inschakelen om een ​​discussie over de gezondheid van het hart te leiden.

Werk jij in een competitief kantoor? Je zou een kantooractiviteit kunnen organiseren die het bloed sneller laat stromen, zoals een softbal- of kickbalwedstrijd. Dit is een uitstekende gelegenheid om hier de nadruk op te leggen gezondheid en welzijn op de werkplek en gewoonten op kantoor invoeren die een goede gezondheid van het hart bevorderen.

Er zijn veel manieren om Valentijnsdag op het werk te vieren; je hoeft het alleen maar te doen creatief! Beleef in februari wat kantoorplezier door de bovenstaande ideeën uit te proberen.

Hulp nodig bij je carrière?

Lid worden om te leren hoe u uw ware potentieel kunt ontketenen om te krijgen wat u wilt van uw werk!

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op een eerdere datum.

Van uw siteartikelen

Gerelateerde artikelen op web

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here