Home Huisdieren Ontvang ter waarde van $ 250 aan kwaliteitsproducten voor huisdieren!

Ontvang ter waarde van $ 250 aan kwaliteitsproducten voor huisdieren!

0
Ontvang ter waarde van $ 250 aan kwaliteitsproducten voor huisdieren!


WagWell en iHeartDogs werken samen om een ​​weggeefactie van huisdierverzorgingsproducten ter waarde van $ 250 aan te bieden aan een gelukkige hondenouder. Alle producten van WagWell zijn door veterinaire voedingsdeskundigen goedgekeurd en geproduceerd in Amerikaanse faciliteiten, volledig natuurlijk, van menselijke kwaliteit, zonder vulstoffen, maïs, tarwe of soja, en worden minimaal verwerkt. Het merk is eerlijk over het doel van elk ingrediënt en het aanbevolen regime, en gebruikt alleen eenvoudige, wetenschappelijk onderbouwde formuleringen en ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Artikelen van beide dierenliefhebbers zijn opgenomen in deze spannende nieuwe weggeefactie!

U kunt zich by way of onderstaand formulier aanmelden. De winnaar wordt op 1-3-2024 bekend gemaakt. Blijf lezen om erachter te komen welke producten in de winactie zijn inbegrepen.

WagWell-producten inbegrepen in de weggeefactie

WagWell Ahiflower® Omega-olie en kauwsnacks – Kauwt $ 32 | Olie: $39

Als eerste hondenmerk dat Ahiflower gebruikt® Omega-olie, een vleesvrij, duurzaam geoogst ingrediënt dat niet stinkt en geen slechte hondenadem veroorzaakt! Zowel de Oil als Chew zijn geformuleerd met een full en uitgebalanceerde combine van plantaardige Omega-vetzuren (3,6 en 9) om een ​​gezonde huid, vacht en gewrichten te bevorderen. Slechts één pompje Omega-olie is een heerlijke enhance voor het voer van uw hond en de natuurlijke Omega Chews met kippensmaak zijn essentieel voor het dieet van elke hond.

WagWell-allergie en jeuk – $32

Zeg vaarwel tegen seizoensgebonden en het hele jaar door voorkomende allergieën die het leven van uw hond tot een jeukende mist maken. WagWell’s Allergy and Itch Chews versterken de histaminereactie van uw hond om jeuk, huidirritatie, rode ogen en niezen te verminderen. Met volledig natuurlijke ingrediënten met Ahiflower®, een duurzaam geproduceerde omega-krachtpatser; echinacea voor ondersteuning van het immuunsysteem; spirulina vanwege zijn natuurlijke antihistaminische eigenschappen en Epicor, een postbioticum dat de darmgezondheid van uw hond ondersteunt.

WagWell-mobiliteit – $32

WagWell’s Mobility Chews bevorderen de gezondheid en flexibiliteit van de gewrichten, waardoor uw hond dat puppyachtige gedrag kan omarmen. Het heldeningrediënt is Ahiflower® Olie, een omega-olie waarvan klinisch is bewezen dat het helpt ontstekingen te verminderen en gewrichtspijn door artritis te verlichten, waardoor uw hond elke dag het beste leven kan leiden. Het mobiliteitssupplement van WagWell is samengesteld met glucosamine en MSN en verbetert de gezonde gewrichtsfunctie, vermindert de stijfheid en vertraagt ​​de progressie van artritis.

WagWell Kalmerend– $32

Of het nu gaat om reizen, verlatingsangst of vuurwerk, pups kunnen internet als wij stress ervaren. WagWell’s door dierenartsen geformuleerde kalmerende complement bevat een verzachtende kruidenmix van Magnolia Bark en Phellodendron Bark om angst te verlichten; met melatonine en kamille om de natuurlijke ontspanningseigenschappen te bevorderen. Gebruik deze hele hennepkauw met kippensmaak om uw pup te helpen de scherpe kantjes eraf te halen voor of tijdens stressvolle situaties.

*WagWell-kalmerend omvat niet Ahiflower® Omega-olie als hoofdingrediënt.

iHeartDogs-producten die bij de weggeefactie zijn inbegrepen

Je had mij bij Woof! Tuinvlag met paal – $ 12,99

Alleen voor hondenliefhebbers! Je buren zullen een kick krijgen van deze prachtige tuinvlag die jouw liefde voor honden voor iedereen zichtbaar maakt. Met een unieke geschulpte staart en een vrolijke hond die een hart omhelst, zal elke hondenliefhebber die deze vlag ziet glimlachen en liefdevol aan zijn harige beste vriend denken!

In een perfecte wereld heeft elke hond een polar fleece deken voor thuis – $ 34,99

Deze iHeartDogs-deken is ontworpen voor thuis, zodat jij en je pup samen comfortabel kunnen opkruipen. Deze deken is gemaakt van hoogwaardig polarfleece dat bestand is tegen die schattige pups die graag een deken in de juiste vorm pootjes en knuffelen voordat ze gaan liggen. Dit is een mooie, kwaliteitsdeken waar u en uw pups zeker dol op zullen zijn.

Heartbeat Pet Consolation Knuffelkussen voor hondenangst – $ 34,99

Verwen je vachtbaby en kalmeer hem tegelijkertijd met het Consolation Cuddler Pet Heartbeat Kussen. Met een rustgevend hartslaggeluid en warmtepakket dat een beroep doet op de natuurlijke instincten, zal uw hond ontspannen in een vredige rust – zelfs als u er niet bent.

Vers naar munt geurend borstelend hondenbeenspeeltje – $ 12,98

Het nieuwe Recent Mint Scented Brushing Bone van Venture Play® is ontwikkeld met één doel voor ogen: zoveel mogelijk wrijving creëren op de tanden en het tandvlees van uw hond om de maximale mondgezondheid van uw pup te ondersteunen.

Assist uw hond zich op zijn finest te voelen met deze winactie!

Alle producten in deze weggeefactie kunnen de gezondheid en het welzijn van uw hond verbeteren. Doe mee aan de winactie by way of het onderstaande formulier en geniet van deze producten van WagWell en iHeartDogs.

Voor further deelname aan de weggeefactie raden we je aan om de sociale pagina’s van WagWell te volgen. Elke actie levert een further deelname op om kans te maken!

Algemene voorwaarden voor winactiesLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here