Home Huisdieren ‘Sh** gebeurt’, hond poept midden in de vlucht en veroorzaakt chaos bij passagiers

‘Sh** gebeurt’, hond poept midden in de vlucht en veroorzaakt chaos bij passagiers

0
‘Sh** gebeurt’, hond poept midden in de vlucht en veroorzaakt chaos bij passagiers


Een United Airways-vlucht van Denver naar Portland werd maandagavond onvergetelijk voor passagiers nadat een kleine hond voor aanzienlijke overlast zorgde. Ongeveer een uur voor de touchdown kreeg een passagier, die op een stoel aan het gangpad aan de achterkant van het vliegtuig zat, te maken met een onaangename situatie toen haar chihuahua op haar schoot poepen.

Nick, een medepassagier, deelde met Nexstar’s WGN het volgende: “Plotseling overweldigde een vieze geur van kak ons. Een zwangere dame achter mij, die beweerde dat haar zintuigen waren versterkt, drukte op de belknop. Ik gebruikte mijn telefoonlampje om het te onderzoeken en onthulde dat de hond niet in de reismand zat. We wisten aanvankelijk niet zeker of de rommel van de hond of van zijn eigenaar kwam.”

Bron afbeelding/verhaal: WGN Nieuws through YouTube-video

Hij voegde eraan toe: “De komst van een stewardess verduidelijkte het ongeluk.”

Het stewardessen hadden bijna tien minuten nodig om te reageren en het gebied schoon te maken.

Burton Bix, een andere passagier, merkte op: ‘De vrouw leek aarzelend om de puinhoop aan te pakken, en de bedienden reageerden vertraagd. Uiteindelijk hebben ze beschermende kleding aangetrokken om de omgeving te ontsmetten.” United Airways schrijft voor dat alle huisdieren gedurende de hele vlucht in dragers onder de stoel moeten blijven, een regel die naar verluidt door de eigenaar van de hond wordt genegeerd. Bix herinnerde zich: “Ze had haar voornemen uitgesproken om de hond ondanks de regel uit de reismand te halen, en ze gaf toe dat ze de hond niet naar een opvanggebied op de luchthaven had gebracht voordat ze aan boord ging.”

Bron afbeelding/verhaal: WGN Nieuws through YouTube-video

Door de overvolle vlucht hadden degenen die in de buurt zaten geen alternatieve zitmogelijkheden. Terugkijkend op het incident zei Nick: ‘Het is waarschijnlijk verstandig om ervoor te zorgen dat huisdieren hun behoefte doen voordat ze aan boord gaan. De eigenaar had aangegeven dat hij dit niet had gedaan.” Na de vlucht bood United de getroffen passagiers elektronische kredieten aan, variërend van $ 50 tot $ 75, voor toekomstige reizen.

Ondanks het ongemak koesterden sommige passagiers, zoals Nick, geen wrok en erkenden ze het incident als een ongelukkig ongeval.

Hij merkte op: ‘Het is niet ideaal om geassocieerd te worden met een ‘kakincident’, maar we bleven kalm en begripvol. Het was tenslotte een ongeluk. Misschien kan dit incident dienen als een leermogelijkheid voor zowel United Airways als de passagiers.”

Bron afbeelding/verhaal: WGN Nieuws through YouTube-video

United Airways pakte het incident aan door te stellen dat de bemanning het getroffen gebied onmiddellijk schoonmaakte nadat ze op de hoogte was gesteld, ontsmettingsdoekjes aanbood en reisvouchers uitreikte aan degenen die in de buurt zaten.

Stewardessen deelden ook koffiezakjes uit om de geur te maskeren, in een poging het ongemak veroorzaakt door het incident te verzachten.

Klik op de onderstaande video om dit ongelooflijke verhaal te bekijken!

‘DEEL’ om dit verhaal door te geven aan een vriend of familielid

Klik hieronder op ‘DELEN’ om het door te geven aan een vriend of familielid!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here