Home Huisdieren 9/11 Tremendous Bowl-commercial die jarenlang is verdwenen, zal je genoeg gevoelens geven om een ​​leven lang mee te gaan

9/11 Tremendous Bowl-commercial die jarenlang is verdwenen, zal je genoeg gevoelens geven om een ​​leven lang mee te gaan

0
9/11 Tremendous Bowl-commercial die jarenlang is verdwenen, zal je genoeg gevoelens geven om een ​​leven lang mee te gaan


De gebeurtenissen van 11 september zullen voor altijd in ons collectieve geheugen gegrift staan ​​en markeren een second in de geschiedenis van ons land dat ons gevoel van identiteit en eenheid diepgaand heeft veranderd. Deze tragedie, die ongeëvenaard is qua impression, heeft ons op talloze manieren getransformeerd, waarvan sommige uiteindelijk onze vastberadenheid hebben versterkt. Het verenigde ons als natie, versterkte onze Amerikaanse trots en onderstreepte onze veerkracht als volk.

Bron afbeelding/verhaal: Budweiser by way of YouTube-video

Een aangrijpende video, slechts één keer uitgezonden tijdens Tremendous Bowl XXXVI in 2002, legt deze geest van eenheid en herinnering huge. Het werd ook opnieuw uitgezonden tijdens het 20-jarig jubileum.

Bron afbeelding/verhaal: Budweiser by way of YouTube-video

Met de Budweiser Clydesdales, iconen van een Amerikaans merk en trotse symbolen van New York, levert de video een krachtige boodschap van herinnering en hoop. De Clydesdales steken de Brooklyn Bridge over richting de skyline van de stad, passeren het Vrijheidsbeeld en pauzeren om het nieuwe uitzicht op New York te eren: een landschap dat voor altijd veranderd is zonder de iconische Twin Towers. Als ontroerend eerbetoon buigen de paarden ter nagedachtenis.

Bron afbeelding/verhaal: Budweiser by way of YouTube-video

Als je deze video al hebt gezien, neem dan even de tijd om hem nog een keer te bekijken. Neem de boodschap ervan in u op en denk na over wat het betekent om de Amerikaanse waarden te omarmen. Laat het u herinneren aan de blijvende geest van trots die ons bindt, een bewijs van onze collectieve veerkracht. Geen enkele terreurdaad kan onze kracht verminderen; geen enkele tegenslag kan onze wil breken. Samen staan ​​we verenigd, onverzettelijk en altijd waakzaam.

Klik op de onderstaande video om dit ongelooflijke verhaal te bekijken!

‘DEEL’ om dit verhaal door te geven aan een vriend of familielid

Klik hieronder op ‘DELEN’ om het door te geven aan een vriend of familielid!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here