Home Carrière 3 dingen die u moet overwegen voordat u een vervolg-e-mail schrijft

3 dingen die u moet overwegen voordat u een vervolg-e-mail schrijft

0
3 dingen die u moet overwegen voordat u een vervolg-e-mail schrijft


Sommige mensen ervaren spanning wanneer hun e-mails onbeantwoord blijven. De angst voor onbeantwoorde e-mails is vooral distinguished aanwezig werkzoekenden.


Minstens één keer per dag neemt een klant in gefrustreerde paniek contact met mij op omdat de e-mail die ze dagen geleden naar een collega stuurden, perspectiefnetwerkcontact, on-line sollicitatie, rekruteerder, enzovoort, is niet beantwoord. Elke keer laat ik ze de drie ideas zien die ze moeten volgen om de kans te vergroten dat ze een reactie krijgen.

Zij zijn…

1. Wacht een volledige werkweek voordat u verdergaat

Hoewel het voor jou als maanden voelt, voelt voor de persoon aan wie je de e-mail hebt gestuurd, een week als een dag. Als ze je nog geen antwoord hebben gegeven, betekent dit alleen dat er niet werd aangenomen dat je een onmiddellijk antwoord nodig had. Het betekent niet dat ze ‘nee’ zeggen tegen uw verzoek, ze zeggen alleen ‘niet nu’.

2. Stuur nooit een duwtje op maandag

Professional op laptop vertoont op maandagochtend tekenen van stress en frustratie

Grote voorraad

Zelfs de gelukkigste mensen voelen zich op maandag een beetje vrij. We noemen het de weekendgriep. Je zou het de Maandag Blues. Hoe dan ook, het zorgt ervoor dat mensen sneller ‘nee’ zeggen.

Dus zelfs als het een volledige werkweek is geweest, doe dan niets als het maandag is.

3. Stuur de volgende keer waarde, niet nog een verzoek om hulp

Een werkzoekende die haar laptop vasthoudt, krijgt een goed idee over een vervolgmail

Grote voorraad

Wanneer je dat eindelijk doet opvolgen, stuur geen notitie ‘Ik wilde even inchecken en kijken of je mijn verzoek hebt ontvangen’. Dat is alsof je een hete pook in hun rug duwt. Ze weten dat ze niet op je hebben gereageerd en hebben er waarschijnlijk geen goed gevoel bij. Ze hebben jou niet nodig om erop te wijzen.

In plaats van, zoek on-line een artikel waarvan u denkt dat ze het interessant zullen vinden en geef het door, samen met een eenvoudige notitie zoals dit: “Ik zag dit artikel en dacht aan je – ik hoop dat je ervan geniet!” Dat is het. Je zult gerespecteerd worden vanwege je terughoudendheid om het voor de hand liggende te vragen. Bovendien wordt u gewaardeerd als u iets aanbiedt professionele waarde.

Zoals ze zeggen: “Je moet geven om te krijgen!” Volg de bovenstaande ideas en ik garandeer dat meer van uw e-mails zullen worden beantwoord. Hoewel sommigen uiteindelijk nog steeds ‘nee’ zullen zeggen of nooit zullen reageren, is de kans groot dat de mensen die aanvankelijk niet reageerden dat uiteindelijk wel zullen doen opvolgen neemt toe als u geduldig en beleefd bent en, belangrijker nog, gefocust bent op het helpen van hen.

Of u nu wacht op een reactie op een on-line sollicitatie, sollicitatiegesprekof netwerkverzoek, de combinatie van geduld en strategische doorzettingsvermogen zal u goed van pas komen.

Meer hulp nodig met uw zoek naar werk?

Lid worden om te leren hoe u een baan kunt vinden en uw ware potentieel kunt ontketenen om van uw werk te krijgen wat u wilt!

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op een eerdere datum.

Van uw siteartikelen

Gerelateerde artikelen op web

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here