Home Sport Geruchten over de pensionering van Travis Kelce zijn om vijf redenen logisch, en slechts één daarvan is Taylor Swift

Geruchten over de pensionering van Travis Kelce zijn om vijf redenen logisch, en slechts één daarvan is Taylor Swift

0
Geruchten over de pensionering van Travis Kelce zijn om vijf redenen logisch, en slechts één daarvan is Taylor Swift


Als Kansas Metropolis de derde Tremendous Bowl in vijf jaar wint, zul je één woord heel vaak horen: pensioen. Geruchten over de toekomst van Andy Reid in de NFL zijn steeds populairder geworden naarmate de play-offs vorderden, en dat is begrijpelijk voor de 65-jarige coach.

Misschien wordt het tijd dat we ook de toekomst bespreken van de beroemdste speler van het staff: Travis Kelce.

Patrick Mahomes heeft meegeholpen aan het leggen van de foundation voor het succes van de Chiefs, maar Kelce is altijd de lijm geweest. Het krappe einde is het betrouwbaarste wapen van het staff geweest, de grootste bedreiging en de grootste voorsprong vanaf het second dat Mahomes in Kansas Metropolis landde. De Mahomes/Kelce-connectie is een van de grootste die we ooit hebben gezien tussen een quarterback en tight finish, en kan wedijveren met die van Tony Romo/Jason Witten of Philip Rivers/Antonio Gates onder spelers die het grootste deel van hun carrière samen doorbrachten.

Kelce was misschien een Professional Bowler voordat Mahomes arriveerde, maar het paar nam elkaar mee naar de stratosfeer. Zonder Mahomes of Kelce, het is onmogelijk dat de Chiefs drie Tremendous Bowls winnen. De vraag wordt dan: wat blijft er over?

De mogelijkheid dat Kelce met pensioen gaat, kwam ter sprake in zijn Tremendous Bowl-interviews, waarbij Travis in feite zei dat hij er nog niet klaar voor is om erover na te denken.

Dat gezegd hebbende, er zijn veel goede redenen om te overwegen om het op te hangen. Of je het nu leuk vindt of niet, Kelce zit aan het einde van zijn carrière. Hij was een oudere kandidaat toen hij in 2013 op 24-jarige leeftijd naar de NFL ging, en ondanks dat hij slechts kleine tekenen van een vertraging vertoonde, is er echt geen reden voor Kelce om met pensioen te gaan vanwege zijn prestaties. Er zijn echter veel redenen om het allemaal op te hangen na een overwinning in de Tremendous Bowl.

Er valt niets meer te bereiken

Travis Kelce is al een Corridor of Fame-slot voor de eerste stemming. Er is geen debat, er is geen discussie. Hij zal in Canton zijn zodra zijn tijd daar is. Met meer dan 11.000 carrière-ontvangende yards, 74 touchdowns en twee ringen, niemand Zal enige vorm van voetbalslimheid ertegen pleiten dat Kelce wordt verankerd?

Als Kelce zou blijven spelen, is er niets om echt naar te streven. Kelce zou ongetwijfeld Gates passeren voor de derde plaats op de lijst met yards aller tijden, maar hij is bijna 2.000 meter verwijderd van Witten’s nummer 2 plek, en eerlijk gezegd lijkt het onmogelijk dat hij de grens van 15.127 yards van Tony Gonzalez zou kunnen overtreffen. Zelfs met de opmerkelijke productie van Kelce zou hij nog vier seizoenen nodig hebben op zijn huidige gemiddelde, waarbij hij tot zijn 39e zou spelen om dat doel te bereiken – en dat veronderstelt dat hij geen enkele productiedaling zal ervaren.

Laten we eerlijk zijn: het maakt niemand echt uit wie 2e of 3e staat op een lijst aller tijden. Het is netjes, maar Gates of Witten zouden hun plaats inruilen voor een hartslag voor Tremendous Bowl-ringen – wat Kelce al heeft bereikt.

Als Andy Reid het ophangt, zullen er groeipijnen zijn

De Chiefs beschikken over een structuur die hen in staat zou stellen een volledige ineenstorting te weerstaan ​​als Reid met pensioen zou gaan. Al in de combine hebben ze Steve Spagnuolo, die klaar zou kunnen zijn voor zijn tweede periode als NFL-hoofdcoach nadat hij geweldig werk heeft verricht bij de KC-verdediging, en Dave Toub, een oude speciale teams-coach, wordt al lang beschouwd als een potentiële troonopvolger.

Dat gezegd hebbende, het zou niet naadloos zijn. Voor iemand als Patrick Mahomes zou een dienst prima zijn. Hij is pas 28 jaar oud en kan gemakkelijk een seizoen of twee van achterblijvende resultaten doorstaan ​​om weer op het goede spoor te komen. Dit is niet het geval voor Kelce. Op welk punt zijn de trainingen, de tol van je lichaam en de toenemende blessures de moeite waard om te proberen een staff te helpen bij de overgang naar een nieuw tijdperk?

We keren hier min of meer terug naar het eerste punt: de man heeft niets meer te bewijzen.

Ja, er is een Taylor Swift-factor

Of je het nu leuk vindt of niet, dit is absoluut een aspect dat hier een rol zou spelen. Het is web zo cruciaal bij een toekomstige beslissing wanneer twee mensen proberen een relatie te krijgen met het ongelooflijke gewicht van hun schema’s.

Taylor heeft verplichtingen over de hele wereld. Er kwam veel van 2023 samen, maar het zal niet altijd zo gemakkelijk zijn. Als deze twee van plan zijn een langdurige, gezonde, toegewijde relatie te hebben, dan is het grootste deel van het jaar gescheiden zijn daar niet bevorderlijk voor.

Het gaat er niet om dat Kelce ‘zijn carrière moet opofferen’, need hij heeft het allemaal al gedaan. Op dit punt kan hij achterover leunen, de wereld rondreizen, opnemen Nieuwe hoogtes met Jason en een bal hebben. Travis Kelce is een slimme man, en hij heeft al een leven opgebouwd na het voetbal. Misschien is het gewoon tijd om door die deur te lopen?

Er is iets moois aan het feit dat Jason en Travis in hetzelfde seizoen met pensioen gaan

De mythos van de gebroeders Kelce zijn de afgelopen twee jaar tot belachelijke niveaus uitgegroeid. Heck, hun wedstrijd in de Tremendous Bowl van 2023 bracht Mamma Kelce tot een begrip.

Hoewel Jason twee jaar ouder is, zullen deze twee jongens voor altijd met elkaar verbonden zijn door bloed en roem. Het zou voor hen beiden onvergetelijk zijn als beide Kelce’s de NFL zouden verlaten, en het is duidelijk dat ze een mooie toekomst tegemoet gaan op het gebied van uitzending, leisure en wat ze ook nog willen doen.

Zou moeten Travis Kelce met pensioen gaat als de Chiefs winnen?

Dit is wat mij betreft een vrij eenvoudige vraag die uit twee elementen bestaat.

  1. Hebben de Chiefs de Tremendous Bowl in 2024 gewonnen?
  2. Heeft Andy Reid besloten met pensioen te gaan?

Als het antwoord op beide vragen ‘ja’ is, dan moet Travis zijn lichaam beschermen, ophangen en na het voetbal een geweldig leven leiden. Als Kansas Metropolis niet wint, keert Reid waarschijnlijk terug om te proberen het terug te draaien – op dat second denk ik dat het ook de moeite waard is om terug te keren. Als de band blijft spelen, speel dan met ze mee. Als het begint af te brokkelen, loop dan weg.

We zullen moeten afwachten wat er gebeurt na Tremendous Bowl Sunday.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here