Home Huisdieren Depressieve hond was twee jaar alleen in opvangcentrum en ‘herkende’ een bekende geur

Depressieve hond was twee jaar alleen in opvangcentrum en ‘herkende’ een bekende geur

0
Depressieve hond was twee jaar alleen in opvangcentrum en ‘herkende’ een bekende geur


Nadat ze van de straat was gered, kwam deze lieve hond terecht in de Argentijnse El Arca Animal Partido de Mar Chiquita, waar vrijwilligers onmiddellijk gefascineerd waren door haar charmante persoonlijkheid. Onder de vrijwilligers viel Silvia Ferreyra op omdat zij zich bijzonder tot de hond aangetrokken voelde. Ondanks het vriendelijke karakter van de hond, hebben potentiële adoptanten haar vanwege haar leeftijd consequent over het hoofd gezien.

Bron afbeelding/verhaal: Youtube video

Pakita’s situatie leek nijpend toen ze haar dagen in een kennel doorbracht, wat leidde tot verdriet, terugtrekking en aanzienlijk gewichtsverlies als gevolg van haar weigering om te eten. De vrijwilligers van El Arca Animal Partido de Mar Chiquita waren diep verontrust door haar toestand. Ondanks hun aanhoudende inspanningen gedurende twee jaar, hadden ze moeite om een ​​huis voor haar te vinden. Ze wendden zich tot sociale media met als doel haar foto en biografie op Fb te delen, maar stuitten op weerstand toen Pakita beefde en zich terugtrok in de hoek, waardoor het een uitdaging werd om haar beeld huge te leggen.

Bron afbeelding/verhaal: Youtube video

Toen gebeurde er een marvel!

“Meteen krijgen we bericht van een vrouw die zegt dat de hond van haar zoon is en dat hij naar haar op zoek was!” Ferreyra vertelde het aan The Dodo.

Ariel Naveira had zich neergelegd bij het feit dat Pakita na al die tijd nooit meer bij hem zou terugkeren. Zijn hoop werd echter onverwacht weer aangewakkerd toen zijn moeder het Fb-bericht over Pakita zag. Hoewel hij het niet kon geloven, besloot Ariel de volgende dag het asiel te bezoeken, voor het geval dat. Toen de vrijwilligers Pakita naar buiten brachten en haar aan Ariël lieten zien, herkende hij haar onmiddellijk. Pakita daarentegen leek aanvankelijk aarzelend en ongemakkelijk terwijl ze rondsnuffelde, maar uiteindelijk drong het besef tot haar door en herenigde ze zich met Ariël, waardoor een hartverwarmend second ontstond, vastgelegd in een video.

Bron afbeelding/verhaal: Youtube video

Pakita viel van vreugde op de grond, haar staart kwispelde gretig terwijl ze wachtte op de komst van haar favoriete persoon ter wereld. Ondanks de twee jaar durende scheiding herkende ze onmiddellijk zijn vertrouwde geur, gezicht en aanraking. Het second dat hij na al dat wachten eindelijk arriveerde, was voor zowel Pakita als Ariel een droom die uitkwam. De band die ze deelden was onbreekbaar, en hun hereniging was een hartverwarmend bewijs van de blijvende band tussen mensen en hun geliefde huisdieren.

‘DEEL’ om dit verhaal door te geven aan een vriend of familielid

Klik hieronder op ‘DELEN’ om het door te geven aan een vriend of familielid!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here