Home Sport Bea Alonzo, het huwelijkscontract van Dominic Roque zou in Turkije plaatsvinden

Bea Alonzo, het huwelijkscontract van Dominic Roque zou in Turkije plaatsvinden

0
Bea Alonzo, het huwelijkscontract van Dominic Roque zou in Turkije plaatsvinden


Bea Alonzo, de huwelijksreportage van Dominic Roque zou plaatsvinden in Turkije

Dominic Roque en Bea Alonzo. Afbeelding: Instagram/@beaalonzo

Meer accounts van Bea Alonzo en Dominic Roquewordt verondersteld trouwplannen komen aan het licht, waarvan de laatste hun vermeende huwelijkse huwelijksshoot is die oorspronkelijk in Turkije zou plaatsvinden.

Een reclamedirecteur genaamd Karlo Torio onthulde op dinsdag 6 februari in een inmiddels verwijderde Instagram Story dat hij en artwork director JF Calimag een telefoontje kregen van het kamp van het stel over een huwelijksfotoshoot waarbij ze ‘ergens tussen Azië en Europa moesten vliegen’. .”

‘Afgelopen december kregen we een telefoontje om de huwelijkse voorwaarden van Bea en Dom te filmen. Ik heb dit tot vandaag geheim gehouden tussen mij en @jfcalimag en we dachten hoe spannend het zou zijn om een ​​huwelijksvideo voor het stel te filmen, ‘schreef hij.

“We zouden ergens tussen Azië en Europa vliegen en stelden ons voor hoe magisch en vol liefde deze ervaring voor hen (zou zijn)”, voegde hij eraan toe.

Afbeelding: Instagram/Karlo Torio

Afbeelding: Instagram/Karlo Torio

Ondertussen deelde Calimag op zijn Instagram Story een ruwe versie van een gedicht dat was opgedragen aan het liefdesverhaal van Alonzo en Roque. Hij merkte ook op dat het onderdeel moest zijn van hun huwelijkse voorwaarden. Het bericht werd ook van zijn account verwijderd.

Het gedicht luidde: “Sa maraming dulo ng daigdig, matagal nang naghahanap ngunit pareho na pa lang umiiral nang sabay. Naganggarap ipinagbubuti ang sarili. Als je de wereld een beetje wilt zien, kan het zijn dat je een bilog kunt maken.”

“Binali ang tuwid na linya nang mahabang paghahanap. Upang gumawa nang hindi natatapos na kurbada ng mga landas”, luidde het gedicht ook. “Natagpuan at pinagugulong ang kanya-kanyang buhay – na ngayon ay iisa.”

Afbeelding: Screenshot van Instagram/JF Calimag

Afbeelding: Screenshot van Instagram/JF Calimag

Calimag herinnerde zich dat het gedicht was gemaakt op foundation van het verhaal van Alonzo en Roque over elkaar en hun relatie.

“Sinulat ko ang tulang ‘to para sana sa isa sa pinakamalaking venture namin ni @karlotorio dit jaar – Bea en Dom bruiloft. De huwelijksfilm is in Turkije verboden en is van plan om in het eerste kwartaal te beginnen”, zei hij. “Nakakagalak ang karanasan kasi sumulat ako hango sa mga salaysay ng dalawa.”

(Ik heb dit gedicht geschreven dat zou moeten zijn voor wat het grootste venture van mij en Karlo Torio dit jaar zou kunnen zijn: de bruiloft van Bea en Dom. We zouden voor het einde van het eerste kwartaal van het jaar een huwelijksfilm in Turkije hebben. het maakte mij blij om dit te schrijven omdat het gebaseerd was op hun beschrijvingen van elkaar.)

Calimag uitte vervolgens zijn verdriet over hun gerapporteerde breuk en zei dat liefde misschien niet bedoeld is om lang mee te gaan.

“Pawang malalaking mga bituin – pero totoong mga tao. Ik denk dat het een groot probleem is. Gan’un siguro talaga ang pag-ibig (Twee grote sterren – maar het zijn echte mensen. Maar ik denk dat het leven zo is. Liefde is zo),” zei hij.

Ondanks dat beide berichten waren verwijderd, uploadde een @auntieselinamo de berichten van Torio en Calimag opnieuw op sociale media.


Uw abonnement kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.


Uw abonnement is succesvol verlopen.

Alonzo en Roque moeten nog ingaan op speculaties over een breuk, hoewel verschillende persoonlijkheden, onder verwijzing naar hooggeplaatste bronnen, hun breuk hebben bevestigd, waarvan leisure insider Boy Abunda de meest recente is tijdens zijn talkshow op dinsdag 6 februari.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here