Home Huisdieren Asielhond werd steeds afgewezen, dus maakte hij zijn eigen mattress om te laten zien dat hij ‘een courageous jongen’ is

Asielhond werd steeds afgewezen, dus maakte hij zijn eigen mattress om te laten zien dat hij ‘een courageous jongen’ is

0
Asielhond werd steeds afgewezen, dus maakte hij zijn eigen mattress om te laten zien dat hij ‘een courageous jongen’ is


Wanneer ‘Rush’, de Pitbullaangekomen bij de “SICSA Dierenadoptiecentrum” in Ohio, droeg hij het gewicht van een zwaar leven op straat. Ondanks zijn uitdagende verleden straalde Rush een opmerkelijke zachtheid en genegenheid uit die de harten van vrijwilligers verwarmde. Hun optimisme steeg enorm omdat ze geloofden dat deze vriendelijke en liefdevolle hond spoedig een thuis voor altijd zou vinden waar hij zou kunnen gedijen en zijn dagen van dakloosheid achter zich zou kunnen laten.

Bron afbeelding/verhaal: SICSA huisdieradoptie- en wellnesscentrum through YouTube-video

Elke potentiële adoptant die Rush kwam ontmoeten, trok zich terug toen hij over zijn ras hoorde: “Pitbull”, een label dat belast is met het oneerlijke stigma van agressie en volatiliteit. Terwijl Rush al zijn mede-opvanggenoten met nieuwe gezinnen zag vertrekken, deed zijn hart pijn van verwarring en vroeg zich stilletjes af waarom hij niet gekozen was.

De hoop flakkerde echter op in de vorm van een eenvoudig, ontroerend gebaar. De vrijwilligers van het opvangcentrum waren ontroerd toen ze zagen hoe Rush zijn mattress zorgvuldig in orde maakte voordat potentiële gezinnen arriveerden. Op video vastgelegd, pakte Rush de lakens teder met zijn mond huge en stopte ze vakkundig en met precisie in de hoeken. Het was duidelijk dat deze vertederende daad Rush’s poging was om zichzelf te presenteren als de goede, liefdevolle hond die hij werkelijk was, in de hoop een blijvende indruk te maken op de bezoekers van de dag.

Bron afbeelding/verhaal: SICSA huisdieradoptie- en wellnesscentrum through YouTube-video

Omdat Rush er een alledaags ritueel van maakte om zijn mattress op te maken, wist het asiel dat ze ervoor moesten zorgen dat zijn wanhopige smeekbeden wijd en zijd zouden reiken. Ze deelden deze video op Fb, waar de ernst van Rush de aandacht trok van veel dierenliefhebbers. Laten we het verhaal van Rush delen en hem helpen een ceaselessly dwelling te vinden!

Bron afbeelding/verhaal: SICSA huisdieradoptie- en wellnesscentrum through YouTube-video

Bijgewerkt nieuws over Rush: We zijn blij om aan te kondigen dat Rush met succes zijn ceaselessly dwelling heeft gevonden! Een echtpaar, dat onlangs het verlies van hun eigen geliefde hond meemaakte, werd geselecteerd om Rush in hun familie te verwelkomen. Op het second dat Rush aan zijn nieuwe reis begon, veranderde zijn sombere uitdrukking in een uitdrukking van vreugde, klaar om zich te koesteren in de liefde en genegenheid van zijn nieuwe huis als een geliefd familielid!

Klik op de onderstaande video om dit ongelooflijke verhaal te bekijken!

‘DEEL’ om dit verhaal door te geven aan een vriend of familielid

Klik hieronder op ‘DELEN’ om het door te geven aan een vriend of familielid!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here