Home Bedrijf Trump NFT’s om Bitcoin Ordinals-behandeling te krijgen: hoe u er een kunt bezitten

Trump NFT’s om Bitcoin Ordinals-behandeling te krijgen: hoe u er een kunt bezitten

0
Trump NFT’s om Bitcoin Ordinals-behandeling te krijgen: hoe u er een kunt bezittenVoormalig president Donald Trump heeft drie niet-fungibele tokencollecties gelanceerd, waarvan de eerste dateert tot december 2022.

De nieuwste collectie, waarin de wijdverspreide mugshot van de ex-president te zien was, bood unieke voordelen aan kopers van specifieke hoeveelheden. Donderdag werd nog een further exclusief voordeel onthuld, nadat de derde collectie niet uitverkocht was.

Wat is er gebeurd: Na de lancering van NFT-collecties in december 2022 en april 2023 keerde de voormalige president terug met een derde collectie genaamd “The MugShot Version”, waarbij gebruik werd gemaakt van de virale mugshot van de voormalige president.

Voor het eerst bood de derde collectie fysieke edities van de kaarten aan. Iedereen die 47 kaarten zou kopen, zou een fysieke kaart ontvangen met een stuk van het pak dat Trump droeg op de virale mugshot-foto van zijn arrestatie in 2023 in Georgië.

Omdat de derde collectie niet uitverkocht is zoals de eerste twee, zou een nieuw extraatje het verkoopvolume kunnen vergroten.

Trump digitale ruilkaarten aangekondigd de allereerste Bitcoin Ordinals voor de collectie. Consumenten die 100 Trump Digital Buying and selling Playing cards uit de Mugshot Version kopen, krijgen een ‘one-of-one Trump Digital Buying and selling Card’.

“Uw One-of-One-kaart zal worden geslagen als een Bitcoin Ordinal”, aldus een tweet.

Bitcoin rangtelwoorden zijn vergelijkbaar met NFT’s en zijn een manier om tekst, afbeeldingen en andere gegevens op te slaan Bitcoin BTC/USD blockchain. Ordinals gebruiken satoshis, de kleinste coupure op de Bitcoin-blockchain. Elke Satoshi heeft een serienummer dat verband houdt met de volgorde waarin het oorspronkelijk werd gedolven.

Er zullen slechts 200 van de 1/1 “Trump Digital Buying and selling Playing cards: MugShot Version” Bitcoin Ordinals zijn. Volgens het bedrijf zijn er nog maar 99 te koop, wat betekent dat 101 mensen waarschijnlijk al eerder 100 MugShot Version NFT’s hebben gekocht. Mensen die eerder 100 NFT’s in de nieuwe collectie kochten, krijgen een Ordinal.

Instructies over hoe u de Bitcoin Ordinal kunt claimen, zullen op een later tijdstip worden verstrekt, en Trump Digital Buying and selling Playing cards zal Magic Eden voor het proces gebruiken.

Het nieuws over de Trump Bitcoin Ordinals komt met de president met een gemengd report met de toonaangevende cryptocurrency.

“Ik ben geen fan van Bitcoin en andere cryptocurrencies, die geen geld zijn, en waarvan de waarde zeer volatiel is en gebaseerd is op ijle lucht”, tweette Trump op 11 juli 2019.

Gerelateerde hyperlink: ‘Het zijn letterlijk kaarten tegen de mensheid’: Kimmel, Fallon, Hamill en meer reageren op NFT’s van Donald Trump

Waarom het belangrijk is: De NFT-collecties zijn geslagen op de Veelhoek MATIC/USD netwerk en gebruikers konden voor de NFT’s betalen Ethereum ETH/USD of een creditcard. Elke collectie had een prijs van $ 99 voor de NFT’s.

De eerste twee collecties bevatten respectievelijk 45.000 en 47.000 NFT’s, waarbij wordt verwezen naar Trump als de 45e president van de Verenigde Staten en wil graag de 47 wordene president bij de verkiezingen van 2024. De voorwaarden voor de derde collectie laten een omvang van 100.000 NFT’s zien. Information van Open zee toont 47.479 NFT’s verkocht op het second van schrijven.

Web als bij de eerste NFT-collectie worden mensen die een bepaald aantal NFT’s kopen in de derde collectie ook uitgenodigd voor een dinergala met de voormalige president in het Mar-a-Lago resort.

Er zijn maximaal 2.024 fysieke pakstukkaarten beschikbaar, waarbij 25 van de kaarten willekeurig door Trump zijn gesigneerd.

Verzamelaars die 100 NFT’s kopen, ontvangen twee kaartjes voor het diner en twee fysieke kaarten, waarvan één een stuk van het pak bevat en een tweede fysieke kaart met een stuk van het pak en de stropdas die worden gedragen in de mugshot.

Volgens de algemene voorwaarden kunnen de nieuwe “Trump Digital Buying and selling Playing cards: MugShot Version” pas op 31 december 2024 worden overgedragen, wat de vraag naar de derde collectie zou kunnen verminderen.

De eerste verzameling was vluchtig rond veel Trump-evenementen, inclusief zijn aanklachten, arrestaties en rechtszittingen. Nadat Trump de caucus in Iowa had gewonnen en een vroege voorsprong had genomen bij de Republikeinse nominatie van 2024, werd de bodemprijs verhoogd.

Prijs actie: Trump Digital Buying and selling Playing cards hebben een bodem prijs van 0,315 Ethereum, of ongeveer $766. De tweede collectie heeft een verdieping prijs van 0,0412 ETH, of ongeveer $100.

Lees volgende: Als u €1.000 in Trump NFT’s heeft geïnvesteerd, is dit hoeveel u in een jaar hebt verdiend (en heeft u de S&P 500 verslagen?)

Foto: Mugshot met dank aan Fulton County SheriffLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here