Home Auto Amish-man redt SUV die met zijn paarden in de sneeuw is gestrand

Amish-man redt SUV die met zijn paarden in de sneeuw is gestrand

0
Amish-man redt SUV die met zijn paarden in de sneeuw is gestrand


Een Amish-man in een klein stadje in Tennessee besloot te stoppen en een gestrande chauffeur te helpen lastige winterse omstandigheden. De witte SUV van de bestuurder kwam op de een of andere manier terecht huge komen te zitten in een greppel. De voorbijganger hielp zo goed als hij kon, door zijn paar paarden huge te binden de trekhaak van de SUV. Het kan zijn dat de bestuurder de wielen achteruit liet draaien en dat een paar mensen van voren duwden, maar we weten dat de paarden het grootste deel van het zware werk deden.

VIDEO| Amish man, paarden helpen SUV uit de sneeuw te trekken in Ethridge, Tennessee

De volledige herstelinspanning werd volgens lokale bewoner Sandra Sam Newton geregistreerd de Detroit Vrije Pers. Alleen al haar commentaar is de moeite waard om de video te bekijken. Zij en een andere persoon zullen vanuit hun voertuig op de paarden rijden. Wanneer de SUV weer de weg op wordt getrokken, voegt Newton er vrolijk aan toe: ‘We zijn klaar.’

Het is moeilijk om niet onder de indruk te zijn van die paarden die dat soort werk verrichten. Terwijl het grootste deel van het land dat misschien wel heeft gedaan liet paard en wagen achter een eeuw geleden kan de transportmethode in enkele situaties nog steeds web zo capabel blijken te zijn als onze auto’s en vrachtwagens. Sterker nog, er is een further voordeel voor paarden als het gaat om het navigeren door lastige situaties als deze.

Het paard en de wagen zijn misschien een verouderd stukje technologie, maar het kan nog steeds een paar curveballs gooien. Een paar jaar geleden, een man uit Maryland maakte de rit van zijn leven toen zijn paard schrok terwijl hij hem aan de buggy vastbond. Het paard rende de weg op en trok de buggy mee. Het rijtuig draaide de stoep op, dreef bijna rond en gooide vonken uit het stuur. Het was een waar spektakel voor een voertuig zonder motor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here