Home Concert Voel je mij – Anthony Hamilton

Voel je mij – Anthony Hamilton

0
Voel je mij – Anthony Hamilton


Er zijn muziekartiesten die na verloop van tijd verdwijnen, vooral als er nieuwere geluiden en genres opduiken. Wat Anthony Hamilton betreft, zijn expertise en roem zijn dapper. Zijn bekendheid steeg in de jaren zeventig toen hij optrad met D’Angelo & The Soultronics. Hamilton is niet alleen getalenteerd, maar ook een geweldige medewerker die tot zijn successen heeft geleid. ~AmericaOnCoffee~
Enkele werken van Hamilton zijn:

  • XTC (1996)
  • Vonin’From waar ik vandaan kom (2003)
  • Maakt niemand zich zorgen (2005)
  • Het punt als het allemaal is (2008)
  • Terug naar liefde (2011)
  • Huis voor de feestdagen (2014)
  • Wat ik voel (2016)LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here